Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yapmayın allah aşkına adamların şampiyonluk başlığının içine etmeyelimde bizim 4. şampiyonluğumuzu Ankaragücüne maçı ile çaldınız, sonraki senelerde de beleş penaltılar vs ile aldığınız maç yığınla. Seba'nın şerefli 2. lik lafı o zaman çıktı zaten. Başarısızdınız demiyorum ama kollandınızda, bu sene fener ve trabzonun kollandığı gibi.
Mesaj tarihi:
Adamlar kollandı ise bile 18 maç mı kollandılar abartmayın artık. Ayrıca takımını kollatmayan yönetimin ayıbıdır bu olay bence kollatmayı başaranın değil.
Mesaj tarihi:
abi feneri kollasalar kollasalar 2-3 maçta çok net kolladılar

ferrari takımını kasıtlı bir şekilde satmasa fener puan alamıcaktı beşiktaştan

galatasaray salak gibi 10dakkada 2 gol yemese fenerin kollandı diyemicektik

yani geçiniz bunları.buna inanmanız gerçekten üzücü ama

gerçi beşiktaşlılar böyle yapacak birşey yok :)

yani 17 de 16 yapmış takım.kollanmış diyemeyiz

trabzon nasıl kollandı onu merak ediyorm.adamlar zar zor ittire ittire kaç maç kazandı son dakkalarda.
Mesaj tarihi:
şimdi çok ciddi miktarlar konuşuluyor şampiyonluklar için.

düşünsene 100m alacak fenerbahçe, 25 sene önce şampiyonluğun maddi bir önemi yoktu ki?

100m e allah gibi takım kurarsın. hoş , bursa kuramadı mesela. 65 almıştı onlar sanırım.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Beşiktaş'lılar kaç senedir ağlıyorlar ya? Kültür olmuş. Kanal oluşcak boğazdan inönüye gözyaşlarından

Beceriksiz takımlarına değil bize ağlıyorlar :D
Mesaj tarihi:
tamam gsden silelim bize ekleyelim.

geçmiş geçmişte kaldı. herifler uefayı aldı 11 sene geçti üstünden, tık yok.

geçmişe değil geleceğe bakın.

ben gelecekte alexsiz bir fb görüyorum, o nedenle mutluyum =P
Mesaj tarihi:
yok gecmisle yasiyan biri diilm zaten hic olmadimda :D tarih sampiyonlari yazar her zman bu böyledir..

ama kimse sütten cıkms ak kasık diilken insanlarin basarilarna böyle dil uzatilmasi sacma onu diyorum...

herkes bir haltlar karistiriyor soncta
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

8-0'dan bahsediyorsan siz o skoru iyi bilirsiniz, 8 yiyen takımın illa maçı satmış olması gerekmediğini de :)

yok o maç satılmış da, laga lugaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Tamam işte sizin takımın hali de Liverpool karşısında böyleydi :) satılmış takım mı şimdi BJK? hatta içerde 2-1 yenmişlerdi kesin satılmışsınız kesin

izle bakalım iki 8-0 ı da, liverpoolun attığı efsane gollere bi bak tekrar. belki bi fark vardır aralarında
Mesaj tarihi:
Kendi kalenize bile attınız be :D ahah, ayrıca arada fark tabii ki olacak Liv-BJK maçı ile GS-Ankaragücü maçı arasında. Takımların kalitesi orantılı olarak düşüyor. Sizin defansınız sadece izledi o maç, Ankaragücü defansı da izlemiş. Zalad da 2. golde karşı karşıya kurtarıyor, bir de utanmadan satılmış diyorsunuz (:P)
Mesaj tarihi:
nerdeyse 20 yıllık olayımı tartışıyorsunuz :D.birde galatasaray ın 4 yıllık şampiyonluğunada laf atmaktan bıkmadınız.tamam 4 yıl maçları satın aldık felanda abi uefayıdamı satın aldık şaka gibisiniz :D
  • Yeni Oluştur...