sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Takımı için yaptığı işler iyidir de abi adam o kadar saldırgan ve pis bir adam ki fenerbahçe'den nefret ediyor insanlar onun yüzünden. Imaj da önemli sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 olm hiç değilse fenerliler seviyo adamı yıldırım demiröreni kendi takım taraftarı bile sevmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 sipeyskeyk said: Takımı için yaptığı işler iyidir de abi adam o kadar saldırgan ve pis bir adam ki fenerbahçe'den nefret ediyor insanlar onun yüzünden. Imaj da önemli sonuçta. şu an sen daha saldırgan ve daha pis görünüyorsun. sana göre imajını zedeliyor olabilir de sen kimsin ki, futbolla fazla alakası olmayan bi gs taraftarı. çok ümitlenme sanmıyorum imaj konusunda sana danışacaklarını. bi de merak ediyorum aziz yıldırımın tam yanıbaşında mıydın aziz takımı mafya usulu yönetirken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 aktiftablet said: Beşiktaş, Sivas'ın önünde şampiyon olunca, ortalığı boş buldunuz vs vs demişti millet? O zaman şimdi de ben aynısını diyebilirim haklı olarak. Biz ortalığı boş bıraktığımız için şampiyon olabildiniz. :) Sivas kim Trabzon kim abi? 82 puan almış Trabzonspor son 5 yılın her GS BJK kadrosundan çok daha iyi oynadı bu sezon. Hani keşke siz rakip olsaydınızda biz 2-3 hafta öncesinden rahat rahat şampiyon olsaydık. Bu Trabzon'dan iyi görmeyin sakın kendinizi allah çarpar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 sipeyskeyk said: Ya valla beni çok da ilgilendirmiyor. Futbolla çok fazla alaksı olmayan bir GS taraftarıyım. Çoğu GS'linin futbolla alakası yok kanka np (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Catzee said: sipeyskeyk said: Takımı için yaptığı işler iyidir de abi adam o kadar saldırgan ve pis bir adam ki fenerbahçe'den nefret ediyor insanlar onun yüzünden. Imaj da önemli sonuçta. şu an sen daha saldırgan ve daha pis görünüyorsun. sana göre imajını zedeliyor olabilir de sen kimsin ki, futbolla fazla alakası olmayan bi gs taraftarı. çok ümitlenme sanmıyorum imaj konusunda sana danışacaklarını. bi de merak ediyorum aziz yıldırımın tam yanıbaşında mıydın aziz takımı mafya usulu yönetirken? adam ol önce, sonra belki konuşuruz tartışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Buddha said: sipeyskeyk said: Ya valla beni çok da ilgilendirmiyor. Futbolla çok fazla alaksı olmayan bir GS taraftarıyım. Çoğu GS'linin futbolla alakası yok kanka np (:P) of üzücü oldu ajsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 niye adam olmadığım gibi bi fikre kapıldın ki ? :) ucuz taktikler bunlar. cevabveremedi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Terbiyesizliğinden belli, çok zor değil anlamak :) Neyse futbol bölümünün seviyesi beni kendine doğru çekiyor, ben kaçar bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 güle güle :) ona mafya buna pis de sonra terbiyesiz biz olalım, senin "fenev" demenden belli ne olduğun kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 sipeyskeyk said: Neyse futbol bölümünün seviyesi beni kendine doğru çekiyor köpek kokusunu almadığı kemik için toprağı eşelemezmiş can =) bb =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 olm bi daha bakın lan televizyona falan, şampiyon olmamışsınızdır belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Gazeteler şampiyon diyor abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 gazeteye yazan adamda geçen seneki anonsu yapan adamsa nolcak peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Canı saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 lol http://www.yukleresim.com/images/78540326469178586803.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Şu aleks taşçığlunun Erman'a ofsayt verdiği pozisyonun capsi var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249848_10150188808659389_170401154388_7079921_5066064_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Masquerade said: lol http://www.yukleresim.com/images/78540326469178586803.jpg bir grup aşşağılık adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 vayy 18. şampiyonluk helal olsun fdsgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi geçin şu saçma sapan ofsayt çizgilerini ya. anlık şey bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 O gazla kendini kaybetmiş bir grup şarhoş işte abartmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 üzgünüm ama hiçbir şey, milli mücadele kahramanlarının ve o dönemde milli mücadelenin yapılmasını mümkün kılan insanların 90 yıllık anıtlarının üzerine çıkıp tepinmeyi haklı gösteremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ulan sırf fenerbahçeliler yaptı diye milli mücadele kahramanı dediğin o heykeldekilere laf ettirmemek için bıdı bıdı öttünde pkk lı teröristler oraya kürt bayrağı asarken nerdeydin be adam ? fanatikliğin yada fener mualefetciliğinin bokunu çıkarmayın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 sipeyskeyk said: Takımı için yaptığı işler iyidir de abi adam o kadar saldırgan ve pis bir adam ki fenerbahçe'den nefret ediyor insanlar onun yüzünden. Imaj da önemli sonuçta. biz bize yeteriz AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar