df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ilk oyunu oynamadım ben. o zamanlar bu şekilde piyasayı takip edebilcek teknoloji de yoktu. Cd'ci de elimize ne geçerse onu oynuyorduk =) 2.yi de 3.den sonra oynamıştım. belki onun peşinden kötü gelmiştir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 "roket adam" said: Carmageddon 1. DOS'ta çalışırdı böle, piksel piksel grafikler, valla canım çekti şu an. Var mı link çekicek? Abandonware falan vardır belki. 2 http://www.gameswin.info/gameen.php?id=23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 carma -hires yazınca 640*480 çalışıyodu ama az kişi bilirdi tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Daha geçen gün bitirdim 2. oyunu tekrar, ayrıca evet TDR 2000 çok kötüydü lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 şey yapmazlar inşallah ya, live ve psn'e özel carmageddon 1 HD falan. kalbim kırılır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Diamond Monster 3D II 3dfx Voodoo2 12MB PCI bir zamanlar kartların şahıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 daha geçen gün hasret çekip şunu playliste eklemiştim http://www.youtube.com/watch?v=Sk1nH_2z12U harika olur, yapmalılar zaten. twisted metal ile bu mis gibi gider şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ben nvidia tnt2 32mb kart ile oynuyordum sanırım. onboard s3 kartın üstüne ne iyi gelmişti =) artık 1000 liraya kart alsam o kartı takarken olan heyecanımın çeyreği olmuyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 3dfx voodoo banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 moriQ said: "roket adam" said: Carmageddon 1. DOS'ta çalışırdı böle, piksel piksel grafikler, valla canım çekti şu an. Var mı link çekicek? Abandonware falan vardır belki. 2 http://www.gameswin.info/gameen.php?id=23 oha site harbiden win yanlız ne indireyim karar veremedim bir an :D böyle çocuk gibi bir mutluluk bir şımarma asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 carmageddon 2 yi kurdum 5-6 tane oyunda iniyor. ama 47 mb 1 saatte indi. biraz da hızlı olsa çok iyi olurdu site =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 df said: carmageddon 2 yi kurdum 5-6 tane oyunda iniyor. ama 47 mb 1 saatte indi. biraz da hızlı olsa çok iyi olurdu site =) hemen flash get çek linkleri oraya at.normal indirirken bende 2 saat dedi ama sitenin girişinde flash get kullanın diyormuş zaten.normal hızda çekiyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Death Rally 1 Carmageddon(1. Oyunu) 2 Tek kelime muhteşemler. İnşallah güzel bişi yaparlar. "Eski oyuncuların gönüllerinde yer edinmiş kanlı araba yarışı oyunu Carmageddon, görüşüne bakılırsa geri dönüyör. Square Enix tarafından satın alınmış olan www.carmageddon.com sitesinde bir zaman sayacı bulunuyor ve bu sayaca göre 1 Haziran 2011 tarihinde oyunla ilgili ilk bilgiler açığa çıkacak. Bizler de bu tarihi heyecanla bekliyoruz." http://www.trgamer.com/Haber/yeni-carmageddon-mu-geliyor/1/18907.trg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ses said: df said: carmageddon 2 yi kurdum 5-6 tane oyunda iniyor. ama 47 mb 1 saatte indi. biraz da hızlı olsa çok iyi olurdu site =) hemen flash get çek linkleri oraya at.normal indirirken bende 2 saat dedi ama sitenin girişinde flash get kullanın diyormuş zaten.normal hızda çekiyor o zaman. var zaten ama boyutu ufak diye gerek görmemiştim oraya eklemeyi. bundan sonrakileri eklerim oraya eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 kronometreyi düzeltmişler bu arada. demekki fantezi değil hata imiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hepsinin arasında üzerinde carmageddon carpocalypse now yazan cd benim için ayrı bi yere sahipti. carmageddonların en iyisi de odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Sonunda Square Enix duydu sesimizi!!! Insallah TDR gibi vasat bir oyunla çıkmaz karşımıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar