goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 chpye de sataşıcam diyerek ek süre alması ahhahah
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ahahahhah evet orası da çok iyiydi
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 "Tatar Ramazan" said: O değil de CHP'nin taa tek partili dönemde hibe olarak İş Bankası'nın hisselerine sahip olması ve devamlı havadan çok yüksek bir gelir almasına ne diyorsunuz? önce bilgi sahibi ol sonra gel diyorum.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Rewendor said: Redeagle said: ... Başbakanın falan bile kalpazanlıktan dosyası... o olan dosyaları. eminim ama normal bir insan da tamamen yasalar çerçevesinde 8 sene içersinde yatlar katlar hastaneler falan. olmayacak şey değil yani amerikın dıriim
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 "Tatar Ramazan" said: O değil de CHP'nin taa tek partili dönemde hibe olarak İş Bankası'nın hisselerine sahip olması ve devamlı havadan çok yüksek bir gelir almasına ne diyorsunuz? Yani bunca ek paraya rağmen bu halkın desteğini 60 senedir alamıyorsa bence kastırmamak gerek daha fazla, DSPye,Perinçek'e falan bi şans verilmeli, CHP'den bi nane olacağı yok yine. bankadan alınan tüm para havadan sonuçta bizim cebimizden almasından iyidir
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Muharrem ince zaten otomatik ayar aleti. CHP'de beğendiklerimden biri muharrem ince diğeri de isa gök.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yumuşadı ama o yoksa onu da sepetliceklerdi, güzel oldu. En son bi konuşması vardı, bulursam linkleyim
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 o değilde fena kuduruyorlar ha.
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Şu adam da chpli kemal kılıçdaroğlu da arada ki farkı bir ben mi görüyorum. Türkiye için gelmiş geçmiş en iyi politikacı demek istiyorum.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Masquerade said: Napolyonn mode on: lise birinci sinifa giden bir kemalist cocugu meclise koysan inanin muharrem ince'den cok da farkli bir sey yapmaz. Napolyon mode off: :D
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 CHP'ye Muharrem Ince gibi, Tayyip karizmasini yenebilecek bi adam lazim ya lider olarak. Cok cok iyi konusuyor, tabi bi liderin baska vasiflarinin da olmasi lazim, ama yapabilecek bi adam bence.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mithat said: Şu adam da chpli kemal kılıçdaroğlu da arada ki farkı bir ben mi görüyorum. Türkiye için gelmiş geçmiş en iyi politikacı demek istiyorum. Muharrem İnce'den bhsediyosan eyvallah da İsa Gök ise, süper bir adam olmasına rağmen cemaate o kadar giydiren adam CHP'nin başı olsa asla AKP'den oy koparamaz CHP
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi bu arada chp'ye de satasicam kisminda baykal'in igrenc bi yuz ifadesiyle parmak sallamasi cok igrenc ya dovulecek bi adam
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 http://dl.dropbox.com/u/18366514/baykal.JPG ov ye sdf
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 gelirsem oraya ağzını yüzünü s. de olurmuş sdfghsfsd
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 off çok iyi konuşmuş. konuşurken, akp li vekillerin yüzleri, öğretmeninden azar yiyen ve içlenen yaramaz çocukların yüzleri gibi
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bu ilk videonun youtube lusu var mı
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 goldbären said: chpye de sataşıcam diyerek ek süre alması ahhahah :)
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 nileppezdel said: Mithat said: Şu adam da chpli kemal kılıçdaroğlu da arada ki farkı bir ben mi görüyorum. Türkiye için gelmiş geçmiş en iyi politikacı demek istiyorum. Muharrem İnce'den bhsediyosan eyvallah da İsa Gök ise, süper bir adam olmasına rağmen cemaate o kadar giydiren adam CHP'nin başı olsa asla AKP'den oy koparamaz CHP muharrem inceden bahsediyodum. Türkiye de daha iyi politikacı olduguna inanmıyorum.
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hey yavrum adam estirmiş bunu genel başkan yapsalarmış ya
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Aklıma E.T. geldi abi. Durduramıyorum gülmemi :D sdfsdf
Öne çıkan mesajlar