Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 senko said: bir de böyle kendi elleriyle hediye hazırlayacam tribinde insanlar var... fakirlikten tabi onlarınki... çok doğru bir noktaya parmak attın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 hangisi hangisinin bilmiyorum ki lan. çok karışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bazılarını saklarım diye işaretledim. sonra eve bi baktım her şey kızların hediyesiymiş :D 8 yıl önceki kızın aldığı hediye bile duruyo evde (gerçi o sayılmaz çünkü: hediye zippo). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ben ayrilmamak icin daha cok hediye alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 senko said: bir de böyle kendi elleriyle hediye hazırlayacam tribinde insanlar var... fakirlikten tabi onlarınki... lol beceriksiz! abi evde içinde iki tane içki olan ahşap bi kutu vardı mesela. alıp bayağı para baydığım hediyeleri bunun içinde koyup kapağın da üstüne kızın adını carved şekilde yazıp verdim mesela. öbür aldıklarımdan ve hatta tüm hediyelerden çok kutu ilgi gördü. -kız kediydi arkadaşlar! kutu içine girip çıkmadı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 atkı alırlardı genelde hepsi durur evde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kıvırır kıvırır çöpe atarım kıvırmayınca sığmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 önce popona sokup sonra çöpe atsaydın ya sayros hmffff kıvrılmış hediyeler ve sayros poposu... hmgfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 parfüm varsa şişelerini duvarımda kırıyorum. giyisi varsa anneye gönderiyorum banyo fayansı falan siliyo, ayakkabı altlığı yapıyo. oyuncak falan varsa net kalır. yastık vardı bi tane kuzu şeklinde, içindeki pamukları çıkarmıştım, postunu gene anneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 pamukları naaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 hmmppfff poposuna tıkmıştır kesin hmmmgggfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 olm nazar değdi, kız arkadaşımla kavga ettik ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 http://i.imgur.com/riOzx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kız arkadaşlarım için cevap ne basit be onu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 resimli fotolu şeyler salonda bi çekmecede duruyor. ki ayrılmadan önce de oradalardı topiği görünce geldi aklıma lan bi düzenliyim oraları ben. kullanımlık şeyleri zaten kullanıyorum devam onda sıkıntı yok. zaten her sene bi çift tişört alıyordu eskimişti çoğu da sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 patatespresi said: kız arkadaşlarım için cevap ne basit be onu farkettim. hep onlar sein bırakmış o zaman? sen bırakan ol, onlar öpüp koklayıp saklasınlar yıllarca (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yok hediye almadığımdan şeettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Kullanmaya devam ederim ne yapıcam, eşyalara anlam yüklemiyorum çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 hediyesine bağlı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 isime yarayanları saklıyorum digererini hediye ediyorum baskalarına genelde benim esyalarım kalıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bi peynir tenekesine doldurur üstüne işerim, sonra da zippoyu çakar, atarım ve dönüp arkama bakmam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Hmmm valla hayatımda bir kez ayrılık durumu yaşadım ve bunu yaşadığımda bütün herşeyi meriç nehirinin bir koluna fırlattım, üstüne baya bira içip arkama bakmadan kalkıp gitmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 meriçin kollarına attığın tek şey hediyeleri değildir belki de http://www.digitalscrapbookingshop.com/wp-content/digital-scrapbooking/happy-ba-dum-tss.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 offf efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar