Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 DoruK said: biri alexin kazandırdığı maçların istatistiğini koysun ya ben sayamadım. o puanları çıkarsan cidden kümeye oynayabilir yalnız sanırım dsfsd Biri Hagi'nin aldıgı puanları çıkarsın.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 aykut sevindi mi ya göremedim ehhehe lig bitince sevinecem diyodu.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Azmodai said: allahtan kumede kalma mucadelesini sizin kadar yakindan yasamadik doruk ashdahdsajfdhsgbu sene yaşamadınız da o konuda en iyi sizsiniz şimdi averajla ligde kalabildiğiniz sezonu koydurtma bana buraya :)
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 herhalde sivas kalecisinin yediği goller hakkında hiçbir yorum yapılmamıştır, yapılması abes olur zaten aygut dilmen aleksle kucaklaştı mı, kucaklaştı ise kim kime kucağa aldı gören oldu mu tebrikler çeyrek fener ( alıntı : gg )
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QP2w_jiFRfo
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 2011 sampiyonluklar futbol check basketbol bayanlar check voleybol erkekler check voleybol bayanlar check basketbol erkekler incoming (insallah) abi nasil bir kulup olduk nan.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Aaa Harry bir an merak ettim lan bişey mi oldu adama diye :)
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 DoruK said: bu sene yaşamadınız da o konuda en iyi sizsiniz şimdi averajla ligde kalabildiğiniz sezonu koydurtma bana buraya :)sene 1421, o zamanlar üç takım da bizans takımı ve henüz toplar taştan...
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Aykut kesin ağlamıştır... Hepsi ağladı çünkü. Kesin kaçmıştır manly tears görülmesin diye. Helal olsun adama. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda 1. sırada Alex, ikinci sırada da Aykut geliyor. Şansı şampiyonlar liginde açık olsun. :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Rewendor said: http://www.youtube.com/watch?v=QP2w_jiFRfo Lütfen küfretmek serbest olsun 1 dakikalığına
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Kanuni said: 2011 sampiyonluklar futbol check basketbol bayanlar check voleybol erkekler check voleybol bayanlar check basketbol erkekler incoming (insallah) abi nasil bir kulup olduk nan. Şu hakkaten başarı yalnız. Aziz Yıldırım'ın çok takdir ettiğim bir yönü sadece futbola odaklanmayıp diğer branşları da böyle geliştirmesi.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Hakkaten Alex süper müperde Aykut 2. devre müthiş takım yarattı. Zaman lazım zaman lazım diyordu yaptı üstünede şampiyon olduk daha ne olsun. Birde çok net bişey var Alex hep iyidi de. 33ünde en iyi sezonunu Aykut'la yaşadı FB'de. O konuda da Aykut'un hakkını vermek lazım. Aykut Alex kavgası diye ortalığı kızıştırmaya çalışan trabzon gs medyası naaaaaaaaber? Nasıl kavga lan bu biri gol kralı oluyor ligin anasını ağlatıyor öbürü ilk sezonunda şampiyon oluyor falan :D
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 beşibiyerde işte. @buddha; trabzon medyası diye birşey yok. aslında gs bjk fb medyası diye birşey de yok. fenerbahçe kötü durumdaydı o zaman, vurabilecekleri en iyi nokta alex - aykut noktasıydı, oradan vurdular. mesela sezon başında beşiktaşı sürekli pohpohluyorlardı, sezon ortasında beşiktaş dibe vurunca onlara vurmaya başladılar; şimdi yine övüyolar transfer mransfer diye. yarın aykut deha olacak alex kral.
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 sezon başında kaka çocuk olan aleks, koşmayan hayta, yeni sistemin en büyük engeli, ne hikmetse 28 gol atarak sezonu gol kralı olarak tamamladı, ve yine ne hikmetse aygut dilmenin kıçını kurtardı, çeyrek fenerlilerin gözünde teknik adam yaptı hani derler ya, hem çalar hem oynar, model bu olsa gerek neyse, sezon bitti, herşey geride kaldı bugün sevinin çeyrekler, yarınlar reşatların ...
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mevcut spor medyası GS'liyse ben de Adriana Lima'dan daha güzel bir kadınım.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 nileppezdel said: Adriana Lima'dan daha güzel bir kadınım.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 fizban said: Adriana Lima'dan daha güzel bir kadınım.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 harrykewell said: sezon başında kaka çocuk olan aleks, koşmayan hayta, yeni sistemin en büyük engeli, ne hikmetse 28 gol atarak sezonu gol kralı olarak tamamladı, ve yine ne hikmetse aygut dilmenin kıçını kurtardı, çeyrek fenerlilerin gözünde teknik adam yaptı hani derler ya, hem çalar hem oynar, model bu olsa gerek neyse, sezon bitti, herşey geride kaldı bugün sevinin çeyrekler, yarınlar reşatların ... Abi sende ne ağladın bu sezon ya :D
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sadfbrasydfvasbdişokashjuıodasd as1dfas.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Korcan'ı Beşiktaş'a geri alırlarsa adam değiller artık. Kiralık tabi, illaki geri dönecek de, acilen gönderilsin, Beşiktaş formasını Kartal yuvasında bile satmasınlar bu adama.
Öne çıkan mesajlar