Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Sivasspor - Fenerbahçe / 22.05.2011 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

ŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYON
ŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYON

ŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYON

ŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYON

ŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYON

http://volkanbk3.files.wordpress.com/2010/11/sakin-ol-sampiyon.jpg?w=450&%3Bh=300
Mesaj tarihi:
abi alexin gitmesi gerek, kötü futbolcu diye değil takım direk alexin üstüne yatıyo, geldiğinden beri türkiyenin en iyi futbolcusu yani net, alexsiz maç kazanamıyo ama fener şu halde, bazı adamlardan artık kurtulup düzgün bi takım kurulması lazım
Mesaj tarihi:
ya kurma arkadaşım, takımı kuran sensin. herkes bitti alex'e mi kaldı iş?

alex "ben bittim hacı artık yürüyemiom" diyene kadar ben her türlü takımda tutardım alex'i şahsen.
Mesaj tarihi:
Melisler gelsin melisler HAHAAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA Trabzonsporlu yöneticilerin yorumlarını merak ediyorum maç sonrası HÖKÖM HÖKÖMMM :D
Mesaj tarihi:
Abi ligin 2. devresi takım kondisyon ve konsantrasyon olarak çok üst seviyedeydi. Diğer oyuncular ba kadar konsantre olmasadyı Alex2in bu performansına yazık olurdu. Mükkemmel takım savunması yapmaya başladık 2. yarı. Defanstan bahsetmiyorum takım savunması ve alex bizi şampiyon yapan en büyük 2 sebep.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

biri alexin kazandırdığı maçların istatistiğini koysun ya ben sayamadım. o puanları çıkarsan cidden kümeye oynayabilir yalnız sanırım dsfsd

Ahahahahaha çok talihsiz çok... :D
  • Yeni Oluştur...