calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 @azmo (piramit olmasın) yok ben de kötü bişi demedim zaten, ama alex'in billurlarını yiyin lütfen bu şampiyonluktan sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ben şimdi caddeye gidiorm bukelamunlara kalsın buralar takılın siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 mokoko said: ŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYON ŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYON ŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYON ŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYON ŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYONŞAAAAAAAMPİYON http://volkanbk3.files.wordpress.com/2010/11/sakin-ol-sampiyon.jpg?w=450&%3Bh=300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 alexin bokunu bile yerim calimero su an adshadsh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi alexin gitmesi gerek, kötü futbolcu diye değil takım direk alexin üstüne yatıyo, geldiğinden beri türkiyenin en iyi futbolcusu yani net, alexsiz maç kazanamıyo ama fener şu halde, bazı adamlardan artık kurtulup düzgün bi takım kurulması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ya kurma arkadaşım, takımı kuran sensin. herkes bitti alex'e mi kaldı iş? alex "ben bittim hacı artık yürüyemiom" diyene kadar ben her türlü takımda tutardım alex'i şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi adam aldi sampiyon etti bizi, sezon tatilinden sonra tartisalim bunlari asdhasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 neyse tebrikler, gidip bişiler yiyeyim ben de. have fun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Tebrikler hakeden şampiyon oldu , 2.yarıda en çok fener haketti bu şampiyonluğu.Ferrari ve Korcanın da katkıları alex kadar vardı bu şampiyonluğa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 dünyada tek adama bu kadar bağlı başka takım yok ama, çok zararlı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bu alex sakatlansa bi 2-3 ay oynamasa ne şukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 DoubleW said: Bu alex sakatlansa bi 2-3 ay oynamasa ne şukela olur o nasil laf be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ha alexin futboluna bok atanlar mümkünse futbol izlemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 adam sakatlanmıyo cidden tam bi pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 DoubleW said: Bu alex sakatlansa bi 2-3 ay oynamasa ne şukela olur o kadar da değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 DoubleW said: Bu alex sakatlansa bi 2-3 ay oynamasa ne şukela olur Ahahahahah sakatmış zaten. 2 ay sahalardan uzak kalacakmış. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 aykut gitsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yok abi cidden sakatlansın anlamında diil lige denge gelsin anlamında yazdım sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Korcan acaba nereye saklansak :) Trabzonlular 3 ay unutmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 DoubleW said: yok abi cidden sakatlansın anlamında diil lige denge gelsin anlamında yazdım sdf :D o zman da denge gelmezki lige.. fener bu kez kumede kalmaya oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Melisler gelsin melisler HAHAAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA Trabzonsporlu yöneticilerin yorumlarını merak ediyorum maç sonrası HÖKÖM HÖKÖMMM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 biri alexin kazandırdığı maçların istatistiğini koysun ya ben sayamadım. o puanları çıkarsan cidden kümeye oynayabilir yalnız sanırım dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 allahtan kumede kalma mucadelesini sizin kadar yakindan yasamadik doruk ashdahdsajfdhsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Abi ligin 2. devresi takım kondisyon ve konsantrasyon olarak çok üst seviyedeydi. Diğer oyuncular ba kadar konsantre olmasadyı Alex2in bu performansına yazık olurdu. Mükkemmel takım savunması yapmaya başladık 2. yarı. Defanstan bahsetmiyorum takım savunması ve alex bizi şampiyon yapan en büyük 2 sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 DoruK said: biri alexin kazandırdığı maçların istatistiğini koysun ya ben sayamadım. o puanları çıkarsan cidden kümeye oynayabilir yalnız sanırım dsfsd Ahahahahaha çok talihsiz çok... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar