fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Rewendor said: yahu fenerliler niye bu kadar stres oluyosunuz, ne farkediyo ki sizin için? şampiyon olsanız da kutluyosunuz olamasanız da kutluyosunuz zaten?fenerliler stres yapmıyo ki, biz alışkınız son dakikada şampiyonluk kaçırmaya. siz yapıyosunuz stresi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Rewendor said: yahu fenerliler niye bu kadar stres oluyosunuz, ne farkediyo ki sizin için? şampiyon olsanız da kutluyosunuz olamasanız da kutluyosunuz zaten? asfagfvav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Rewendor said: yahu fenerliler niye bu kadar stres oluyosunuz, ne farkediyo ki sizin için? şampiyon olsanız da kutluyosunuz olamasanız da kutluyosunuz zaten? alan yetkilisinden provakatif mesajlar, tbr brv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Lorrotar said: Reksa said: Lorrotar said: pardon heveslendiler demişim.o kadar çok ağladınız ki sizde ağlamanızdan başka bişey düşünemiyorum sızın adınıza üzülüyorum =( abi sen niye böylesin? abi kötümserdim çok gergındım rahatlayınca beynımı yıtırdım mazur gorun en lamer postlarımı atıyorum bugun burda yarına geçer. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Abi rıza su Korcani çıkartsa oyundan tam bitse futbol hayatı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 fizban said: Rewendor said: yahu fenerliler niye bu kadar stres oluyosunuz, ne farkediyo ki sizin için? şampiyon olsanız da kutluyosunuz olamasanız da kutluyosunuz zaten?fenerliler stres yapmıyo ki, biz alışkınız son dakikada şampiyonluk kaçırmaya. siz yapıyosunuz stresi :( valla ne yalan söyliyim 3-2 olunca bi heves bi heyecan oldu bende, 2 dakka sonra çat diye 4-2'yle yüzleştim kötü oldu. demek böyle bişi :( şaka bi yana ne fenerliyim ne trabzonluyum ama baya heyecan oldu ha. şike mike tartışmalarına girmicem de bi 3-2 bi 4-2 öbür tarafta trabzon jetpack takmış gibi saldırıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ezik trabzon olacağına fener olsun şampiyon daha iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tamam yazmıyorum yeter antucu troll ergen fbli filan olduk iyice.düzün düzü bi fenerliyim lan ne antucusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Rewendor said: yahu fenerliler niye bu kadar stres oluyosunuz, ne farkediyo ki sizin için? şampiyon olsanız da kutluyosunuz olamasanız da kutluyosunuz zaten? ITICI OLMA ADMIN. GELIRIM ORAYA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Aluriel said: ezik trabzon olacağına fener olsun şampiyon daha iyi lan aynen abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 antucu ney? onu biri anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Azmodai said: Rewendor said: yahu fenerliler niye bu kadar stres oluyosunuz, ne farkediyo ki sizin için? şampiyon olsanız da kutluyosunuz olamasanız da kutluyosunuz zaten? ITICI OLMA ADMIN. GELIRIM ORAYA. azmo naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Rewendor said: yahu fenerliler niye bu kadar stres oluyosunuz, ne farkediyo ki sizin için? şampiyon olsanız da kutluyosunuz olamasanız da kutluyosunuz zaten? haha al benden de o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 3 -4 ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 fener şampiyon olsun trabzon olacağına da, fener bu cenabetlikle cl de reall milanli portplu torbaya düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ne güzel işte tepsiye koyup çevirirler ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 sivasa kırmızıyı vermedi fırat aydınus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bu akşam Fenerbahçe şampiyon olursa kutlama yapılmayacakmış. Bu sayede kutlama sayısı ile şampiyonluk sayısı eşitlenecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Flassh said: 3 -4 ahhahahaböyle zekileri banlerken ahahahhaha diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 trabzon 4 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Lütfen ban artık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 3 derken 4 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 lan anadolu yakasında oturmanın kötülüğü işte suan meşalelerden falan camdan bakamıyorum.sanki yan odamda 100 fenerli varmıs gibi butun sesler içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Aha, Trabzon'a bak, saydırmaya devam ediyor. Ya şimdi düşündüm de, son maçı Fener Karabük'le oynuyor olsaydı, Trabzon'da Sivas'la. Şu an ki skorlar yer değiştirseydi, yani Trabzon-Sivas:4-2, Fener-Karabük:4-0...Şu an dırdırlanan cimbomlu,beşiktaşlı,trabzonlu karması herhalde misliyle sallarlardı Fener'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Kaijad said: Bu akşam Fenerbahçe şampiyon olursa kutlama yapılmayacakmış. Bu sayede kutlama sayısı ile şampiyonluk sayısı eşitlenecekmiş manyak espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar