Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 obaaaa atttttiiikkk ya kufur edesim var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 aha yobo attı neyse 4 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 AĞLAMAYIN DEMISTIM AHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 sivaslı futbolcular çabaladıkça korcan feneri rahatlatıyorahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Szasstam said: Korcan acil Yemen lazım abiiiii kaleyi bulan süt cekin :p Yayaya diyorum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ahaha resmen mahalle trol yuvası. sırayla insanlar gool beaağ falan diye bağırmaya başladı. 2 tane yalan gol anonsu geldi sokaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Lorrotar said: AĞLAMAYIN DEMISTIM AHAHAHHAHA AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 nooluyor yaa bişiler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yoboooooooo $$$LAR HELAL OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 pardon heveslendiler demişim.o kadar çok ağladınız ki sizde ağlamanızdan başka bişey düşünemiyorum sızın adınıza üzülüyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 PZero said: topu cevirip cevirip gol yiyen başka takım varmı ya Akabinde gol atma garantin varsa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 NOLUYO YA ŞAMPİYON MUYUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yav nie her maçı açışımda gol yiyoruz izlemiyim bari yaa aşk bumu sevda bumu hayaaaaat bumu dırıdırıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 fenerlilerin %70'i telef oldu ama şu ana kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Lorrotar said: AĞLAMAYIN DEMISTIM AHAHAHHAHA adam kırkık plak gibi. kelime haznesi bu kadar sanırsam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Lorrotar said: pardon heveslendiler demişim.o kadar çok ağladınız ki sizde ağlamanızdan başka bişey düşünemiyorum sızın adınıza üzülüyorum =( abi sen niye böylesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 korcan bi gol daha yerse beşiktaş 17/17 yapacak galatasaray drogbayı alacak hadi cocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tamam bitchofbat anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yahu fenerliler niye bu kadar stres oluyosunuz, ne farkediyo ki sizin için? şampiyon olsanız da kutluyosunuz olamasanız da kutluyosunuz zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi korcan ciddi anlamda hayati tehlike yaşıyor , abi fenerli arkadaşlar gözünüzü seveyim sizde izleyin şu adamı yani bir kaleci bu kadar kötü olabilirmi yaw :) ayrıca hala beşiktaşa dönecek diyorsanız bırakın beşiktaşa dönmeyi beşiktaş semtinden geçemez bu maçtan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Reksa said: Lorrotar said: pardon heveslendiler demişim.o kadar çok ağladınız ki sizde ağlamanızdan başka bişey düşünemiyorum sızın adınıza üzülüyorum =( abi sen niye böylesin? abi kötümserdim çok gergındım rahatlayınca beynımı yıtırdım mazur gorun en lamer postlarımı atıyorum bugun burda yarına geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Trabzon'da 3 tane sallamış Karabük'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 lorrotar forumun ergen antucu temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 lorrotar tam bi fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar