tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 muhtemelen korcan bu maçtan sonra seneye bu ligde oynamayacak zaten aldığı para yeter ona, nasıl zalad gs maçı sonrası yok olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Sotto said: Yahu Sivas'ın 1-1 olsa bile tutunabileceğini sanan var mı...İlla ki yiyecekti zaten, maç 5-1 biter...60'a kadar 3-1.. Adam biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 alex çok bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 alexi de satin almisiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 harry nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Tyrannus said: ALEXİ GÖRÜNCE DİREK CORRUPTER ÇIKMASI LAZIMDI SİVASIN AHHAHAHAHHAHAHA neural parasite hard counter hocam yanlış secim yapmışsın gdfgasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 alexin gittiği gün fenerbahçeyi merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Red said: alexin gittiği gün fenerbahçeyi merak ediyorum :) 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 http://www.facebook.com/KorcanCelikay?sk=wall korcan ın facebook sayfası :) çok fena yardırıyorlar adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Red said: alexin gittiği gün fenerbahçeyi merak ediyorum :) aglama arkadas, cok iyiyiz iste shdfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Red said: alexin gittiği gün fenerbahçeyi merak ediyorum :) Hagi'nin gittiği günkü gs gibi iste :)) 10 sene alex ariyacaklar her yerde 30 ctransfer sonrası aaa yok lan bir tane daha diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 RaidenXelRu said: Tyrannus said: ALEXİ GÖRÜNCE DİREK CORRUPTER ÇIKMASI LAZIMDI SİVASIN AHHAHAHAHHAHAHA neural parasite hard counter hocam yanlış secim yapmışsın gdfgasdfa adamlar neural parasiteı kaleciye atınca alexe fungal atıcak enerji kalmadı ondan böyle oldu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ZORUNUZA GITMESIN ARTIK YALVARIRIRIM YA AĞLAMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tinu said: http://www.facebook.com/KorcanCelikay?sk=wall korcan ın facebook sayfası :) çok fena yardırıyorlar adamaAHAHAHAUHFASFLHJSDFJASNFDSAOŞFJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Kanuni said: harry nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 neyse lan ben la noire'a geri döneyim. o bayrağı kaldırmıcaktın hacı ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Lorrotar said: ZORUNUZA GITMESIN ARTIK YALVARIRIRIM YA AĞLAMAYIN Bırak ağlasınlar çok eğlenceli Trabzonlulardan çok ağlıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Red said: alexin gittiği gün fenerbahçeyi merak ediyorum :) ben sezon başında Alex gitsin artık yiaaa diyen fenerlileri merak ediyorum esas sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 adamı vurucaklar ahahah o değilde 3. golde suçu yok.ha top adama çarpmasa bile yermiş gibi duruodu ama kötü yere gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 adminlerden bi ricam var, kenarlara oluk yapın gözyaşları aksın melislerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 alex korcan'in adini temizledi 3. golde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Sparkcaster said: adminlerden bi ricam var, kenarlara oluk yapın gözyaşları aksın melislerin AHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hon +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Akif Öz Sen kütahyaya gelme akif ananı bafileyecek* vurucaz seni hadım edicez amk(amatör kütahya) dumun satılmış köpeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar