Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Evet smartphone'lardan çok anlamıyorum. Şu sıralar araştıracak pek vaktim de yok ve kısa zamanda telefon almak zorundayım =/ Yardım edebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 desire s wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Tabi ki öyle ama aradaki fark, fiyat farkına değecek kadar mı? Neleri daha iyi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3776&idPhone2=3337 imkan varsa ve farklı uygulamalar kullanıcam, oyun oynicam, meraklıyım falan diosan desire s al. fiyatları nedir hiç bilmiyorum da ciddi farklı telefonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 fiyat farkını bilmiyorum ama desire s ezmiş gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Fiyat farkı iki katı. Wildfire 600 Desire S 1200. Bu farka değer mi diye hala düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 İhtiyacına göre karar verceksin işte. Tamamen başka sınıf telefonlar. Senin telefonla yapmak istediklerin, bir sonraki telefonu alcağı zaman, şu an elindeki paran gibi şeyleri bi araya getirip o piti piti yapcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Oyun falan oynamak için Nintendo DSI var zaten, onu yanımdan ayırmıyorum pek. O yüzden oyun oynamam. Uygulama olarak neler işimi görür bilmiyorum çok ama genel olarak internete rahat olarak girebileceksem, 5800 gibi beni kanser etmeyecekse yavaşlığı ile, rahat bir dokunmatiğe sahip ise, Wildfire almayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Çok problem olmaz o halde Wildfire alman. Ama yüklü uygulama, hafıza vb. durumlara göre yavaşlık mutlaka olacak. Sayfa açılma süreleri değişcek, albümde gezerken bekletmeler değişcek falan. Yakın zamanda yeniden değiştirmem diyosan ve parayla ilgili sıkıntın yoksa Desire S al, düşünme hiç. Para kısmı soru işaretiyse de düşünme Wildfire al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 desire s ve z guzel gayet bide benim merak ettigim 2 sey var. 1.si bu desire ile gps kullaniblirmiyiz? benimde boyle telefon almamin nedenlerinden biri gps. 2.si stylus denen zimbirtilar kullanilabiliyor mu bu telefonlarda, dokunmak icin degil de ufak seyleri not almak icin hemen? el yazisini taniyabilme ozellikleri fln var mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ha bide bu desire s-z'nin diger firmalardaki muadil urunleri hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 desire z'in açılır klavyesi ile ekranını birbirine bağlayan mekanizma inanılmaz ince 2 adet plastik çubuktan oluşuyor. neredeyse 0.7 uçla bağlamışlar birbirine, o yüzden bana hiç güven vermedi. alet güzel ama o kısım çok narin duruyor. deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 abi bende ondan korkuyorum, bide eli rahat duran adam degilimdir, kesin zirt pirt oyniyacam o klavye ile. bigun elimde kalir dandikse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 btw, desire s/wildfire arasındaki 600 milyonluk farka değmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Ben de öyle karar verdim gibi. Alınca daha detaylı yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?7,5167526,5167526#msg-5167526 Bunun dışında Cyanogen kur ilk iş derim ben alınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Incredible S var aynı fiyata. Desire S icin degmez tabi ama Incredible S icin degebilir. Wildfire dokunmatik ekran telefonların en alt sınıflarından biri. Ekranı daha kalitesiz, daha kucuk, hw, sw bazda da yine daha kotu. E dogal olarak eski tabi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 GERGE said: http://forum.paticik.com/read.php?7,5167526,5167526#msg-5167526 Bunun dışında Cyanogen kur ilk iş derim ben alınca. gerge custon rom kurunca garantisinde sorun oluyor mu aletin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Garanti gidiyor da olabilir gitmiyor da. Bazı yerler garantisi gitmiş diye bakmıyor, bazıları bir şey demeden bakıyor. Bana sorma yani, ben de anlamadım bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Türkiye'de Wildfire S yok değil mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 henuz yok. arkadas mail attiydi htc'ye ne zaman getiriyorunuz turkiye ye bilader diye herifler yakinda gelcek diye cevap atmislar sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Desire S aldım (:P) Bugün aldığım için çok incelemedim ama haftasonu adam gibi inceleyip tavsiyelerimi iletirim almayı düşünenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar