seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 şahane yerler gerçekten. bikaç gündür avm'lerde sürünüyodum. o kadar şey yedim denedim yine de işçi lokantası cennet gibi geldi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ne yerdik lisedeyken öğle arasında aksarayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 benim esnafim isini bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Düzgününü bulmak lazım yoksa yediğinden fazlasını çıkarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 balkan, borsa, bir de hasnun galip sokağın oradakiler yargılar, tşktşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 işçi lokantası ne demek ya AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 duzgun yerde cidden iyidir. ama 5 liraya 3 cesit yedim ololol derseniz bi sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Lancelion said: balkan, borsa, bir de hasnun galip sokağın oradakiler yargılar, tşktşk balkan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 taksim beatlesın orda 1milyoncu vardı şimdilerde 2tlci oldu. 1tl iken her allahın günü döner pilav ve çorba yerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hic cekici gelmiyo bana öyle yerler, kendim yapiyorum evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Eko Yemek diye bişii de çıktı belki zincir olur. Ne yersen ye 1,5TL buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 asıl taksimde dürüm yapan ağırlıklı itü'lülerin takıldığı inanılmaz methedilen biryer var ama 2 sene falan önce gittiğim için hatırlamıyorum, orası da baya iyi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mangal Keyfi mi? Yoksa yanında tantunici karşısında mantıcı mı ne olan mı? İkisi de eh işte yerler ama gidiyor rakı içilmeyecekse içki öncesi falan :P Esnaf lokantısı denildi mi Hoca Paşa yargılar. Her yanında çok iyi lokantalar var. Borsa da fiyat performans olarak direk en iyi denilebilir. Enginarı, baklayı falan Borsa'da sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Lancelion said: balkan, borsa, bir de hasnun galip sokağın oradakiler yargılar, tşktşk anasını satim ıssız adam tribi direkt ulan borsa ne adam borsa dan mı bahsedio, sanayi mahallesi, seyrantepe ne bilim varoş yerlerden konuşuo borsa ne ya allh allahy istiklal üzerinde kim bliir ne kadar kira veren dükkanda işçinin ne işi var yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Bella said: asıl taksimde dürüm yapan ağırlıklı itü'lülerin takıldığı inanılmaz methedilen biryer var ama 2 sene falan önce gittiğim için hatırlamıyorum, orası da baya iyi idi.Mangal Keyfi. Ben 2 kere gittim toplamda. Ucuz olduğu için ne eti kullandıklarından emin değilim. Onun dışında lezzet olarak ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Isparta'da var bi yer, dünyanın en güzel kavurmasını yapıyor adamlar. Üstüne bir de kaymaklı kadayıf tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Lancelion said: balkan, borsa, bir de hasnun galip sokağın oradakiler yargılar, tşktşk borsa'yı özledim bühüühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Kadıköy Benusen Esnaf Lokantası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 keşke daha yaygın olsa şu esnaf lokantaları harbi pilav-ciğer-cacık kombosu en sevdiğim acıktım bak gene bornova k.park'ta 4 çeşit 4 tl diye bir yer var esas adı ne bilmiyroum 4 çeşit diye geçiyor. Artık 5 tl gerçi ya neyse. Esnaf lokantası formatında ama tabi konumu itibariyle öğrenci lokantası olmuş. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 mc donalds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 antalyada başarı dershanesinin arkasında arada "arabın yeri" var tam esnaf lokantası tadında. köfte-piyaz'da üzerine tanımam (en az 15 farklı yerde piyaz yemişimdir antalyada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 taksimdeki esnaf lokantalarında inanılmaz babacan insanlar var. peyote'nin ordakiler özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 herhavzindibayni said: antalyada başarı dershanesinin arkasında arada "arabın yeri" var tam esnaf lokantası tadında. köfte-piyaz'da üzerine tanımam (en az 15 farklı yerde piyaz yemişimdir antalyada) büyük günaha giriyorsun şuanda. Antalya'da piyaz Sami'de yenir, o kapalı ise ahmet veya mustafa tercih edilir. Arab lise zamanlarında dershaneye yakın diye gidilir. ohh vaiii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 aksaraydaki balkan(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar