Kaede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 cem uzan gibi oyuncuların oylarını kontör ve dönerle satın alamadıkları için düşük review puanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 4chan bombalamaya tenezzul bile etmedi bu defa, oyun o kadar kotuki baslangic gene guzel ama berbat heyecansiz ve erken gelen bir ending ile dlc ile gercek endingi 15$ den satmalari filan bioware tier iste. open worl demislerde birtane scenery vs yok openworldu tanimlayan, pissing wastes filan oynadigim en kotu haritalar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 goty çıkıyomuş bunun diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 sakin para verip falan almayın. adamlar nasıl sıçtılar ilk oyundan sonra belli değil. Leş ötesi olmuş bu son oyun, ilk 10 dakikada sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 heh zaten steam de ve diğer yaygın sitelerde pek olmadığından euro üzerinden pek çekici gelmiyor. DA2 pre-orderdı, oradaki kazık hala duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 5.8 de degil ama simdi. Biraz mmoya donmus oyun ama yine de 5.8 hakedecek kadar kotu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 sorun metacriticin user puanlama sistemini hala kale alanlarda. oraya gorus bildirenlerin buyuk bir cogunlugu, fanboy 10/10 cakan tayfa ile hater/troll 0/10 cakan tayfa olusturuyor. oraya adam gibi inceleme yazan %10'u gecmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Esh said: 5.8 de degil ama simdi. Biraz mmoya donmus oyun ama yine de 5.8 hakedecek kadar kotu degil sence kac hakeder bu arada? merak ettim. bu tur cok iyi degil ama cok kotu degil yorumu bol duyuyorum da ondan bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 8/10 Senaryodan ve mmolasmasindan kirdim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Laurelin said: 4chan bombalamaya tenezzul bile etmedi bu defa, oyun o kadar kotuki baslangic gene guzel ama berbat heyecansiz ve erken gelen bir ending ile dlc ile gercek endingi 15$ den satmalari filan bioware tier iste. open worl demislerde birtane scenery vs yok openworldu tanimlayan, pissing wastes filan oynadigim en kotu haritalar olabilir Black_Hand said: sakin para verip falan almayın. adamlar nasıl sıçtılar ilk oyundan sonra belli değil. Leş ötesi olmuş bu son oyun, ilk 10 dakikada sildim. Ps4'e alacaktım ya, o kadar mı iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 pc'de oynadım ben, side questler fln gerçekten leş mmo tier ama oyun overall 5 not verilecek kadar kötü değil. helalinden bir 7'si var en azından. oynanır her türlü. ps4'e alma ama imkanın varsa pc'de çok daha rahat oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Side quest kasamam zaten, ana hikaye ilk oyunun tadını verir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 ı ıh, ilk oyundan 2 tık düşük, ikinci oyundan 5 tık yüksek derdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Abi ikinci oyun leş ötesiydi zaten 12 dakikada uninstall etmiştim ellerim titreyerek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 ben 2. oyunda ilk fightı geçmeden kapatıp silmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 birinci oyunun beklentisiyle girersen 1 saat sonra uninstall edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 mulgear6 said: ben 2. oyunda ilk fightı geçmeden kapatıp silmiştim ben sabredip bitirmiştim ama sürekli aynı görünen dungeonlar , eski jetonlu arcade oyunları gibi havadan düşen yaratıklar vs efsaneydi! Adamlar birde utanmadan ne o yani her dungeon a ayrı design mı tasarlayacağız demişlerdi. Tez hepsine zorla bitirene kadar witcher 3 oynatıla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 valla ben bayağı süre idle bıraktım hiç açmadım bile bayık geldi. şimdi oyunsuzluktan mıdır nedir arada oynuyorum, ama side quest yapmaktan lvl 21 oldum, main quest ler lvl 15 kaldı xp fln gelmio düdük gibi geziyorum şimdilik lksajdlksa insan bari main line için artan zorluk yapar da lvl 21 ken gelince moblar fln 21 22 olur dimi? yok diil işte =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 aslinda senin karakterininin levelina gore esitlemesi var, trials diye bir olay getirdiler. maalesef, tresspasser dlcini alman gerekiyor trials icin http://dragonage.wikia.com/wiki/Trials oyunu baya zorlastiriyor, vanillada olmasi gerekeni dlc ile satiyorlar iste klasik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 arkadaş aranızda bir anlaşın, birisi scaling olmazsa olmaz der, öbürü scaling olursa olmaz der, isteniyor mu istenmiyor mu yani buna bir karar vermek lazım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 bethesda yaparsa = bok bioware yaparsa gene bok ama yapmazsada bok, aslinda bethasda yapmazsada bok bu iki firmanin oyun uretmesi yetiyor begenilmemek icin ha da2 ve engizisyon dandrik oyunlar o konuda muhalefet etmicem ki butun oyunlari release de satin alip konusuyorum, ne 45 dolar dlc uzerinden yorumluyorum nede 5 dolara game of the year alip "kotuymis yeaaaa" diyorum ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 scaling kotu, baska sey diyen hatali :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 goty edition 30 eurodan satıyorlar ne var ne yoksa dahil. https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dragon-age-inquisition/pc-download/base-game/game-of-the-year-edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 kazıkçı EA yeni yıl mıl indirimi 30 eu yaptığı şeyi şimdi 20eu ya satıyor :p https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dragon-age-inquisition/pc-download/base-game/game-of-the-year-edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 15 euro lara insin, arsivlik alirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar