Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 solo çok bayık olur bencede, hani dispel falan da kısıtlı olacağı için en ufak rift savaşı bile dakikalarca sürer bi kere saldırı altındayken rifti disturb edemezsin hepsini öldürmen gerek, 7-8 demon geliyor arada bazen, 150k+ hpsi olan boss savaşlarında gider arada yemek yersin dfsd dün eksik potionlu halimde dragona daldık tam 1 saat sürdü tacticalde ama kimse 1 kere ölmeden, tank aggroyu kaybetmeden, %25 e kadar da tek potion harcamadan arkadadaki diğer sürüngen mobları çekmeden ilk seferde indirdik mükemmel barrier kombinasyonu ile acayip eğlendim. http://i.imgur.com/8EYR4tP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Red said: başlıyorum birazdan. en çok hangi şekilde keyif alırız. öyle op buildler falan yapmak istemiyorum. solo mu gitmek lazım companion mu. bazı bulmacalarda 4 kişi olmak gerekiyor, bir tanesi çöl olan haritadaydı hatta(adı aklıma gelmedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 oyunu sevdim ya. götürür bu beni bir süre. lvl 5 rogue archer açtım. archery ve poison gidiyorum hayırlısı. nightmare açtım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ana hikaye über kısaymış ama sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ya da dur lan yeni dlc quantum of solas olur mu sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 nvidia sli kullanip son beta driveri yukleyen var mi? DA ile alakali degil driver ama sans eseri bir seyleri bilmeden fixledilerse diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hawke ahaha 2. oyunun intikamını almış oldum, kendisine fade de başarılaar dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 @hawke varric e nasıl yaptın bunu :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 almaya deger mi? degerse pc mi ps4 mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Norak said: http://i.imgur.com/8EYR4tP.png hacı benmi yanlış görüyorum her şey full mu sen ve takımında. sanki tranier mranier kokuyor ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Adam oyunun daha yarısına gelmemiş 200 saati geçtim diyo :) Bizzat kendisi trainer olmuş adam ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 tek ihtiyacın mukemmel zamanlı barrier koymaca :o orda %25 e kadar tek heal bile kulllanmadım o sayede, ondan öle full herkes. bide dragonun dibinde olmak daha iyi savaşırken. fireball gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Karag8z said: Boneslark said: şu haritadasın ve full skill var öyle mi? şimdi sen hile filan yapmadan şu SS i aldın? Karag8z said: Norak said: http://i.imgur.com/8EYR4tP.png hacı benmi yanlış görüyorum her şey full mu sen ve takımında. sanki tranier mranier kokuyor ortalık. Derdin ne adamım senin? Hile avcısı mısın? Kaldı ki adamlar hile yapsa ne olur, single player oyun Allah Allah, ne adamlar var ya.kullandığınız ifadelere dikkat. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 zaten dmg alıyorsanız heal filan olmadığı için öyle pot mot kurtarmıyor, hp barlar bitiyor. mesele dmg almamak. sızdırmayan vivyan bariyerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 tek mobda daha kolay kontrol şeyi, etrafta 3-4 ranged varsa bi anda flank dmg manyagı olabiliyor tank bile, dragon savaşında mageleri konrol ediyorum ben manalarını bitirmesinler diye, bide rogue u tankın dibinde tutmaya kasıyorum barrier için. dragonunda fireball u en kötü, resist falanfa kasmadım zaten ne giyiyorsa o, agzında alev gördüğün anda kaçmaya başlamak lazım baska tarafa o yüzden dibinde savaşmak ideal. o değilde rogue ve tankta gerekli pek skill kalmadı as of lvl 18, hep passive gidiyorum artık. bide trainer olsa niye bide barrier yapim adamların üstüne eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 quixef said: Derdin ne adamım senin? Hile avcısı mısın? Kaldı ki adamlar hile yapsa ne olur, single player oyun Allah Allah, ne adamlar var ya. terbiyeni takın. sana mı sorcam ne yazacağımı. iki yanlış bir doğru etmez, şikayet edin. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Evet bana soracaksın, buranın ağası benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 @Norak düzgün bir şekilde oyunla ilgili açıklamaların için teşekkür ederim. yol gösteriyor haliyle oyun tecrüben. Ah bide şu troller olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 -de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 http://www.duravit.com.tr/dimg/46140_web2_prod_normal_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 düzgün çalışan karakter edit programı ya da trainer bilen varsa paylaşsın ya. bi de süper kahraman olarak bitirmek istiyorum oyunu çile çekmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 all aboard the failcopter http://www.youtube.com/watch?v=ZU2LgQjXUhc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bazen bütün çabamın boşa olduğunu düşünüyorum. Sonra kendi kendime diyorum ki, onlar için çalışmıyorum, çocukları için çalışıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Yorum iyiymiş. "360 no scope on Blackwall". Bu arada bariz GOTY oyun ya. İnanılmaz zevk alıyorum oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 oynuyorum oynuyorum level 4üm hala sdfs bi de naytmer olduğu için topluca patates olduğumuz oluyor bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar