arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sam konsol lobisi ya. konsol alacaksanız da başka güzel oyunlar var onlar için alın. patato age için almayın gözünüzü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 patato agei neden insanlar alsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 > W1'in combatı kötüydü > O zaman bütün oyunları aksyontard combata çevirelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 PS4 erkenden alınır net, PS3 teki gibi olmaz bu sefer oyunlarla birlikte sağlam çıkartıcaklar. "dragon age" için demiyorum tabi witcher 3 güzel olcek lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Kaede said: patato agei neden insanlar alsın ki hala utanmadan devamını yaptıklarına göre demek ki alıyor insanlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 zengin çocuklar var her şeyi alan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ha öyle yani forumdan onlara ulaşamıyoruz zaten seninki biraz bir dilek tut olmuş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben ilk oyunu çoook sevmiştim ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sunun yerine mass effect 4 cikarsalardi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ilk oyun konusunda hemfikiriz ps3de backlog temizliği yapıyorum. bittiği gibi hala oynamadığım expansionına dalıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Dragon age i mouse klavye izometrik oynamak yerine kraliçeler gibi gamepad tps mi oynayacaksın? Oldu olacak easyde falan oyna. Ahahahahah. Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 axedice said: Net net, combatı yine w2 gibi dandik olacak konsoltardizasyon nedeniyle. w1'inki iyiydi sanki lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 w1 in kombatı açık ara daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ^^ witcher 2 oynayınca attan inip yürümüş gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 knox said: sunun yerine mass effect 4 cikarsalardi ya... bioware mümkünse daha rpg adı altında birşey çıkarmasın. me2'den sonra 3.sü gears of war olur dedim oldu mu olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 DA2 2 mi olacak acaba yoksa DA:O 2 mi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kanlı mı olacak kansız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 knox said: sunun yerine mass effect 4 cikarsalardi ya... Dragon age origins ve mass effect 2 nin üstüne tanımıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 knox said: sunun yerine mass effect 4 cikarsalardi ya... oda geliyor hatta en son Gears of War un senior yapımcılarından biri katıldı bioware a oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yuz yilin plot twisti geliyor..fanfiction manfiction o kadar aptal olamaz bioware.ekmege bal surulmus durumda,servis edilmeyi bekliyor. IT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Chris Priestly da bırakıyormuş bayoveyırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Yasssss o pis sisko biraktigina gore bunun gerceklesme ihtimali 0 ohsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 o pis sisko glorified moderatordu zaten, biraksa nolur birakmasa nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Norak said: knox said: sunun yerine mass effect 4 cikarsalardi ya... oda geliyor hatta en son Gears of War un senior yapımcılarından biri katıldı bioware a oh wait... gears of war mı? dediklerim çıkıyor o zaman bir bir, me2 oynadıktan sonra bundan sonraları gears of war'a benzer demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 şimdi izledim de videoyu ooo materyallerini de değiştirebiliomuşuz companion gear'ın!! MAKE IT ALL BLACK LATEX ONLY FOR 3.99$ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar