Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Viktor kadar acımasız olmasam da çoğu şeyde haklı. Ben bu oyunun öyle 2014'ün en iyi oyunu olacak bir tarafını göremedim maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 KehKeh said: g2a dan aldım invalid key geldi :) g2a shield kullanarak almıştım yeni key gelmiş maile g2a iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 shield kullanımı iyi. ancak dikkatli olursan zaten iyi satıcılar var orda. shield kullanmadanda alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Esh said: skyrim-fallout tarzini ben de daha cok seviyorum. elder scrolls tarzı demeye çalıştın galiba. skyrim ile fallout aynı cümlede anılmamalı. new vegas bile fazla bethesda kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Ahem. Nerden aliyoruz simdi bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Klasik pati hypeına kapılmayın gençler, oyun inanılmaz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 kim inanılmaz demiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 inanılmaz kötü #rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 http://i.imgur.com/MbiXNdX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 lvl 15 olduk, 7 zone tamamen bitti puzzle olsun quest olsun tertemiz, senaryo gereği açılmayan şeyler hariç, kaldı 5 bölge :o http://i.imgur.com/69RmiUP.png paso epic bişiler çıkıyor ama mavi ve crafted olanlar daha iyi hep lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Oyunda 10 zone var zaten, haveni ve skyholdu filandami zone olarak sayiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 o diil de morrigan hala aynı kıyafeti giyiyo lan. ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Cancelayacağım şu son yazdığın şey yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 dao'daki hissi yaşatmadı bana maalesef. güzel bir analiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 yarın ilk patch gelebilir demişler, saveleri yedekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 gelsin ya, her şeyden önce şu cutscene stutter olayını çözsünler. multi'ye girerken kaldır, single oynarken yeniden command line ekleden baydım. skyhold çok iyi olmuş bu arada. hele skyhold'a gitmedenki o şarkı ofşşş. baya tüyleri diken diken yaptı. 40 saat oynayıp skyhold'a gelmem de gösteriyor ki uzun bir süre material vs. toplamama gerek kalmayacak dsfsd. baya yavaş ve side quest'leri yapmadan main story'e devam etmeme mantığı ile oynuyorum. nightmare'de hinterlands'deki dragon ağzımı kırıyor bu arada. heralde şu ikinci class'ları alınca kesebilir hale gelicem. level 12 falan parti daha. gerçi bi ara %45'e getirdim ama dragonling'ler çok pot harcattırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Norak said: lvl 15 olduk, 7 zone tamamen bitti puzzle olsun quest olsun tertemiz, senaryo gereği açılmayan şeyler hariç, kaldı 5 bölge :o http://i.imgur.com/69RmiUP.png paso epic bişiler çıkıyor ama mavi ve crafted olanlar daha iyi hep lel caltrops niye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 atıyorum arada ftöp ftöp diye, warrordan farkımız olsun hep dandun kesmek olmuyo, pff peki itiraf ediyorum zamanında Orzammar'dan 1 sandık almıştım ucuz diye 12000 tane, yıllardır anca yarısı falan bitti, 50 50 atıyorum, bitince değiştiricem o skilli bide guard veren dagger yaptım kendime o çok iyi oldu ama sleeping dust şeyi daha iyi, demondan darkspawna herşeyi uyutuyo grupcanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 beyler ben bu oyunu 120 liradan satsam açılmamış kutulu (kutusu lehçe ancak oyun vs herşey ingilizce) alıcısı olur mu tr de ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 valla ben yeni (2 saat önce) hepsiburada dan aldım, adamlar hemen paketi yollamışlar. yoksa alırdım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 anelor mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 boşalttım kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Playbook said: güzel bir analiz Yenisinin zamanı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Beyler ben 105 liraya digital deluxe edition aldım sdafdsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Hikayeden once zonelara rushliyorsunuzda cok hayal kirikligina ugriycaksiniz sonra ahahah 2 zone 1 mission Gitmek lazim yoksa level farkindan faceroll gecersiniz bosslari filan hic tat vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar