Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Selamisahin said: Cumartesi g2a.com'dan 44 küsür dolara aldım ben. Anca dün akşam biraz oynayabildim (2 saat kadar). Kontroller ve kamera açıları biraz sıkıntı. Mage açtım; uzaktan oynadığım için melee'ye göre daha rahat. Melee oynamak sanki sıkar gibi geldi bana ama denemek lazım tabii. He ama şu 2 saatte Origins gazı alamadım ama henüz. Her karakterle oynamak zorundasin zaten, yoksa tokatliyolar ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 yine mi bu yavşak karı neyse skyrim kadar yavşak değilmiş vid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 2 hafta geriden gelse de videoyu gormus en azindan. http://forum.paticik.com/read.php?35,5615185,7841853#msg-7841853 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 BlackRose said: Şu sitede 96 TL civarına geliyor. Daha önce her bişe aldım/aldık buradan sorunsuz. Sadece Chrome+Zen mate kurmak gerekebilir. valla 20-30 tl fazla verdim ama aldım. iyiki almışım single player mmo olmuş resmen çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ilk zone hinterlands de rahat 40+ saatlik içerik var, zaten sonrada geleceksiniz temizle bidaha yüzüne bakma değil bölgeler o açıdan, ama oyun hinterlandsden sonra başlıyor senaryo olsun questler olsun, büyüklü küçüklü 12 zone var öle, şunu bida koyalım yeni başlayanlar için :p http://www.reddit.com/r/dragonage/comments/2mw0iz/psa_leave_the_fucking_hinterlands/ storm coastdayim şimdi ben burdada yagmur yagıyor lol herşey cok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 öncelikle nightmare bana göre ilk oyuna göre çok daha kolay olmuş. ilk oyunda bırak skill'i, hangi karakterin nereye ne zaman geçeceğini bile düşünmek zorunda bırakıyordu oyun. mage oynuyorum, storm ağırlıklı olmak üzere storm-inferno gidiyorum. forbidden oasis'i mümkün mertebe bol bol shard toplayıp erken gidin derim. nefis fire, spirit, cold resistance item'ları ve attribute'ları geliyor ilerledikçe. the vault of valammar'a da erken uğrayın hinterlands'de, ayrıca burda güzel grind yapmak da mümkün vaktiniz varsa. darkspawn var yalnız, az biraz daha challenging bir ortam. ben storm coast, val royeaux, forbidden oasis, haven (gerçi burda pek bişi yok), fallow mire taraflarını full temizledim. hinterlands hala bitmedi, norak'ın dediği gibi 40+ saat content var. aslında sadece en kuzeydeki redcliff'e yakın yerlerin quest'leri kaldı. rift'lerin bazıları zorlayabiliyor nightmare'de. özellikle despair demon ile shade commander'lar birleşirse sıkıntı. wiki'ye bakılırsa dorian ve cole kaldı sadece takıma katmadığım. primary team'im şimdilik cassandra, sera ve solas. cassandra zaten baya iyi tank oldu. sera'yı dual blade yaptım, en sağlam damage onda şu an. solas da spirit gitti full, bariyerler falan onda. nightmare'de hem cc, hem bariyer hem de range saldırılar (sahi oyunda range sistemi baya abartılmış, karşı dağlardaki npc'leri bile vurabiliyosun) çok önem taşıdığından hep iki mage tutucam gibi gözüküyor takımda. multiplayer'da da level 7 - 8 yaptım lejyoner, archer ve mage'i yakın bir arkadaşımla (hatta ağır yazdığım kız ile hehe) biraz düz mantık olmuş multi ama eğlendiriyor. ileride farklı content'ler gelirse daha eğlenceli hale gelebilir. oyun cidden goty. tek sıkıntı şu fps kısıtlaması, onu da her yerde yazan properties'e eklenen line ile çözdüm gibi. gönül isterdi full ultra oynayabileyim, ama gtx 770 ve i5-2500k ile high'da oynayabilmek de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Norak said: ilk zone hinterlands de rahat 40+ saatlik içerik var, zaten sonrada geleceksiniz temizle bidaha yüzüne bakma değil bölgeler o açıdan, ama oyun hinterlandsden sonra başlıyor senaryo olsun questler olsun, büyüklü küçüklü 12 zone var öle, şunu bida koyalım yeni başlayanlar için :p http://www.reddit.com/r/dragonage/comments/2mw0iz/psa_leave_the_fucking_hinterlands/ storm coastdayim şimdi ben burdada yagmur yagıyor lol herşey cok güzel abi storm coast'da red lyrium quest'ini yapabilirsen haber et. niyeyse girilmiyor oraya, şimdi hatırladım o quest kaldıydı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ileride iron bull sidequest ile açılacak diye hatırlıyorum onu. bazı char quest'lerin ilerlemesi için main quest ilerlemesi gerekiyor. cole ve dorian da öyle gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 solda ortada suya yakın bi magara var red templar stronghold onu diyorsan, baya bi yapılacak şey var oraya girmek için: spo. -you need Red Water Quest. -this quest will open after you finish Red Templars on the Storm Coast Mission from War Table. -This mission will be available after finishing quest in Adamant Fortress. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 4 tane lyrium için dünyayı fethettiriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 warrior rerolledikten sonra o lyrium görevi açılmadı bu sefer, acaba bu templar lardan yana olduğum için mi ? yoksa bir şeyi mi kaçırdım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 dağlarda dolaşırken atalarımı buldum, http://i.imgur.com/dAaLri9.png - http://i.imgur.com/RVlT3jh.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ben g2a dan satın alamadım, işleminiz onaylanmadı gibi bi mesaj çıkıyor kredi kartımda limitte var. sorun ne anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ilk seferinde bana da öyle yaptı, paypal, ikincisinde sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ben kredi kartı ile almıştım g2a'dan, 2.5 dk'da geldi kod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 şurda detaylı pc optimization var, http://www.reddit.com/r/dragonage/comments/2numvv/can_we_get_a_pc_performance_optimization_sticky/ buda karşılaştırma: http://imgur.com/a/CxRBk#5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Daha önce paylaşılmıştır eminim de ben ilginç buldum. Orlais = Fransa Ferelden- İngiltere barizdi ama .. http://dragonage.wikia.com/wiki/Talk:Qunari Qunari = Ottoman/ Turk ** Qun= Kuran olayını okuduğumda baya şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Bir delinin attığı taş abi o official bilgi falan değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 şu skyholddaki saksılar: ilk kez birşey ekiyorsanız 2 defa zoning gerekiyor, ekilen şeyi değiştirmediğiniz sürece bundan sonrası 1 zoning de çıkıyor ektiğiniz. bide, tam 3 tane patch yapılıyormuş aynı anda, hepsi farklı aşamalardaymış şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Gaider Qunari "militant islamic borg" demisti zamaninda, osmanli cakmasi gayet official olarak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc edit: spoilera gerek yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 bu spoiler'in neyle ilgili olduğunu nasıl anlayalım? :p son potion slotu da açıp onu regen potla doldurursan bayağı hayat kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 aha kestim 5. denememde sıkıntı companionları yönetmekte ya, kafasına göre holdu bozup elektrik havuzunun içine atlayabiliyorlar, kontrol edip yenilemek gerekiyor edit: harbiden de dragon counter varmış XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 bugünde satın alamadım aynı hata devam ediyor. bunu işaret kabul edip yılbaşını bekliycem belki indirim falan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 benim de paypal ve sanal kartları kabul etmemişti ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar