diselolz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Xenus said: engizisyon ukrayna uplay'inden alınca şu yöntemle alınca 25$'mış http://www.hotukdeals.com/deals/dragon-age-inquisition-for-pc-origin-uplay-ukraine-16-27-2056836 bundan alan var mi? bi sikinti oluyo mu region lock falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 diselolz said: Xenus said: engizisyon ukrayna uplay'inden alınca şu yöntemle alınca 25$'mış http://www.hotukdeals.com/deals/dragon-age-inquisition-for-pc-origin-uplay-ukraine-16-27-2056836 bundan alan var mi? bi sikinti oluyo mu region lock falan? ben deniyorum da , firefox hola ile denedigimde halen iniglizce cikiyor ( ukrayna yapmis olmama ragmen ). ikincisi verdigin sitedeki son sayufa yorumlara gore kaldirmislar ubi store ukrayandan dragon age i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diselolz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 origin meksikada standard 40$ deluxe 45$ diyor. ukrayna olayi kampanya mi neymis de bitmis sanirim bilemedim. var mi 40dan ucuzu biyerde bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 öf felandris questi geldi. kasmıycaz buna heralde erken lvlda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 free mount & a multiplayer chest eğer accountunuz yoksa, register olunca yeterli puanınız oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 sozunuze uyup sky a gittim direk. olanlardan bir sey anlamadim. bir seyleri kacirdim direk ana goreve giderek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 abi ana göreve giderek ne kaçırmış olabilirsin? bilmeden bir seçim yaptın sadece, sky dan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 dreagloth said: abi ana göreve giderek ne kaçırmış olabilirsin? bilmeden bir seçim yaptın sadece, sky dan önce spoilerdir ciddi red templar gorevlerini gormemisim. bolgeyi unlock etmistim, skyhold dan sonra giderim demistim. olaylar alakali oldugundan bir kac bolgeyi boyle completed altina tum questleri ile atmis. hic birisini gormemistim. sky dan sonra giderim demistim. skyhold a rushlamayin arkadaslar. hinterlands i falan fullemeniz gerekmiyor. ama hikayeyi kirmamak icin gitmeniz gereken 1-2 yer daha var. skyhold a rushlarsaniz bunlari ve questlerini completed a atarak kapatiyor. ara save imde yok. cok aptal hissediyorum su anda 40 saat oyunun ardindan. content kacirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 aha manual bir save im varmis. 3.5 saat oncesinin. dondum ona. butun haritayi sifirlamadan gitmeyecegim bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Val Royeux'ya geçiş sırasında ve val reyo marketteki cut scenede coktu iki kere. oyun nvidia için henuz buglı sdf, biraz baktım nette de baya ağlayan nvidialı var. ama sorun ea dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Alınırı var mı bunun? Skyrim ve origins fanı biriyim, da2 haterıyım asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 pattisliborek said: Alınırı var mı bunun? Skyrim ve origins fanı biriyim, da2 haterıyım asdf. swtor seviyorsan al. neden diye sorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ayı, kurt ve kopeklerin kombine saldırısı sonucu telef olduk, ben stealth halde kaçarken dağdan düştüm :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 dr stoklarına inatla girmiyor oyun, kodumunun aral'ı. nerden almak en mantıklı şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 bayıldınız 60$ hah böyle uğraşırsınız, az bekleseniz yamalar, dlc'ler gelse daha iyi olmaz mıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 -Deno- said: dr stoklarına inatla girmiyor oyun, kodumunun aral'ı. nerden almak en mantıklı şu an ? Dragon age almak için kıvrandığı yetmezmiş gibi bide gidip araldan almaya çalışıyor inatla. Deno sen ne biçim bi insansın, ne işin var bizim forumumuzda? Hadi dragon age oynanmasına konuşulmasına izin veriyoruz, araldan oyun moyun herhangi bişey alacakları direk banlayalım ya bu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 http://i.ytimg.com/vi/fBGWtVOKTkM/maxresdefault.jpg _ -Deno- said: nerden almak en mantıklı şu an ? origin harici cd key satan yerlerden, baya bi kısmı out of stock olmuş ama var sağda solda, bilimum kinguin siteleri, worldofcdkeys etc falan, ortalama 45$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 axedice said: -Deno- said: dr stoklarına inatla girmiyor oyun, kodumunun aral'ı. nerden almak en mantıklı şu an ? Dragon age almak için kıvrandığı yetmezmiş gibi bide gidip araldan almaya çalışıyor inatla. Deno sen ne biçim bi insansın, ne işin var bizim forumumuzda? Hadi dragon age oynanmasına konuşulmasına izin veriyoruz, araldan oyun moyun herhangi bişey alacakları direk banlayalım ya bu nedir. doğru. banlayın araldan oyun alanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 d&r ve aral ikilisi. deli misiniz abi? tonla cd key ci var nette. aynı paraya alırım gene aral dan almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 kutu alacak adam, mürekkep banıp dövmesini yapacak sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 hangisi ucuzsa işte umrumda değil aral maral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 şuursuz sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 tırı vırıyı kesin dünkü skidrow'cular sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Bu saatten sonra ucuza getirse bile Aral'dan bir şey almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 hepimiz o kadar bilinçli oyuncularız ki elf gözlerim yaşarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar