roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Alfa Romeo Mito da bakabilirsin o civardaydı galiba ffiyatları yanlış hatırlamıyorsamzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 mito ~22k € Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 seat iyiymis gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 honda city! evet ben bir honda fanboyum ama bu gerçeği değiştirmez, 1-) DAŞ gibi araba, tık demez honda 2-) tr de üretilio olması lazım bunun yedek parça servis sıkıntı çekmezsin 3-) çok az yakar, benzinlidir gerçi ama az yakar. Tüp taktırırsın olmadı. ( çok yokuşlu yerlerde biraz fazla yakabilio torku az ) 4-) süper rahat parkedilir, direksiyon inanılmaz döner. otomatiği 7 ileridir ve vites geçişlerini kesinlikle hissetmezsin 5-) hız yapaman. zaten city arabanın adı 6-) civice göre biraz rahatsız çok uzun yol arabası deil. 7-) altı vurmaz, park sorunu yapmaz, her yere girer, az yakar sağlamdır daha ne istiosun yani. Ha bide ikinci elini tavsiye ederim, eski kasalar iice düşmüştür, honda bu sonuçta 100bin de olsa 0 araba. no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 honda iyidir. civic'in yeni kasasından var pederde. ama city kadar cirkin gorunume sahip araba az bulunur. ibiza'yı ben de izlemeye aldım yahu cok guzelmis. bu sene beyaz moda sanırım arabalarda. yeni modellerin hepsine cok yakısmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Abi hala yeni çıkıcak olan cruze hatchback'in tipine hastayım geçemedi lan hiç biri önüne seatlar çok yakın gerçi. 35k falan olur heralde cruze hb :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 cruze hos araba bende begeniyorum ama 1.6 atmosferik motor hala. Sehir ici uzer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 1.6ya gore cok ta performansli degilmis bir de ve de evet sehir icinde 1.6 uzer, tup takmak lazim aldiktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 daewoo 1.6 sından ne performans bekliyosunuz ki abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ikinci elini de hesaba katmak lazım bu arada haa bide bunlarnı kampayanları var 100. yıla özel super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ibiza çok güzel gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Bir de ibiza 1.2 tsi alirsan yillik vergisi 436 tl cruze un vergisi 697 tl. Daha az vergi vererek daha az yakit tuketerek daha performansli bi araba almis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ibiza çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Seat iyidir, Ibiza da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bugün anneme punto evo aldım, aracın içi inanılmaz, safety kit ile sınıfının çok üstünde güvenlik donanımı var, yani bir espyi meganın 50binlik versiyonunda anca alabiliyosun. yok benzinli alacam derse bravo derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Privhunter said: cruze hos araba bende begeniyorum ama 1.6 atmosferik motor hala. Sehir ici uzer bence. Bi değişiklik vardır belki 2012de diye yazdım biliyorum kötü özelliklerini.Aslında babam kullanmış performanslı araba demişti ama bilmyiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ekonomik diyosan yaris al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Arma said: Ben istediğim kriterleri ve gerekli bilgileri yazayım. Sizlerden biraz tavsiye isteyeceğim. Çünkü ilk arabamı alacağım ve pekde iyi anlayıp, deneyimli olduğumu söyleyemem.(kullanmada sorun yok her türlü kullanırım) -Fiyat:30000-35000 -Model: Sıfır alıcam. 2.el istemiyorum. -Yakıt için: Şehirler arası kullanıcam. Yakıta çok para harcayacam gibi görünüyor. Ekonomik olmalı. Dizel alabilirim. -4 kapılı bir araba istiyorum. Spor olmasına gerek yok. Klasikçi bir adamım. Üni gençliğimiz geride kaldı. -Vites manuel tercihtir. -Hız yapmayla falan işin olmaz. Yok bu araba 180 basmıyor gibi dertlerim yok. Fazla bişi yazamadım. Şimdilik aklıma bunlar geldi. Bilen ilgilenen arkadaşlar yorum yazarsanız sevinirim. Temmuz ayında alıcam büyük ihtimalle. Yavaş yavaş bakmaya başlasam iyi olur. Değişiklik yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Doblo ya da Transit Connect de bakabilirsin, fiyatları da uygun, iç mekanı da her türlü 4 kapıdan geniş ve ferah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ibiza 1.2 tdi al o zaman :) 1.2 tdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yalnız 75bg dizel bayıltır adamı resmen, 90lık koysalarmış bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 arkadaşlar kazalı arabalar neden alınmaz. mesela adam şoför kapısına 10 gün önce motorsiklet çarptı ve kapı değişti diyor ve hemen arabayı satıyor. o zamana kadar saat gibi tıkır tıkır işleyen araba o olaydan sonra ne olmuştur ki de satıyor arabasını. birde elinde temiz 98 toyota corolla 1,6 olan var mı? klimalılar daha revaçta ve fiyat konusunda uçmuşlar. kaç paralık birşey bu klima ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Adam hiz yapmiyorum demis o yuzden 1.2 tdi dedim. Ekonominin allahini yaparsin tdi'da ama 1.2 tsi'i oneririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 1.2 tdi ibiza cok iyi ya. beyaz olanından alasım var. pederin islere gore bakalım, onumuzdeki aylarda insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 1.2 tdi i bosver tsi zaten yakmaz cebini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar