Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba alıyorum tavsiye lazım

Arma

Öne çıkan mesajlar

honda city!
evet ben bir honda fanboyum ama bu gerçeği değiştirmez,
1-) DAŞ gibi araba, tık demez honda
2-) tr de üretilio olması lazım bunun yedek parça servis sıkıntı çekmezsin
3-) çok az yakar, benzinlidir gerçi ama az yakar. Tüp taktırırsın olmadı. ( çok yokuşlu yerlerde biraz fazla yakabilio torku az )
4-) süper rahat parkedilir, direksiyon inanılmaz döner. otomatiği 7 ileridir ve vites geçişlerini kesinlikle hissetmezsin
5-) hız yapaman. zaten city arabanın adı
6-) civice göre biraz rahatsız çok uzun yol arabası deil.
7-) altı vurmaz, park sorunu yapmaz, her yere girer, az yakar sağlamdır daha ne istiosun yani.

Ha bide ikinci elini tavsiye ederim, eski kasalar iice düşmüştür, honda bu sonuçta 100bin de olsa 0 araba.
no problem
Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:

Ben istediğim kriterleri ve gerekli bilgileri yazayım. Sizlerden biraz tavsiye isteyeceğim. Çünkü ilk arabamı alacağım ve pekde iyi anlayıp, deneyimli olduğumu söyleyemem.(kullanmada sorun yok her türlü kullanırım)
-Fiyat:30000-35000
-Model: Sıfır alıcam. 2.el istemiyorum.
-Yakıt için: Şehirler arası kullanıcam. Yakıta çok para harcayacam gibi görünüyor. Ekonomik olmalı. Dizel alabilirim.
-4 kapılı bir araba istiyorum. Spor olmasına gerek yok. Klasikçi bir adamım. Üni gençliğimiz geride kaldı.
-Vites manuel tercihtir.
-Hız yapmayla falan işin olmaz. Yok bu araba 180 basmıyor gibi dertlerim yok.
Fazla bişi yazamadım. Şimdilik aklıma bunlar geldi. Bilen ilgilenen arkadaşlar yorum yazarsanız sevinirim. Temmuz ayında alıcam büyük ihtimalle. Yavaş yavaş bakmaya başlasam iyi olur.

Değişiklik yapılmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar kazalı arabalar neden alınmaz. mesela adam şoför kapısına 10 gün önce motorsiklet çarptı ve kapı değişti diyor ve hemen arabayı satıyor. o zamana kadar saat gibi tıkır tıkır işleyen araba o olaydan sonra ne olmuştur ki de satıyor arabasını.

birde elinde temiz 98 toyota corolla 1,6 olan var mı? klimalılar daha revaçta ve fiyat konusunda uçmuşlar. kaç paralık birşey bu klima ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...