WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Tabi spy ve assassin söz konusu bölgeye girebilirse:)
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Eğer adamın eyaletinde border watch varsa assasin veya spy çok zor giriyor[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 rome total war da türkler yok sanırım 3 tane roma lejyonu bir mısırlılar bir greek kolonileri germanlar britishler bi de bisi daha var sanırım sabırsızlıkla bekliyorum hemen oynıcam nıhahahahha[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var...
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ayrıca kartacalılarda olması lazım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 oyunun multisi nasıl olacak acaba..lag olmazsa muhteşem savaşlar olabilir. bi de bildiim kadarıyla medievalda sadece savaş kısmı oynanıodu bunda bari tüm oyun olsun hotseat de oynansın..keşkeee[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Hepsi hikaye bana geyşa , ninja , Hollandalı ve portekiz elçilerinin videolarını verin[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kartacada var eger yoksa zaten o filler nerden geliyor?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Filler le arkadan saldırmayı diyorsun değil mi baya hoştu o video[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Aslinda kastim kartacalardan baska kimsenin o zamanlarda savaslar icin fil kullnamdigiydi ama vidyoda guzeldir herhalde.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Yeni konu açmaya gerek duymadım o yüzden devam ediyorum bu konudan. Oyunun Amerika'daki çıkış tarihi 22 Eylülmüş.Yakında bizim buralardada elimize geçeciğini düşündükten sonra emule'den arattırıyım dedim ve 2 cdimagelik Rome total war buldum yaklaşık 700 mb lık dosya ikiside. sizce düzgün müdür? tam versionunun piyasaya sızma ihtimali var mı ? kısaca çekiyim mi çekmiyim mi :)
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bence onlar fake çünkü torrent de daha mevcut değil oyun.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ROME: Total War™ for iPad – Announcement trailer https://www.youtube.com/watch?v=bSzyfO0vhXw http://www.eurogamer.net/articles/2016-08-12-rome-total-war-is-coming-to-the-ipad
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 rome2'den sonra ne gerek varmış anlamadım ama yolda. rome 3 çıkarmadan milleti oyalamak mi istemişler warhammer basarken.
Komutan Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Remastered versiyonu yapan firma Feral Interactive. Daha önce de orijinal Rome’un mobil versiyonunu yapmışlardı. Bunu da ileride mobil cihazlara çıkarmayı planlıyor olabilirler.
ortega Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 ne salakça ya, grafik modlarından hallice bişey işte ayıp valla Medieval 3 bekleyen taraftara bunu yapmak
Öne çıkan mesajlar