WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Tabi spy ve assassin söz konusu bölgeye girebilirse:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Eğer adamın eyaletinde border watch varsa assasin veya spy çok zor giriyor[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 rome total war da türkler yok sanırım 3 tane roma lejyonu bir mısırlılar bir greek kolonileri germanlar britishler bi de bisi daha var sanırım sabırsızlıkla bekliyorum hemen oynıcam nıhahahahha[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ayrıca kartacalılarda olması lazım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 oyunun multisi nasıl olacak acaba..lag olmazsa muhteşem savaşlar olabilir. bi de bildiim kadarıyla medievalda sadece savaş kısmı oynanıodu bunda bari tüm oyun olsun hotseat de oynansın..keşkeee[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Hepsi hikaye bana geyşa , ninja , Hollandalı ve portekiz elçilerinin videolarını verin[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kartacada var eger yoksa zaten o filler nerden geliyor?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Filler le arkadan saldırmayı diyorsun değil mi baya hoştu o video[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Aslinda kastim kartacalardan baska kimsenin o zamanlarda savaslar icin fil kullnamdigiydi ama vidyoda guzeldir herhalde.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Yeni konu açmaya gerek duymadım o yüzden devam ediyorum bu konudan. Oyunun Amerika'daki çıkış tarihi 22 Eylülmüş.Yakında bizim buralardada elimize geçeciğini düşündükten sonra emule'den arattırıyım dedim ve 2 cdimagelik Rome total war buldum yaklaşık 700 mb lık dosya ikiside. sizce düzgün müdür? tam versionunun piyasaya sızma ihtimali var mı ? kısaca çekiyim mi çekmiyim mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bence onlar fake çünkü torrent de daha mevcut değil oyun.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ROME: Total War™ for iPad – Announcement trailer https://www.youtube.com/watch?v=bSzyfO0vhXw http://www.eurogamer.net/articles/2016-08-12-rome-total-war-is-coming-to-the-ipad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 rome2'den sonra ne gerek varmış anlamadım ama yolda. rome 3 çıkarmadan milleti oyalamak mi istemişler warhammer basarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Remastered versiyonu yapan firma Feral Interactive. Daha önce de orijinal Rome’un mobil versiyonunu yapmışlardı. Bunu da ileride mobil cihazlara çıkarmayı planlıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 ne salakça ya, grafik modlarından hallice bişey işte ayıp valla Medieval 3 bekleyen taraftara bunu yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar