Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Suark said: Nese hazırmışım ama, deprem oldu pantul giydim cuzdan telefon ayakkabı kop kop aşşaya abi, ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 NolaxThensbane said: Kütahyada cenabet midir nedir siyanür havuzları, deprem.. asıl onlar hala sağlamdır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 oha avea down mu şu an? bu çok ciddi bir rezillik eğer doğruysa. ulan altı üstü dandik bi deprem yani, ölen yok kalan yok. doğru mu bu? doğrulama bekleniyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Suark said: ya bide donla oturup eve oynuodum yok abı bundan sonra online oyun moyun oynamam ben bide donla yatmıcam artık, giyinene kadar 6-7 saniye kaybettim. Nese hazırmışım ama, deprem oldu pantul giydim cuzdan telefon ayakkabı kop kop aşşaya Bursa'da donla durma abi hani normalde de sıkıntılı zaten deprem falan dışında ehüeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yalnız deprem olurken klavye başında yazı yazma olayı tam bomba ya, arkadaşım kalksanıza bilgisayarın başından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 SeaGle said: http://dl.dropbox.com/u/18366514/deprem.JPG 10 sn arayla 2 farklı deprem olarak göstermiş. ilksel olunca noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 SeaGle said: Suark said: ya bide donla oturup eve oynuodum yok abı bundan sonra online oyun moyun oynamam ben bide donla yatmıcam artık, giyinene kadar 6-7 saniye kaybettim. Nese hazırmışım ama, deprem oldu pantul giydim cuzdan telefon ayakkabı kop kop aşşaya Bursa'da donla durma abi hani normalde de sıkıntılı zaten deprem falan dışında ehüeh dfsdshfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 goldbären said: SeaGle said: O aslanı o arabadan almayacaktınız olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 telefondan yazıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 "roket adam" said: oha avea down mu şu an? bu çok ciddi bir rezillik eğer doğruysa. ulan altı üstü dandik bi deprem yani, ölen yok kalan yok. doğru mu bu? doğrulama bekleniyore evet,avea iz down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 benim de avea hattım. deprem olduktan 2dk sonra arama yaptım gayet iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 şimdi bunu 3 gün konuşuruz, depremle ilgili kişiler tv'lerde konuşma yapar, gündem falan derken unutulur gider. ta ki bir diğer depereme kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 uyanmadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 "roket adam" said: oha avea down mu şu an? bu çok ciddi bir rezillik eğer doğruysa. ulan altı üstü dandik bi deprem yani, ölen yok kalan yok. doğru mu bu? doğrulama bekleniyore down olmaz abi sadece fazla trafik oldugundan konusamazsın, geçer yakında yoksa nolcak olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Kıskanma seaglecım sende gir koperatife :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 NolaxThensbane said: Kütahyada cenabet midir nedir siyanür havuzları, deprem.. abi simavı biliyorum. allah belasını versin oranın. kaplıca suyu çıkarıcaz diye altını delmişler resmen. tüm simav çökecek bi gün. son depremlere bi bak zaten. her sayfada 2-3 simav depremi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 millet depremi önceden bilmeye uğraşıyo, bizde yarım saat oldu hala bi yayın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 tinu said: yalnız deprem olurken klavye başında yazı yazma olayı tam bomba ya, arkadaşım kalksanıza bilgisayarın başından :) ilk sayfada olamadım : ( heleki topic açamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 xaty said: SeaGle said: http://dl.dropbox.com/u/18366514/deprem.JPG 10 sn arayla 2 farklı deprem olarak göstermiş. ilksel olunca noluyor? çözüm niteliği o. ilksel yöntemlerle çözüme gidilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 camdan atlayan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bi insan niye avea kullanır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 tinu said: yalnız deprem olurken klavye başında yazı yazma olayı tam bomba ya, arkadaşım kalksanıza bilgisayarın başından :) Bizim depreme tepkimiz şöyle oldu; -Warlock'a dönüyorum. -Warlock atladı, bırak Shaman'a dön, deprem oluyor galiba bu arada. Warlock çıktı geri dön geri dön geri dön, hala sallanıyoruz ya. Hah neyse öldü haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ilksel dediği düzeltilmemiş data bilgisi ne kadar sağlam kayıt yaparsan yap kayıtlar parazitli gelir. raw data işlendikten sonra önemli bir deprem ise daha ayrıntılı incelenir ve kataloglanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ekşi'den said: seçim öncesi tam da 19 mayısta olan. türkiye titre ve kendine gel mesajı mı bu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 porselenler gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar