Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mancini Corinthians'ın Tevez teklifini kabul ettik demiş. 40 milyon pound teklif etmişlerdi City kabul etmemişti daha sonra Corinthians'ın başkanı mı ne Tevez bizde oynamak istiyo kabul etmek zorundalar falan diye açıklama yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Corinthians nerden buldu o kadar parayı :S 40 milyon euro da değil sterlin resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Patrice Evra, bir kez daha, Samir Nasri'nin kupalar kazanmak için Manchester United'a gelmesi gerektiğini söyleyerek, vatandaşı için yürüttüğü kampanyayı sürdürmüş oldu. Arsenal'den ayrılmak istediği bilinen ve kulüple olan sözleşmesini bir türlü uzatmayan Nasri'nin, Londra'da herhangi bir şey kazanamayacağını ima eden Evra, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Fransız yıldızın Manchester United'a gelmesi gerektiğini söyledi. Daha önce de birçok defa buna benzer açıklamalarda bulunan Evra, "Daha önce şakayla karışık onun prens olduğunu söylemiştim. Ama eğer kral olmak istiyorsa Manchester United'a gelmeli. Gerçek bu. Bunu ona da söyledim. 5 yılda 12 kupa kazandım. Bunu başka bir takımla yapamazsınız." şeklinde konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Messi çıkıp O'RLY? yapsa ne hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 yalnız evra haklı asdfds barca'nın son 5 yılda 10 kupası var saydığım kadarıyla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ama İngiltere de 3 kupa var.Community shield ile beraber 4 kupa.Orda biraz haksızlık oluyor :) Sadece şampiyonluk ve Avrupa Kupaları sayılması daha mantıklı son 5 yıl için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 agüero -> city aguerosergiokun Sergio Aguero (twitter) "I'm already a City player. I'm happy to be in this club and in this town. Thank you all for the welcome and the reception!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 souldarkorn said: Corinthians nerden buldu o kadar parayı :S 40 milyon euro da değil sterlin resmen. abramovich ve ortağının takımı zaten aguero da doğru seçim yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 aguero doğru tercih falan yapmadı bence, Anzhi'ye giden Dzcuhauheaufak neyse, benim gözümde de kendisi ondan farklı değildir. City diyorsun ya, vizyonsuzluktur Aguero konumundaki bir adamın o takıma gitmesi, hani ya paraya tapıyorsundur, ya kulübünden ilk fırsatta kaçmak istiyorsundur ama seni başka takım istemiyordur, ya sorunlusundur ya da gelecek vaat eden ama parlama arayan bir adamsındır ki City'i seçesin, Hani geçmişten kalan futbolcuları hariç son dönem transferlerinin hepsi üsttekiler gibi yapıldı. Milner ve Silva hariç takıma transfer olan adamların hiçbirinin de iyi adamlar olduğunu düşünmüyorum. Ya para için geldiler (Bridge, Toure'ler, Tevez, Barry falan gibi adamlar), ya da kulüplerinden hemen kaçmak istiyorlardı, yine paraya geldiler (Balotelli, Adebayor, De Jong vs.) Bu adamların içinde Aguero'nun tercihi bana çok ters geliyor. İyi futbol oynayamayan bir takımda değişik birşeyler mi arıyor? A. Madrid'de kalsaydı vs. demiyorum keşke ama geldiği yer bence A. Madrid'den kat kat daha düşük seviyede bir yer. Paraya ihtiyacı yoktu, varsa da onu isteyen bir ton "gerçek büyük" kulüpler vardı. Benzer paralarda anlaşabilirdi. Kaçmak için acelesi vardı belki ama istenmeyen adam veya sorunlu adam değildi. Neyse uzattım yine, üzüldüm ben şahsen Aguero adına. Umarım ara ara başına gelen istikrarsızlık sorununu City'de sürekli gösterir ve tercihi yüzünden acılar çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 city 2 seneye şampiyonluğa oynar. chelsea'de bi zamanlar boyleydi. soradan butun takımı kurdular. city'de ogrendi sırf forvetle olmuyo bu iş. geçen sene ztn kupa falanda kazandılar. avrupa'da oynicaklar falan. city iyi yolda baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 financial fair play gelsin de kolay yoldan hak etmeden zenginleşip güçlenen çirkin takımlardan kurtulalım ya. O kadar parayı Göztepe'ye yatırsan, Göztepe de Avrupa'yı sallar. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ersinduzen Ersin Düzen arsenal ve barcelona, fabregas için 40 mil euro karsiliginda anlasti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 sonunda ya, ne fabregasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yine ersin düzen'e göre: nasri -> man. city mata -> arsenal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 fabregas barcelonanın aradıgı adam değil ki ya çok gereksiz olur bence. ztn dunyanın en iyi 2 ortasaha oyuncusu sende arkadalarında baskets veya maşerarano var.kimi kesicekler ilerde villa messi fabregas mı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 barcelona'nın fabregas konusundaki ısrarını anlamıyorum. en son ihtiyac duydukları bolge orta sahanın ortası zaten. fabregas arsenal icin cok ozel bir adam. barcelona'ya gidince muhtemelen butun degerini kaybedecek. keske hep arsenal'de kalsa. ayrıca nasri'yi satmak nasıl bi mantıktır lan, yalandır herelde o haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 fabregas su an xavi'nin yerini doldurabilecek yegane adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Nasri satılacak diye bas bas bağrıyor Arsenal zaten 1 aydır. Arda'yı da hem Fabre'ye hem Nasri'ye alternatif olarak istiyolardı zaten. Xavi dediğiniz adam yaşlanıyor artık 32 mi oldu ne oldu, yavaştan arkasını hazırlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 gosh said: fabregas su an xavi'nin yerini doldurabilecek yegane adam mehmet güven? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Nasri satılacak diye bağırmıyor Arsenal, Nasri gitmek istiyorum diye bağırıyor. O Arsenal'e iti bağlasan kalmaz ama, Wegner iyice kafayı yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bakış süper abi hahaha "i get the girl!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Atletico Falcao'yu almış diyolar, 40 milyon mu ne vermiş, batmıyo muydu bu adamlar? Para kazanmak için Agüeroyu satıp yerine ucuza Arda'yı falan almışlardı? E gitti Agüden gelen para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Resmi olarak açıklanmış ... Almışlar yani .. hatta 1 adam daha alıyolar toplamda 2 oyuncu 54 e geliyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 eto'o -> anzhi - 29 m € Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 şu resmen gerçekleşirse eto'o nun gözümdeki değeri 0'ında altına iner ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar