Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Arda bence kulüp kariyerini bıraksın, sadece gelsin milli takımda oynasın. Çok isterse fener'de de yedek olabilir ama.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ahaha ercan taner ya :D ardaaaa samba yaptiiiii :D cok güzel gol attirdi helal :D
calimero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hayır ama rakibi tanıyacaksın işte. arda o topa hareketlenince ben aha topu çekecek dedim, gg belgium...
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 sabri takımın en iyisi şuan haha
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 calimero said: hayır ama rakibi tanıyacaksın işte. arda o topa hareketlenince ben aha topu çekecek dedim, gg belgium... bende ya çekicek yada çekmicek dedim
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 El-Barto said: asdsadsa "adamı hollandaya gönderdi" dedi ya hahahahahahah
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ben de öyle veya böyle pas atacak demiştim. hatta belki asist de olur dedim
calimero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Red said: calimero said: hayır ama rakibi tanıyacaksın işte. arda o topa hareketlenince ben aha topu çekecek dedim, gg belgium... bende ya çekicek yada çekmicek dedim iyi demişsin ;)
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 HAHAHAHAHAH ABI ADAMI BİLDİĞİN CİNSEL TACİZ ETMİŞ BURAK AHAHAH
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 El-Barto said: asdsadsa "adamı hollandaya gönderdi" dedi ya Yalniz harbi gif falan yapsalar butun gun izlerim cok guzeldi herifin panolara kadar kayip gitmesi ve ayaga kalkinca pozisyonu takip etmeyip bos bos yurumesi.Ben olsam formayi cikarir soyunma odasina devam ederdim :D
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 arda otomatiğe bağladı, çizgiye in geriye çıkar
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hiddink mi guardiola mı anlayamadım, taktik, stil tıpatıp aynı. iyi c/p (tu)
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 selçuk bu maçlık kotasını doldurdu heralde tek güzel hareketle, artık çıkabilir :D
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yan panodaki reklamlara dikkat ettinizmi.tamamen türk haha birtane belçika firma reklamı geçmedi
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi caglar cok kötü ya.. adamlar o kanattan fena geliyorlar.. hep bos orasi
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bu çağlar nerede oynuyor? Edit: ve oraya başka adam yok mu kenarda?
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 gsnin yedek? sol beki işte adam. hakan balta veya ismail köybaşı 10 kat iyidir bundan.
Öne çıkan mesajlar