Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Kaçan fırsata bak Hamit Nuri Inler Özil Arda Şöyle bir orta alanımız olabilirdi lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Sabri çok sırıtmaz GG yerine, fena oynamıyor son dönemde. Ama Kazım yerine ortaya adam gibi bi santrafor Cenk falan şarttı yani. Topal Hiddink'in annesine mi küfretti kızına mı sarktı artık naptıysa yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Masquerade said: Kaçan fırsata bak Hamit Nuri Inler Özil Arda Şöyle bir orta alanımız olabilirdi lan... x x x x arda gibi bi orta sahamız da olabilirdi tabi :) Yine iyi koparmışız yarısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 milli takımdan hiç umutlu değilim . sanırım bu son maçımız olur diğer maçlar formalite olur .. beşiktaşta gül gibi futbolcular duruken halaa 60 ların futbolcularıyla biyeri varamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 o kadar abartılacak yerlilerimiz de yok aslında ama ne bileyim fb gs karması komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Beşiktaş'tan kimi alıcaktı ki? sanki türk futbolcu var da takımda ağlıyorlar bide ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Egemen Korkmaz Ersan Adem Gülüm Cenk Gönen İsmail Köybaşı Mehmet Aurelio Necip Uysal Mustafa Pektemek Ekrem Dağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hem mustafa pektemek gol demekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 toraman ve necip alınabilirdi. gerçi necip milli takımlık performans göstermiş olsa bile orta sahadaki rakipleri güçlü milli takımda o noktada takılıyor. ersan milli takımda oynabiliyor mu? daha önce sorulup cevaplandırılmış olabilir de aklıma gelmişken sorayım dedim. 2-1 yeniliriz diye tahmin ediyorum belçika maçını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 PZero said: Egemen Korkmaz Ersan Adem Gülüm Cenk Gönen İsmail Köybaşı Mehmet Aurelio Necip Uysal Mustafa Pektemek Ekrem Dağfail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 belçika kadrosunu bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 adam ekrem dağ'ın avusturya milli takımında oynadığını bile bilmiyor. Böyle bi beşiktaşlı.hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 PZero said: Egemen Korkmaz Sanki beşiktaş'a gelmeden önce 11 çıkıyordu? Ersan Adem Gülüm En son ne zaman resmi maç oynadı? Adanaspor futbolcusu bu muhtemelen de Galatasaray futbolcusu olucak ne alaka Beşiktaş? Cenk Gönen Rüştü'nün yedeği Beşiktaş'ta Volkan'ın daha iyi olduğu herkes tarafından kabul gördü zaten. İsmail Köybaşı Defansif yönü hala çok zayıf. Mehmet Aurelio Yorum bile yapmıyorum. Necip Uysal Düşünülebilirdi iyi futbolcu. Mustafa Pektemek Mevkisinde Arda gibi, Burak gibi adamlar varken zor o iş. Ekrem Dağ Bu da avusturya milli takımı oyuncusu TR'de oynayamıyor. Kimlere laf anlatıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 karamürselidelihamdi said: belçika kadrosunu bilen varmı BELÇİKA: Mignolet, Alderweireld, Var Buyten, Kompany, Vermaelen, Defour, Witsel, Vertonghen, Simons, Hazard, Vossen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ya aslında Ekrem diyen adam Quaresma nasıl dememiş ona şaşırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 o kadrodan 5 filan yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 fellaini yoksa yeneriz demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 EricCantona said: PZero said: Egemen Korkmaz Sanki beşiktaş'a gelmeden önce 11 çıkıyordu? Ersan Adem Gülüm En son ne zaman resmi maç oynadı? Adanaspor futbolcusu bu muhtemelen de Galatasaray futbolcusu olucak ne alaka Beşiktaş? Cenk Gönen Rüştü'nün yedeği Beşiktaş'ta Volkan'ın daha iyi olduğu herkes tarafından kabul gördü zaten. İsmail Köybaşı Defansif yönü hala çok zayıf. Mehmet Aurelio Yorum bile yapmıyorum. Necip Uysal Düşünülebilirdi iyi futbolcu. Mustafa Pektemek Mevkisinde Arda gibi, Burak gibi adamlar varken zor o iş. Ekrem Dağ Bu da avusturya milli takımı oyuncusu TR'de oynayamıyor. Kimlere laf anlatıyoruz... http://www.bjk.com.tr/tr/yfs.php?kat_no=80&akat_no=10&tumu=E&k_id=2 bunlar hala beşiktaşın futbolcularıdır hala daha resmi sitemizde adları yazmaktadır. egemen önceden milli takımda banko oynarmış . ekrem konusuna gelince zamanında alnırıdı mesut özil gibi elimizden kaçırdığımız için yazdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 necip dışında oynucak adam yok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Senin Resmi siten bana göre hiç bir anlam ifade etmiyor yalnız, Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona erdi Ersan'ın. Ekrem'se kaçırılmış falan değil bariz beğenilmemiş bi adam çapsızın önde gideni ne işi var milli takımda? @Fede: Aynen öyle ama sanırım bi kez A milli olan futbolcu daha sonra alt takımlarda oynamıyor, o yüzden muhtemelen almadılar şimdilik. Sonuçta yarın öbür gün o orta sahaya hamit,nuri eklenicek. Yer bulması çok zor tecrübe kazanması açısından alt takımlarda maç oynamasını tercih ederim ben de Necip'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 11 belli olmuş.gene 4-3-3 oynayacaz sanırım ve kadroda 6 gs li var :D.onun dışında fenerli selçukta 11 de :D topal sakatmı abi bu adam neden 11 de açıklasın biri bana :D umarım bi yanlışlık vardır :D. eğer 11 doğruysa anlaşılan gene arda nın ayağına kaldık arda formundaysa alırız ama eğer değilse çok kötü bir yenilgi bizi bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 maç hangi kanalda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hic umudum yok ins yanılıyorumdur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Selçuk şahin ne harbiden ya.Topal'ın yerinde olsam söverdim baya dsf.Yerini alan adama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar