Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eve online nub toplaşması

Red

Öne çıkan mesajlar

indirdim, yükledim , biraz oynadım.güzel frigate için rifter almaya gittim 40 jump yapıp fitlemek için 2 saat istasyon istasyon gezdim.Sonra 0.3 sec bi gatete adamın biri 2 attı. Meğerse ölünce gemiden ziyade üstündeki herşeyde gidiyormuş. Direk sildim oyunu lol.Fazla "Pro" geldi bana da diyebilirsiniz :)Eğer Market sistemi Ah gibi olsaydı -tek merkezli- oynamaya devam edebilirdim sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

ses said:

indirdim, yükledim , biraz oynadım.güzel frigate için rifter almaya gittim 40 jump yapıp fitlemek için 2 saat istasyon istasyon gezdim.Sonra 0.3 sec bi gatete adamın biri 2 attı. Meğerse ölünce gemiden ziyade üstündeki herşeyde gidiyormuş. Direk sildim oyunu lol.Fazla "Pro" geldi bana da diyebilirsiniz :)Eğer Market sistemi Ah gibi olsaydı -tek merkezli- oynamaya devam edebilirdim sanırım.

THIS IS SPARRTAAAA ! "Kick"
Sosyal ağlarda paylaş

wow lotro gibi yaratık kesme olayı yok skiller var istedigine su kadar level yap diyorsun sana mesela 18 saat sonra hazır kanka skill diyor ondan sonra ister oynamaya devam et oyunu ister kapat git dışarda gez o skill naparsan yap dedigi zamanda gelişiyor.

oyun biraz zor hatta fazla zor galiba ama alışınca aslında o kadar da zor değil diyorsun. evet videolar doğru ekranın ortasında bir gemi var mouse ve çeşitli klavye kısayolları ile o gemiyi kontrol ediyorsun. tabi bu kontrol fps gibi değilde daha çok suraya warpla suraya jumpla suna ateş et tarzında oluyor.

evet evede yaş ortalaması yüksek o yüzden velet tayfası ile fazla karşılaşılmıyor ama yaş ne kadar yüksek olursa olsun gemisini patlatınca zırıl zırıl ağlayan, küfür eden yaşı büyük ama içindeki velet ölmemiş adamlardan bolca var :D zaten oyunun en zevkli kısmı patlayınca veya patlatınca karşıdaki eleman ile amacı olmayan bir laf dalaşına girmek özellikle karşı tarafı sinir edip dellendirdikçe daha bir zevkli oluyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi nub olmak çok kötü :( şimdi böle 2-3 düşman gemisi patlatıyorum mesela, bunlar arkalarında wreck bırakıyor ya, daha sonra o wreckleri toplamak istiyorum ama bulması çok zor oluyor. sağdaki objeleri gösteren menüde de wreckler görünmüyor. nasıl kolay ulaşırım bu wrecklere?

wreckwrackwreck
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

abi nub olmak çok kötü :( şimdi böle 2-3 düşman gemisi patlatıyorum mesela, bunlar arkalarında wreck bırakıyor ya, daha sonra o wreckleri toplamak istiyorum ama bulması çok zor oluyor. sağdaki objeleri gösteren menüde de wreckler görünmüyor. nasıl kolay ulaşırım bu wrecklere?

wreckwrackwreck

Overview'ın yanında denktir işareti gibi bi işaret var ona bas. Ordan 'open overview settings' ,'types' kısmında 'celestial' var ordan Wreck'i ticklersen görürsün uzaydaki wreckleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

mesela hem pvp hem arada sırada mining falan yapabiliyoruz dimi

Eve de her an istediğin başka bir alana yönelebilirsin. Skillerini kasman yeter. Ama Önce bir alanda uzmanlaşıp sonra başka alanlara yönelirseniz daha sağlıklı olur. Her şeyi yarım çalısıp bırakırsanız daha çabuk sıkılırsınız.

Edit: Bu arada oyun içinde eskilerle iletişim halinde olursanız oyunu kavramanız daha hızlı olacaktır. Böylece çoğu oyuncu gibi yanlış yönlendirilip yada tecrübesizlikten kaynaklanan sorunlar sebebiyle başladığınız gibi bırakmazsınız oyunu. Oyuna ara vermesem seve seve yardımcı olurdumda, kısmet değilmiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

guide okumana gerek yok abi tuto takip et 1-2hafta

wreckler ticaret için falan mı kullanılıyor yoksa içinde lootlar mı

wrecklerden bişi cıkmıyor genelde bende :)

her zaman içinden birşeyler çıkmaz, içi dolu wreck'leri overview'da görürken içi dolu ters üçgen olarak görürsün.içi boşsa üçgenin wreck'te boştur. içinden çıkanları ya satarsın yada reprocess yapar madene dönüştürürsün gene satarsın yada üretim için kullanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

yazacak anlatacak çok şey var, ancak soru ile cevap vermek daha mantıklı,

sigortaya gelince, geminizi bi istasyona girdiğinizde sağdaki station menülerinden insurance i bılarak ordan sigortalayın., sigortanın da seviyesi vardır, ödediğiniz paraya göre gemi kaybında geri ödenecek para değişir.

clone ise pod kaybetmeniz durumu için, basic clonunuz 900k skill aldığı için ve empireda olduğunuz için 900ü geçene kadar clone yenilemenize gerek yok.

silah gruplama; gemi kontrol yerinde yani modüllerin göründüğü menü, ctrl basılı tutup bi silahınız seçin diğerinin üstüne atın. böyle böyle tüm silahlarınızı birleştirebilirsiniz.

char isimlerinizi yazın bence, kanallara giremiosanız, isimlerinizi alıp oyundaysanız türk yardım kanallarına sokabilirim direk sizi( başka biri de yapabilir tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu klon olayında, üst limiti belirliyoruz dimi? limiti geçmeden, pod patlarsa hiç bir sorun yok. Eğerki limiti geçtiğimizde patlarsa, geçen kısım, limite geri düşüyor. Doğrumudur?

Bu durumda, önceden klon sp limitini yükseltmemizin bir zararı yok, eski limite kadarda bir faydası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...