Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bu 5 dolarlık dönemde yada yakın zamanda yine başlayanlar toplaşalım bu aksam başlıcam ve oyunla ilgili bilgim tamamen 0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Adachi Dian ben. Salı günü sınavlarım bitince tam gün oyundayım. Ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 steam şeysi sayesinde bir yeni oyunuc akını görecez sanırım, yardım isteyin soru sorun muhabbet edin, konuşun oynaşın, iş rutine binerse oyundan sıkılıp koparsınız. ilk beraber gezindiğiniz arkadaşlar belki de yıllarca sizinle olabilir. birlikte bişeyler başarmanın tadı bambaşka ayrıcanak bildiğim türkçe yardım kanalları: merkez turk kardesligi eveturks duruma göre aktiflik değişebilir ama sorulan soruya cevap bulursunuz eninde sonunda. ingilizce biliosanız guideları okuyun özellikle daha önce linki verilen "isktheguide" propaganda niyetine http://www.eveturks.com sitesini tavsiye ederim :) paticik stickydeki guidelarda güzel tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 eğer böyle bi toplaşma olacaksa ben de alabilirim 5 dolarlıktan. sırf eğlencesine yani daha önce hiç oynamadım eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 aynen ben daha karakter açmadım server kapalı oldugundan aksam acıcam topasalım berabr nub olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ben de varim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 nasıl toplaşılıyor o da önemli tabi sdfs ben tuto takılcam biraz ögrenmek için.guide okuyup biraz fikir edinmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ya hangi ırk nerde ney açılcak nerde toplancaz yazın buraya da buluşalım işte ilk napçaksak yapalım ben her oyunda madenci olurum ilk, bunda da madene gidebiliyosak gidelim dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Jita'da buluşun. Benim base of operation Amarr ama yakındır Jita'ya, gelirim yanınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 amar seçtim imperial falan seçtim ama tiaceret yapabilioz dimi yinede red badazaz badass gibiydi bunu seçtim.oyundayım bira tuto karıştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bende Amarr'ım ve ticaretle uğraşıyorum. Ekle beni, finallerim bitince beraber yaparız bir şeyler. Planet skillerini tamamlıyorum şu anda ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 zor değilmiş lan tuto ile yavaş yavaş gidiyorum.2 tane dandirik gemi patlattım lootladım.istasyona yanaştm şimdi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 dur ben de tutoya başlayıp geliyorum ekleyin beni safsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 red badasaz mış soyadımın dogrusu sdfds şimdi isyasyondan görev mörev alcam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi brightness ayarı ve yazı fontunu buyuten bi olay yok mu kör oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Esc'ye bas, oradan settingsleri yaparsın. general settingsde radığını bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yok ya yeteri kadar büyümüyor 22' ve 1920 1080 de oynayınca ufacık kör oldum resmen ama tuto yapmadan ögrenilmezmiş hakkaten.tutuo ile ısınıyorum yavaş yavaş.görev mörev yapıyorum hiç mininge kitlenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 chain military questinin 3. partında (Cash flow for capsuleers 3 of 10) blood raider pirate leri öldürüp çalınan dökümanı ele geçirmemi istiyor fakat söylenen yere gittiğimde hiçbir gemi bulamıyorum. Bununla ilgili bilgisi olan, yardım edebilecek olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ulan millette deprem diye koşuşuyo sen hala eve oyun falan deyon be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yorumunun mantığını anlamadım ama olsun.Oturduğum koltukta sismograf yok pc başında deprem algılayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 aynen 5$ ile başlayacaklar arasında olacağım bende. Ama ilk 1 ay kadar oyuna girmeyi düşünmüyorum, skill basıp çıkma düşüncesindeyim. Gerçi en hızlı kasma yolu bu mu, yoksa, oturup maden-para derken 1 ay düzgünce oynayıp, o para ile pvp karakteri (gemi-hesap artık ne diye geçiyorsa) almakmı bilmiyorum. O konudada yönlendirebilecek varsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 moral bozmak istemem ama doğru düzgün para kasmak için uygun bir gemiye binebilmek en az 2-3 ay alıyor. zaten karakter fiyatlarıda milyar isk mertebesinde az para değil. başlar başlamaz oyuna ısınma amaçlı oyunu oynamak millete sorular sormak daha mantıklı oyun mantıgını ve hangi oynayış tarzından hoşlandıgınızı çözmeden alınacak karakterin pek bir amacı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi bu 5 dolar hedesini her bole mmosuz ara donemlerde denemeyenler bi denesin diye yapio eve online nerden tuttursam kardir hesabi ilerde swotor gw2 bisey cikar birakir millet zaten o yuzden 21 gunluk trial acin bi sevmezseniz baslamayin oyun meraklisina cunku ilk 4-5 ayi merak ederek gecio herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 5 dolar bişi değil, trialde oyunun sahibi olmuyorsun ki. bakarsın ilerde oynamak istersin 1 ay subs alıp oynarsın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 o zamanda 14 dolar verip uzatman gerekir yine 19 dolara gelio aslinda trial acip uzattigindada 19 dolar cekio tabi 5 dolar iyi yani hani 10 kisiden 1i sevserse devam ederse bile guzel birsey cunku oyunda sayi cok onemli sandbox ne kadar buyuk evren o kadar aksion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar