senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 gel hacit bende madencilik yapiyorum su an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 delikanlı olun abi ne madencisi. koca uzayda ıssız köşelere maden mi arıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 sekno uzaylı pati kanalına girdin mi.oraya girinde konusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi su haftayi bi atlatayim giricem oyuna ama hem sinavlar hem bitirme tezi fln son hafta o yuzden bulasmiyorum eveye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 pve yok dimi bu oyunda şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Aluriel said: pve yok dimi bu oyunda şimdi olmaz mı abi 1,2,3 ler cok geride kaldı şu an 4 lvl yapıyoruz ortalama 20m patlatılan npc lerden + 3-5m ajandan+ salvage de yaparsan saatte 30-35m kazanırsın /4 level gorev/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yafeshan said: yeni oyuncu girişi momentumunun erimesine çok üzülürüm. Beyler sakın tek başınıza kalıp oyundan soğumayın, kanallarda cevap gelmiosa isim seçip send message deyip oyun içi mail atın. örnek yafes han>sağ tık>send message ( ne kadar alçak gönüllüyüm B)- ) boş zamanı olan çok adam var herkes sizi beklio, hadi gaz... bilirim bazen 3-4 saat hiç kimse konuşmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 senko said: gel hacit bende madencilik yapiyorum su an :) maden konusunda yadımcı oluruz. maurasi http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Maurasi_%28System%29 solar sisteminde kazarsanız hem orası 0.9 daşşşşşş toplarken pardon maden toplarken npcler rahatsız etmez hem de 25 tane belt var hemide jitaya 1-2 jump satarsınız en fiyata .toplamanızı tavsiye edeceiğm maden plagioclase ve pyroxeres rich plagioclase öncelikli olsun o biterse azure plagio olsun en son sıradan plagio olsun pyroxeres te ise öncelil visokus pyro o ilk tavsiyelerim refinede 100de 10 daha fazla mineral çıkarır daha verimliler http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Item_Database:Manufacture_&_Research:Materials:Ore_&_Minerals_:Ore eğer lazım olursa yan sistem itamo http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Itamo_%28System%29 solar sistemi rapid istasyonunda madeninizi sıfır kayıpla eritiriz 2 refine skilimiz de 5 lvl + rapid istasyonuna çok gorev yaptığımız için de istasyon kesintimiz sıfır rehber kanalı ve merkezde destur sslenirseniz ya da mesaj atarsanız yardıma geliriz o/ he buyurun bu da refineden sonra çıkanlar http://eve.grismar.net/ore/full.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 steamden oyunu çalıştırdığımda ccp exefile has stopped working. diye bi hata mesajı veriyor, giremiyorum oyuna. tekrar install edin diye önermişler çözüm olarak ama başka yolu yokmudur bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 repair bilmemnesi olması lazım onu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 sıfırdan download etmeye başladı repair yapınca. yalan olacak sanırım bugün de. hevesim kaçtı yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 neyse o problemi hallettim bi şekilde. oyuna girdim bu seferde update yapacam dedi. steamle de indirmiyor, kendi updateri çalıştı. 780mb miş boyutu ama baya yavaş iniyor ya. 40-50k civarında hız. 3 saat var diyor. kesilirse falan yarıda bi de yeniden başlatırsa kafayı yerim. wow updater falan kaldığı yerden devam ediyordu umarım bunda da vardır o tarz bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 nublar şu influence map'e bakıp gaza gelebilirler isterlerse. aşağıdaki map, evrendeki alliance territory'leri gösteriyor. bunlar hemen hemen hergün yapılan savaşlarla değişmekte. yakında bu renklerden birinde sizde savaşıyor olabilirsiniz.. bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 inşallah savaşıcaz yakında haha şu level 1 görevleri bitsin hele bi leve 2-3 görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 lvl 2 kaçta başlıyor. şuan benim corp standing 0.5 (birde şu her düşman tipine göre, mermi yükleme olmasa güzel olacak :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 gençler, soru; şimdi ben arkadaşa 21 günlük trial yollasam buddy program ile, sonra ona eve giftlesem 5 dolardan, bana 30 günlük hedaye gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 O influence map pve alliancelarini gosterio harbici pvp alliancelarinin sovu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 reampage said: O influence map pve alliancelarini gosterio harbici pvp alliancelarinin sovu yok o harbici pvp alliancelerinede kimseyi almıyorlar zati sen bile o pve alliancelerinden birindesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Xenocide said: şimdi ben arkadaşa 21 günlük trial yollasam buddy program ile, sonra ona eve giftlesem 5 dolardan, bana 30 günlük hedaye gelir mi? sen yeterki ona buddy invite yolla. o arkadaşa o 21 günlük hesabını herhangi bir yolla subscription a çevirdiğinde beleş ay sana gelir. ama o senin yolladığın 21günü kullanmak zorunda. başka hesap açarsa olmaz. 5 dolar şeysi ile buddy invite birlikte kullanılır mı; sanmıyorum. Lakin o arkadaşa oyundan isk gönderirsin plex alacak kadar, arkadaş plex alıp aktive eder, o zamanda beleş birer ay ikinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Buddy program ile 5$lık kampanya çalışıyor. Öncelikle arkadaşınızı buddy programa invite edeceksiniz. Hesap açacak. 5$ ile aldığı cdkeyi account managementtan eklediğinde 51 günlük yeni hesabı olacak. Ben ve arkadaşlarım öyle yaptık en azından. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Yok onun demek istedi buddy invite ile arkadasi 21gunluk basliyor ztn ustune steam key ekleniyor 51gun oluyor ama normalde buddy invite kapsaminda arkadasi oyununu trialden normale cevirince onunda oyunu otomatik 30gun uzamis oluyor acaba bu calisiyormu onu ogrenmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Valla aynı mantık. Olması lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Lvl 2-3-4 görevleri almak için lvl 1 görevlerden belli bir miktar yapmak mı gerekiyor, yoksa yeterli gemi ve fit özelliklere sahip olsak gidip yapabilirmiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 benim aslında öğrenmek istediğim, arkadaşım sub. alınca bana 30 gün gelecek evet ama, oyunu ben ona giftlersem yine gelir mi? yani ben kendime 5 dolara bi 30 gün daha almış olucam gibi gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 loop said: Lvl 2-3-4 görevleri almak için lvl 1 görevlerden belli bir miktar yapmak mı gerekiyor, yoksa yeterli gemi ve fit özelliklere sahip olsak gidip yapabilirmiyiz ? valla bbende level 2 açık navy görevlerinde fakat familyde hala level 1 en iyisi level 1 iyice bitince leve 2 açılınca yapnaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar