Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazır EVE 4.99 olmuşken

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aluriel said:

pve yok dimi bu oyunda şimdi

olmaz mı abi
1,2,3 ler cok geride kaldı şu an 4 lvl yapıyoruz ortalama 20m patlatılan npc lerden + 3-5m ajandan+ salvage de yaparsan saatte 30-35m kazanırsın /4 level gorev/
Mesaj tarihi:
yafeshan said:

yeni oyuncu girişi momentumunun erimesine çok üzülürüm. Beyler sakın tek başınıza kalıp oyundan soğumayın, kanallarda cevap gelmiosa isim seçip send message deyip oyun içi mail atın.
örnek yafes han>sağ tık>send message ( ne kadar alçak gönüllüyüm B)- )

boş zamanı olan çok adam var herkes sizi beklio, hadi gaz...

bilirim bazen 3-4 saat hiç kimse konuşmaz :)
Mesaj tarihi:
senko said:

gel hacit bende madencilik yapiyorum su an :)

maden konusunda yadımcı oluruz.
maurasi
http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Maurasi_%28System%29

solar sisteminde kazarsanız hem orası 0.9 daşşşşşş toplarken pardon maden toplarken npcler rahatsız etmez hem de
25 tane belt var hemide jitaya 1-2 jump satarsınız en fiyata .toplamanızı tavsiye edeceiğm maden plagioclase ve pyroxeres

rich plagioclase öncelikli olsun o biterse azure plagio olsun en son sıradan plagio olsun

pyroxeres te ise

öncelil visokus pyro

o ilk tavsiyelerim refinede 100de 10 daha fazla mineral çıkarır daha verimliler

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Item_Database:Manufacture_&_Research:Materials:Ore_&_Minerals_:Ore

eğer lazım olursa yan sistem itamo
http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Itamo_%28System%29
solar sistemi rapid istasyonunda madeninizi sıfır kayıpla eritiriz 2 refine skilimiz de 5 lvl + rapid istasyonuna çok gorev yaptığımız için de istasyon kesintimiz sıfır

rehber kanalı ve merkezde destur sslenirseniz ya da mesaj atarsanız yardıma geliriz

o/
he buyurun bu da refineden sonra çıkanlar

http://eve.grismar.net/ore/full.php
Mesaj tarihi:
steamden oyunu çalıştırdığımda ccp exefile has stopped working. diye bi hata mesajı veriyor, giremiyorum oyuna. tekrar install edin diye önermişler çözüm olarak ama başka yolu yokmudur bunun?
Mesaj tarihi:
neyse o problemi hallettim bi şekilde. oyuna girdim bu seferde update yapacam dedi. steamle de indirmiyor, kendi updateri çalıştı. 780mb miş boyutu ama baya yavaş iniyor ya. 40-50k civarında hız. 3 saat var diyor. kesilirse falan yarıda bi de yeniden başlatırsa kafayı yerim. wow updater falan kaldığı yerden devam ediyordu umarım bunda da vardır o tarz bişey.
Mesaj tarihi:

nublar şu influence map'e bakıp gaza gelebilirler isterlerse. aşağıdaki map, evrendeki alliance territory'leri gösteriyor. bunlar hemen hemen hergün yapılan savaşlarla değişmekte. yakında bu renklerden birinde sizde savaşıyor olabilirsiniz.. bol şans.

Mesaj tarihi:
Xenocide said:

şimdi ben arkadaşa 21 günlük trial yollasam buddy program ile, sonra ona eve giftlesem 5 dolardan, bana 30 günlük hedaye gelir mi?

sen yeterki ona buddy invite yolla. o arkadaşa o 21 günlük hesabını herhangi bir yolla subscription a çevirdiğinde beleş ay sana gelir. ama o senin yolladığın 21günü kullanmak zorunda. başka hesap açarsa olmaz. 5 dolar şeysi ile buddy invite birlikte kullanılır mı; sanmıyorum. Lakin o arkadaşa oyundan isk gönderirsin plex alacak kadar, arkadaş plex alıp aktive eder, o zamanda beleş birer ay ikinize
Mesaj tarihi:
Buddy program ile 5$lık kampanya çalışıyor. Öncelikle arkadaşınızı buddy programa invite edeceksiniz. Hesap açacak. 5$ ile aldığı cdkeyi account managementtan eklediğinde 51 günlük yeni hesabı olacak.

Ben ve arkadaşlarım öyle yaptık en azından. ;)
Mesaj tarihi:
Yok onun demek istedi buddy invite ile arkadasi 21gunluk basliyor ztn ustune steam key ekleniyor 51gun oluyor ama normalde buddy invite kapsaminda arkadasi oyununu trialden normale cevirince onunda oyunu otomatik 30gun uzamis oluyor acaba bu calisiyormu onu ogrenmek istiyor.
Mesaj tarihi:
Lvl 2-3-4 görevleri almak için lvl 1 görevlerden belli bir miktar yapmak mı gerekiyor, yoksa yeterli gemi ve fit özelliklere sahip olsak gidip yapabilirmiyiz ?
Mesaj tarihi:
benim aslında öğrenmek istediğim, arkadaşım sub. alınca bana 30 gün gelecek evet ama, oyunu ben ona giftlersem yine gelir mi? yani ben kendime 5 dolara bi 30 gün daha almış olucam gibi gibi :)
Mesaj tarihi:
loop said:

Lvl 2-3-4 görevleri almak için lvl 1 görevlerden belli bir miktar yapmak mı gerekiyor, yoksa yeterli gemi ve fit özelliklere sahip olsak gidip yapabilirmiyiz ?

valla bbende level 2 açık navy görevlerinde

fakat familyde hala level 1

en iyisi level 1 iyice bitince leve 2 açılınca yapnaj
  • Yeni Oluştur...