Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Person of Interest (2011) - CBS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sereglin said:

poker face olarak izlediğimizde adam zaten surekli like a boss olarak takılıyor böyle şeyler normal algılıyoruz. Şunda takıldım ama yine de işte.

Şu biraz doğru. İlk bölümde cüneyt arkın filmi izliyorum sandımdı.
Mesaj tarihi:
son bölümde güzeldi

kızıl saçlı kuafor kız da aynı şekilde sdfs

ha tabi mantık ararsan o son sahnede öyle bi rahatl alan varken göbekten ve bacaktan vurmak :)

cartera canlı istiyoruz ayagı yaptılarda.omuzdan vursalar tamam dicektim.direk göbekten vurup bide bacaktan vurup canlı yakalama umutları yoktu herhalde.o catışmada illa ölürdü sdfs

Mesaj tarihi:

= D

Bişe olmaz. Bir sonraki bölümde iki ağlar, "sen benim çok yakın arkadaşımsın, lütfen ölme." falan derler ve toparlar kendini falan. o kafayla izleyin bu diziyi. yoksa şuraya bir özel harekatçı getirsem 546532 tane şey sayar aksiyon sahneleriyle ilgili.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Tatar ilk bolumu su an hatirlamiyorum da konuyu az cok anlamissindir yine de diye tahmin ediyorum. Hikaye 2 kisinin uzerine kurulu olcak tabiki ana olarak ama belli ki devletten sagdan soldan baska kalici karakterler de gelicek.Hatta geliyor geldi
Mesaj tarihi:
xunn said:

http://www.youtube.com/watch?v=ljbZKQIUZvM

Yanlış topige geldim galiba.

Acaba bu dizi nasıl diye bakmaya gelince topige kendi postumu okuyup oyunu kaybettiğim için sinirlenmem çok garipmiş.

Özür dilerim herkesten davranışlarım için.

lol kiddin' fuck you.
Mesaj tarihi:
Beyler dizi gayet iyiymiş, hiç söylemiyorsunuz.

Geçen APB oynarken sam söylemese hiç hberim olmayacak yani.

4. bölüme geçiyorum şu an, sonunda dramı da dayadılar mis gibi oldu.
  • Yeni Oluştur...