roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Sereglin said: poker face olarak izlediğimizde adam zaten surekli like a boss olarak takılıyor böyle şeyler normal algılıyoruz. Şunda takıldım ama yine de işte. Şu biraz doğru. İlk bölümde cüneyt arkın filmi izliyorum sandımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 http://image.com.com/tv/images/genie_images/story/2011_usa/p/personofinterest_reesetruck.jpg surekli bu havadayız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yeni bölüm geleli bir hafta olmuş niye uplanmıyor bu konu paticik? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 evet. sniperdan sonra granade launcher da görmüş olduk dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Çok şık bir bölüm idi aman amannnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 fena değil dizi, sardı beni bayağı. vurup vurup saymayan kahramanları özledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 You've been cheated oh so blind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Son bölümde bitti, gayet güzel bir dizi, halen izlemeyenlere tavsiye. Umarım reytinglerde-devamında bir problem yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 BramStoker said: You've been cheated oh so blind... Bölüm sonunda çalan parça, son sahnelere tam oturmuş. Güzel seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 şarkıyı da koyalım tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 4. bölüm sonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Güzel şarkı (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 son bölümde güzeldi kızıl saçlı kuafor kız da aynı şekilde sdfs ha tabi mantık ararsan o son sahnede öyle bi rahatl alan varken göbekten ve bacaktan vurmak :) cartera canlı istiyoruz ayagı yaptılarda.omuzdan vursalar tamam dicektim.direk göbekten vurup bide bacaktan vurup canlı yakalama umutları yoktu herhalde.o catışmada illa ölürdü sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 10 evet o noktada biraz anlamsızlık oldu ama nietschze buff gelecek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 = D Bişe olmaz. Bir sonraki bölümde iki ağlar, "sen benim çok yakın arkadaşımsın, lütfen ölme." falan derler ve toparlar kendini falan. o kafayla izleyin bu diziyi. yoksa şuraya bir özel harekatçı getirsem 546532 tane şey sayar aksiyon sahneleriyle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ee bilgisayar bunları gösterseydi ekranda öyle vurulsaydı başka bölümde göstercekler duble klişe olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 İlk bölümü izledim de, cast çok zayıf geldi yahu 2 tane adam var işte toplamda, diğer tipler her hafta değişecek anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Tatar ilk bolumu su an hatirlamiyorum da konuyu az cok anlamissindir yine de diye tahmin ediyorum. Hikaye 2 kisinin uzerine kurulu olcak tabiki ana olarak ama belli ki devletten sagdan soldan baska kalici karakterler de gelicek.Hatta geliyor geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 dizi izledikçe güzelleşiyor. başlarda tırt gibi duruyor ama sonra keyfini alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Yani ne bilim, ilk bölümde tanımadığı bir adamdan gelen gizemli bir teklifi zart diye kabul etmesi falan bi garip geldi, sonra dediğiniz gibi adam tek başına ordu falan, ama yine de izlerim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 tom miks de ilk sayıda yalnızdı, sonra konyakçı, profesör, suzi, albay brown filan geldi. 2-3 bölüm daha bekle. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 xunn said: http://www.youtube.com/watch?v=ljbZKQIUZvM Yanlış topige geldim galiba. Acaba bu dizi nasıl diye bakmaya gelince topige kendi postumu okuyup oyunu kaybettiğim için sinirlenmem çok garipmiş. Özür dilerim herkesten davranışlarım için. lol kiddin' fuck you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Beyler dizi gayet iyiymiş, hiç söylemiyorsunuz. Geçen APB oynarken sam söylemese hiç hberim olmayacak yani. 4. bölüme geçiyorum şu an, sonunda dramı da dayadılar mis gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Ayip etmisler. Dizi guzel bence de ama 10uncu bolumden sonrasini bekliyorum bayadir acim buyuk, yavas izle sen istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar