DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 son 2 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 hayır, bu sezon geçen sezondan bir bölüm fazla, yani 23 bölüm olacak. şu an ara verdiler, 17 aralıkta seri dizinin 11. bölümü Lethe ile devam ediyor. Person of Interest wikia sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 biraz geriden geliyorum ama şu shaw çok mu güzel yoksa çirkin mi bilemiyorum. ama güzel değil. ya çok güzel ya çirkin. arasını bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 profilden güzel değil ama tam karşıdan bakınca çok hoş bir yüzü var. benim de bir süre aklımı meşgul etmişti yüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 pipimi açıp sokaklarda person of interest çok süper diye koşturacağım az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 dizi mükemmel ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ren said: pipimi açıp sokaklarda person of interest çok süper diye koşturacağım az kaldı Ahahahhahahahahhahaha Ama dizi super eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ren said: pipimi açıp sokaklarda person of interest çok süper diye koşturacağım az kaldı Like yok mu bunda yaaaaaaee :D eşlik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 3x11 makine reese'i arayabilir gel kurtar admini diye. ya da daha iyisi root aracılığıyla irtibata geçer. makinenin hersh karakterini sezon başında niye canlı tutmak istediğini de anlarız. makine samaritan programını mı aktifleştirmeye çalışıyor sondaki grafiksel kısımda onu anlamadım bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 orda aktive etmiyorda, işte kapalı biliyorken belki açılmıştır diye takibe alıyor sanırım. http://i.imgur.com/uuSQOpS.jpg Birde NSA in gerçek programına DECOY yazmasıda iyiymiş sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yok samartianı çalıştırmıyor. bu olaylar olduğu için samaritan'ın ilerde aktif olup kendisine rakip olma olasılığı artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Cidden şahane gidiyor, yavaşlar mı derken aynen tam gaz devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yeni bölüm mü vardı da kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 12 çıkmadı sanırım henüz, 11 için konuşmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 12. bölüm 7 Ocak 2014 tarihinde yayınlanacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 güzel bir bölüm daha, dizinin aynı patternde gitmeyeceğinin en belirgin göstergelerini gördük: reese'in carter'ın ölümünü atlatamamış oluşu, root'un interface olmayı iyice benimsemesi, hükümetin esas kötü adamlar olmaktan çıkması, kara stanton'ı ordos'tan kurtaran ingiliz amcanın tekrar ortaya çıkıp samarian üzerinden makinenin bir klonunu yaratmak istemesi ve tabii ki gerçek düşmanın (çin) tekrar belli olması. küresel gizli teknolojik-politik savaşları dizi üzerinden anlamaya çalışabiliriz böylelikle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 3x13 (4C) Promo'ya bakılırsa aynı patternde giden Reese bile level atlıyor önümüzdeki hafta. Güzel. "Concerned frequent flyer" http://www.youtube.com/watch?v=MbzwY8ZBWiA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 istanbul dedi bu bölüm çok heycanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 rick türk'ten mal mı almış? (:P) unuttum ya çıktığını izleyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 13 hoşuma gitmeyen tek şey reese beyin o pilotları indiren kabin görevlisine tek atamaması.(çünkü bir öncekine tek attı) tek atıp uçağı indirme konusunda çaresiz vs kalsa daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ustune bi de bitcoin dedi heyecan katlandi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 reese delikanlı adam ya bitcoin falan sevmiyomuş bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 laf etmiyoruz diye, zaman zaman ışınlanma ve yürüyerek adam vurma olayının bokunu çıkarıyorlar ama hayırlısı sdfs nsa,cia,fbi, delta force ne kadar ajan,tim varsa tek atıyorlar lan. cover falan da yok yürüyerek vuruyorlar. rakipler easy bile değil artık. tamam alışkınız ama bokunu çıkarmayın lan sdfs. arada yalandan 2 kurşun yediriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 12-13 süpermiş ya, ara girince izlemeyi ihmal etmiştim. 13 Rick malı istanbul'da türk'ten alamadı ya. :( istanbul deyip roma yedirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar