Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Person of Interest (2011) - CBS

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İlk 3 bölümü izledim, ilk izlenimim olumlu. İzlerken sıkılmadım, olaylar da sıkmadı. Monte Kristo kontu yaşlanmış yalnız. Bu adama da ex-marine rolleri yakışıyor sanki.
Gideri var diyorum, devamını boş vakitlerimde izleyeceğim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sereglin said:

100m'deki hedef için .50 barett sniper kullanmak priceless. izleniyor ama cidden mantık sorgulaması yapmamak gerekiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=ui4iWdqG3_A

bu sahneyi mi diyorsun ?

100mt den daha fazla. kullandığı silahın amacı zaten anti-materyal. mantıksız birşey göremedim.
Mesaj tarihi:
evet araba durdurmak için barrett kullanıyor amerikan polisi, 7.62 motor bloğuna birşey yapamaz. ama 50 cal direkt stop ettirir. son derece mantıklı bir sahne.
Mesaj tarihi:
1 acayip gösteriş var. ama konseptimize uygun ok.

2 üstüne araba kırsa ve temas yapıp durdursa içindekilerin daha az yarayla kurtulma olasılığı var. biraz kenara kırsalar herkes fırlıcak arabadan.

3 tamam anti-armor ama yine de çok yakın mesafe ve gereksiz?

poker face olarak izlediğimizde adam zaten surekli like a boss olarak takılıyor böyle şeyler normal algılıyoruz. Şunda takıldım ama yine de işte.
Mesaj tarihi:
Sam said:

evet araba durdurmak için barrett kullanıyor amerikan polisi, 7.62 motor bloğuna birşey yapamaz. ama 50 cal direkt stop ettirir. son derece mantıklı bir sahne.

ya tamam doğru bu ama hala şu dizinin konseptinde bile garip geldi bana. genelde "taken" modunda çünkü adam
  • Yeni Oluştur...