Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 topic oldukça gerilere düşmüş. Bir ben mi beğendim bu diziyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Yo diyei gayet iyi ben açmadım topic buraya izleyen yoktur diye oldukça sade gidiyor şuan sundukları konu üstünden bakalım ileride ne olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ben izliyorum çıtır dizi da 720p düşmüyor galiba.en azından demonoidde olmuyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ben sevdim valla. izliyorum ama konuşulacak pek bi olay yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Red said: ben izliyorum çıtır dizi da 720p düşmüyor galiba.en azından demonoidde olmuyor sdf zamunda yolları taştan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 4 ve 5. bölümleri izledim.dizi güzel gidio ya lakin 4. bölümün sonunu niye öyle bıraktılar anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 son bölümüde izleidm izleyin olm imdb puanıda yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 6. bölüm hd versiyonu playerda oynamadı. sinirliyim. pow4 istemiyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bak bu bölüm güzel idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 İndiriyorum, izleyecem tatilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 minority report'un dizi versyonu mu bu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 7. bölümde güzeldi. 1-2 yer var oralarda mantık aramamak lzm sdf onun harici en azından ana bi konu oluştu bu bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 İlk 3 bölümü izledim, ilk izlenimim olumlu. İzlerken sıkılmadım, olaylar da sıkmadı. Monte Kristo kontu yaşlanmış yalnız. Bu adama da ex-marine rolleri yakışıyor sanki. Gideri var diyorum, devamını boş vakitlerimde izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ljbZKQIUZvM Yanlış topige geldim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 izlerken, gene barışçıl yollarla çözüm yolu bulurlar dedim. adamlar dağıttı valla, sevdim plotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 8. bölüm (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Evet, kalan bölümleride bitirdim. Dizi gayet güzel, severek takip edeceğim. Tavsiye ederim izlemeyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bende izliyorum valla sardı baya güzel dizi.reytingleri iyidir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 İlk bölümü izliyorum şu an, bayaa sardı, güzel yani ra ara açıkları olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 100m'deki hedef için .50 barett sniper kullanmak priceless. izleniyor ama cidden mantık sorgulaması yapmamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 aynen çok uçuk noktada bir dizi. azıcık mantıklı yapsalar tadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Sereglin said: 100m'deki hedef için .50 barett sniper kullanmak priceless. izleniyor ama cidden mantık sorgulaması yapmamak gerekiyor. http://www.youtube.com/watch?v=ui4iWdqG3_A bu sahneyi mi diyorsun ? 100mt den daha fazla. kullandığı silahın amacı zaten anti-materyal. mantıksız birşey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 evet araba durdurmak için barrett kullanıyor amerikan polisi, 7.62 motor bloğuna birşey yapamaz. ama 50 cal direkt stop ettirir. son derece mantıklı bir sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 1 acayip gösteriş var. ama konseptimize uygun ok. 2 üstüne araba kırsa ve temas yapıp durdursa içindekilerin daha az yarayla kurtulma olasılığı var. biraz kenara kırsalar herkes fırlıcak arabadan. 3 tamam anti-armor ama yine de çok yakın mesafe ve gereksiz? poker face olarak izlediğimizde adam zaten surekli like a boss olarak takılıyor böyle şeyler normal algılıyoruz. Şunda takıldım ama yine de işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Sam said: evet araba durdurmak için barrett kullanıyor amerikan polisi, 7.62 motor bloğuna birşey yapamaz. ama 50 cal direkt stop ettirir. son derece mantıklı bir sahne. ya tamam doğru bu ama hala şu dizinin konseptinde bile garip geldi bana. genelde "taken" modunda çünkü adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar