Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2011-2012 sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Herseye tamam da su formayla parasini cikardik geyigi so 2000 abi.
Worldwide cilgin gibi forma satan Manu, Barca, Real gibi devler bile 10-20 milyon arasi net para kazanıyorlar totalde formalardan.
O formaların parası direk kasaya akmıyor yani. Nike/Adidasla yapılan anlasmaya göre %15-25 arası para kazanıyor kulup formadan.
Aceto blogunda vardı 1-2 sene önce haberi.
Sponsorlardan çıkartırız parasını o zaman.
Mesaj tarihi:
Chelsea öder tazminatını ama bizim milli takımı içine ettiği ile kalır. Artık gönül rahatlığıyla oğuz'a verirler yine 50 yaşındaki bitmiş, kendi takımlarında bile yedek olmayan adamları toplar =P
Mesaj tarihi:
Eski konuya değil de buraya koyayım dedim. Video bölümlük değil çünkü seçelim birini. Premier ligin 2010-2011 sezonunun en güzel golleri. Benim tercihlerim Rooney, Bale ve Tevez.

http://www.footballove.com/2011/05/23/premier-ligde-yilin-golu/
Mesaj tarihi:
Evet o gol direk Manu'nun nasıl bir futbol oynadığını gösteriyor. En uçtaki adamı gelip en geriden top çıkartıyor, iki duvar pası ile gelip son vuruşu yapıyor.
Mesaj tarihi:
alex 1
tevez 2

man utd'ın şansı kanatlarının çok iyi olması, sürekli işlemesi. solda evra, giggs(anderson)(obertan), sağda brown(rafael)(o'shea), nani(valencia). bu şekilde çok gol attılar sezon boyunca.

cl finalini merakla bekliyorum. dünyanın en iyi kanatlarına sahip 2 takımı karşılaşacak
Mesaj tarihi:
Chelsea alsın da Drogba boşa çıksın :P

O değil de Yıldıray futbolu bırakmış yaw, üzüldüm. 32 yaşında daha. Çok çok yaşlı da değil. "Bugüne kadar hep en üst seviye liglerde oynadım, ama şimdi sadece 2. lig takımlarından teklif almak üzdü" demiş.
  • Yeni Oluştur...