Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 pırpır lazımsa 40 milyona onu alacağınza 10 milyona pino verelim size? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Masquerade said: Herseye tamam da su formayla parasini cikardik geyigi so 2000 abi. Worldwide cilgin gibi forma satan Manu, Barca, Real gibi devler bile 10-20 milyon arasi net para kazanıyorlar totalde formalardan. O formaların parası direk kasaya akmıyor yani. Nike/Adidasla yapılan anlasmaya göre %15-25 arası para kazanıyor kulup formadan. Aceto blogunda vardı 1-2 sene önce haberi.Sponsorlardan çıkartırız parasını o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hiddink - chelsea diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Daha yeni geldin amca dur bakalım deriz. Tazminat falan bir şey koymuşlardır heralde, böyle geldiği gibi gitmek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Chelsea öder tazminatını ama bizim milli takımı içine ettiği ile kalır. Artık gönül rahatlığıyla oğuz'a verirler yine 50 yaşındaki bitmiş, kendi takımlarında bile yedek olmayan adamları toplar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 daha milli takımın başına geçmeden önce bile hiddink - chelsea diyorlardı. abra adamın hastası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Eski konuya değil de buraya koyayım dedim. Video bölümlük değil çünkü seçelim birini. Premier ligin 2010-2011 sezonunun en güzel golleri. Benim tercihlerim Rooney, Bale ve Tevez. http://www.footballove.com/2011/05/23/premier-ligde-yilin-golu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hepsi cok güzel fakat berbatovun 2. golu baya iyiydi defanstan geldiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Evet o gol direk Manu'nun nasıl bir futbol oynadığını gösteriyor. En uçtaki adamı gelip en geriden top çıkartıyor, iki duvar pası ile gelip son vuruşu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 rooney'in golü direk win berbatov da overrated diyenlere özel üretim kapak bu sene hep, gerçi ben bile demiş olabilirim ilk geldiği sene dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 berbatov allah, rooney mesih falan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 berbatovun hatrick golü inanılmaz ya. manunun oyunu, premier lig bu yüzden top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 alex 1 tevez 2 man utd'ın şansı kanatlarının çok iyi olması, sürekli işlemesi. solda evra, giggs(anderson)(obertan), sağda brown(rafael)(o'shea), nani(valencia). bu şekilde çok gol attılar sezon boyunca. cl finalini merakla bekliyorum. dünyanın en iyi kanatlarına sahip 2 takımı karşılaşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 manu sağdan ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 barcelonanın kanatları baskı karşısında işlemez. manu hertürlü alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Chelsea 24 milyon pound a yakin teklif yapmis Neymar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Chelsea alsın da Drogba boşa çıksın :P O değil de Yıldıray futbolu bırakmış yaw, üzüldüm. 32 yaşında daha. Çok çok yaşlı da değil. "Bugüne kadar hep en üst seviye liglerde oynadım, ama şimdi sadece 2. lig takımlarından teklif almak üzdü" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Sezgin olsa alır getirirdi bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar