Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 verdiği poza bak ya level 80 dallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 yunusemre said: neyseki yakışıklı adamım yoksa çok kıskanabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 tarzını çok beğendim. tanışmak isterim. öm bırakırsan sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 param var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kıskanılacak bi tip değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Adama bak ya 4 sayfalık tartışma konusu olmuş... Bok gibi parası var harcıyor kimene kader utansın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Parasını kaldırıcak karakteri olmadığı için bu adam çoğunuzdan bile fakir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 adam zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 dasaaa said: parayı baban veriyor. sen de adamın parası ile hava atıyorsun dünyanın en güzel şeyidir diye tahmin ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Evet abi insan daha ne ister ki? Ha benim bu adam kadar param olsa şuradaki 3. sınıf ortamlarından çok daha sağlam yaşardım orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 evet o başka bi mesele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 yani... eve 5 tane rus çağırıp videoya çekmekle olmuyor bazı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 pologarage dan para mı kazanıyor ki dükkan masrafını çıkarmaıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 abi adamın face te 6000 e yakın hayranı var wtf http://www.facebook.com/pages/Kemal-%C3%96z%C3%A7oban/101317056612473 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 fenris said: dasaaa said: parayı baban veriyor. sen de adamın parası ile hava atıyorsun dünyanın en güzel şeyidir diye tahmin ediyorum... çocuğu bi yarışmada olunca baba nasıl gururlanır, insanlara anlatmak ister, çocuğunun başarısıyla hava atar babası zengin çocuk da babasının başarısının sonucuyla hava atıyor işte ilki o kadar anormal gelmiyor ama ikincisi anormal geliyor insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 parayla toplamıştır sddvssd. pr ajansına vermiştir, pr ajansındaki stajerler de facebook arkadaslarını zorla like ettirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 parayla hayran sayfası arttırılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hea okok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 eski sayfasında 50.000 hayranı varmış ehh resimlerin altındaki yorumlarıda görünce anlaşıldı zaten para kadınları kör ediyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 demek ki mango nun patronunun oğlu olsaydı 500k bulurdu hayran kitlesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 peki ya zara ve bershka imparatorlugunun varisi olsaydı ve eski kasa farları kaplamalı porschesi olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 :O hayal bile edemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bu arada bahsi gecen porscheyi 80-90bin 68-70bin liraya bulabilyosunuz. forumda şundan daha pahalı aracı olan 2 haneli sayıda insan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Çocuk zengin, ama görgüsüz ama günümüzde zengin ve görgüsüze tapan insanlar çoğunlukta olduğu için keyfi yerinde. Ben de birazdan mühendislik matematiği quizine giricem. Hayat böyle işte. Ha zengin ve görgüsüz olmak ister miydin deseniz, görgüsüz olacaksam kalsın plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar