Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terraria (2D Minecraftımsı birşey.)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
terrarian zaten moon lord drop dğeil mi lan

yoyolar o kadar güçlü mü ya. bende en son terra blade vardı bi karekterimde. sıfırdan kastığım expert karakterle skeletron kesemedim eeh yeter diyip önceki karakterden itemları alıp devam ettim
Mesaj tarihi:
barbu said:

4-5 kişi aynı anda large world serverda oynayacak şekilde düşünürsek, nasıl bir server gerekli? Server açmayı düşünüyoruz. Varsa terraria host edebileceğimiz ucuz server da onerin plz.

TŞK.

Buralarda server açmış insanlar vardı. var mı yardım edebilecek?
Mesaj tarihi:
İp: 5.62.127.54
Port: 21200

Bir deneyin şunu test amaçlı açtım test edip haber verirseniz bakıcam ayrıntılı, sorun olmaması lazım, ip yazsanız yeterli olması lazım port 7777 birakın.

1.3 en güncel server.
Mesaj tarihi:
Tymex said:

Tamam açık duruyor zaten, ben girdim sorun yok 1.3 oynamadım ben daha, bir eksiği bir şeyi varsa 1.3'den onu söylersiniz

base yoktu serverda bi eksik oydu sdf

http://i.imgur.com/V6hzhlQ.jpg
Mesaj tarihi:
Giriliyor sorun yok, base güzel olmuş baktım

bu server vanilla, düz 1.3 yani ne eksik ne fazla mod falan yüklenemiyor.

Mod yüklenen çıkmış ama hazır olarak yok hiç bir yerde kendin yapman lazım oda pek sağlıklı olmuyor.

Sonuç olarak vanillayı tam eksiksiz oynayabiliyoruz, ama mod yüklemek istersek beklencek biraz, kendine ait arsa vs. o tarz şeyler için erken daha.
Mesaj tarihi:
Şimdi girebildim. Terraria newbiesi olarak etrafı dolaşayım dedim, evin solunda su birikintisi var etrafını çerçeve yapmamışsınız ben düştüm iyi kötü kurtuldum ama çolumuz var çocumuz var. :/
Mesaj tarihi:
Certhas said:

evin solunda su birikintisi var etrafını çerçeve yapmamışsınız ben düştüm iyi kötü kurtuldum ama çolumuz var çocumuz var. :/

gir bak abi , belediye calısıyor sdf
Mesaj tarihi:
Nerdeyse 30 olduk , gece 6 saat yerimden kalkmadan oynamışım arkadaşlarla , expert mode bide gelen tokatlıyo giden tokatlıyo ,eye of ctulhu yu kesicez diye 4 kişi saati üç ettik, iş güç var sabah neyin hırsıysa :) .O arada slime rain oldu king slime geldi fln , araya sıkıştırmışız bunu bir mağara girişinde ,yeni doğan adama arkayı sen kolla gelenlere dönemiyoruz dedik adam gitti diğer taraftan boss oraya teleport oldu sonra hepimiz gg olduk , herkes adama sövüyo tabi , baktık rain devam bir 150 slime daha kestik yine geldi, bu sefer zar zor da olsa kestik ,slime mount düştü ordan oraya zıplaya zıplaya gidiyorum nasıl mutluyum aq sanırsın lotodan bir milyon çıktı.
Kısaca oyun çok zevkli ya hele birde arkadaş grubuyla oynanınca o dönen chest lootlama maden toplama çingenlikleri fln , baya eğleniyorsun.
Mesaj tarihi:
Crimson daha iyi 2 nedeni var ichor farmliyorsun 20 armor penerate eden flask için, 2.cisi oyunun en iyi melee silahlarından birinin keyi crimson moblarindan düşüyor 1/2500 şansla (life leech yapan vampric blades).

Duke fishron bu silahla kolay kesiliyor 50 kere kesmişimdir winginden mountuna herşeyi var. Moon lorduda expertte 30 kere kestim malesef oyun bitti benim için her mount ve item var :(
Mesaj tarihi:
Luriel said:

Bana duke summon silahını verebilir misin fazla varsa

olur saat yazarsan bana burdan bakıp gelirim oyunda hepsinden yedek 1 tane saklamıştım flail i kastediyorsun sanırım. birtek wingten 1 tane var

Steam acc: solidhammer

steamden de yazabilirsin ordan world inv kolay oluyor
  • Yeni Oluştur...