Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terraria (2D Minecraftımsı birşey.)

Khiran

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

4-5 kişi aynı anda large world serverda oynayacak şekilde düşünürsek, nasıl bir server gerekli? Server açmayı düşünüyoruz. Varsa terraria host edebileceğimiz ucuz server da onerin plz.

TŞK.

Buralarda server açmış insanlar vardı. var mı yardım edebilecek?
Sosyal ağlarda paylaş

Giriliyor sorun yok, base güzel olmuş baktım

bu server vanilla, düz 1.3 yani ne eksik ne fazla mod falan yüklenemiyor.

Mod yüklenen çıkmış ama hazır olarak yok hiç bir yerde kendin yapman lazım oda pek sağlıklı olmuyor.

Sonuç olarak vanillayı tam eksiksiz oynayabiliyoruz, ama mod yüklemek istersek beklencek biraz, kendine ait arsa vs. o tarz şeyler için erken daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Nerdeyse 30 olduk , gece 6 saat yerimden kalkmadan oynamışım arkadaşlarla , expert mode bide gelen tokatlıyo giden tokatlıyo ,eye of ctulhu yu kesicez diye 4 kişi saati üç ettik, iş güç var sabah neyin hırsıysa :) .O arada slime rain oldu king slime geldi fln , araya sıkıştırmışız bunu bir mağara girişinde ,yeni doğan adama arkayı sen kolla gelenlere dönemiyoruz dedik adam gitti diğer taraftan boss oraya teleport oldu sonra hepimiz gg olduk , herkes adama sövüyo tabi , baktık rain devam bir 150 slime daha kestik yine geldi, bu sefer zar zor da olsa kestik ,slime mount düştü ordan oraya zıplaya zıplaya gidiyorum nasıl mutluyum aq sanırsın lotodan bir milyon çıktı.
Kısaca oyun çok zevkli ya hele birde arkadaş grubuyla oynanınca o dönen chest lootlama maden toplama çingenlikleri fln , baya eğleniyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Crimson daha iyi 2 nedeni var ichor farmliyorsun 20 armor penerate eden flask için, 2.cisi oyunun en iyi melee silahlarından birinin keyi crimson moblarindan düşüyor 1/2500 şansla (life leech yapan vampric blades).

Duke fishron bu silahla kolay kesiliyor 50 kere kesmişimdir winginden mountuna herşeyi var. Moon lorduda expertte 30 kere kestim malesef oyun bitti benim için her mount ve item var :(
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

Bana duke summon silahını verebilir misin fazla varsa

olur saat yazarsan bana burdan bakıp gelirim oyunda hepsinden yedek 1 tane saklamıştım flail i kastediyorsun sanırım. birtek wingten 1 tane var

Steam acc: solidhammer

steamden de yazabilirsin ordan world inv kolay oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...