Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 su terrarianla +yoyo bag potsuz moonlord aldım ya melee , sonunda düzgün bi silah eklediler melee e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 terrarian zaten moon lord drop dğeil mi lan yoyolar o kadar güçlü mü ya. bende en son terra blade vardı bi karekterimde. sıfırdan kastığım expert karakterle skeletron kesemedim eeh yeter diyip önceki karakterden itemları alıp devam ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 barbu said: 4-5 kişi aynı anda large world serverda oynayacak şekilde düşünürsek, nasıl bir server gerekli? Server açmayı düşünüyoruz. Varsa terraria host edebileceğimiz ucuz server da onerin plz. TŞK. Buralarda server açmış insanlar vardı. var mı yardım edebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 İp: 5.62.127.54 Port: 21200 Bir deneyin şunu test amaçlı açtım test edip haber verirseniz bakıcam ayrıntılı, sorun olmaması lazım, ip yazsanız yeterli olması lazım port 7777 birakın. 1.3 en güncel server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Şimdi işteyim de akşam bakabilirim en erken. haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Tamam açık duruyor zaten, ben girdim sorun yok 1.3 oynamadım ben daha, bir eksiği bir şeyi varsa 1.3'den onu söylersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 gelen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Tymex said: Tamam açık duruyor zaten, ben girdim sorun yok 1.3 oynamadım ben daha, bir eksiği bir şeyi varsa 1.3'den onu söylersiniz base yoktu serverda bi eksik oydu sdf http://i.imgur.com/V6hzhlQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 5.62.127.54 a girmiyor. (¬_¬) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Giriliyor sorun yok, base güzel olmuş baktım bu server vanilla, düz 1.3 yani ne eksik ne fazla mod falan yüklenemiyor. Mod yüklenen çıkmış ama hazır olarak yok hiç bir yerde kendin yapman lazım oda pek sağlıklı olmuyor. Sonuç olarak vanillayı tam eksiksiz oynayabiliyoruz, ama mod yüklemek istersek beklencek biraz, kendine ait arsa vs. o tarz şeyler için erken daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Şimdi girebildim. Terraria newbiesi olarak etrafı dolaşayım dedim, evin solunda su birikintisi var etrafını çerçeve yapmamışsınız ben düştüm iyi kötü kurtuldum ama çolumuz var çocumuz var. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Certhas said: evin solunda su birikintisi var etrafını çerçeve yapmamışsınız ben düştüm iyi kötü kurtuldum ama çolumuz var çocumuz var. :/ gir bak abi , belediye calısıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Buna fazla bir şey yapmayın test amaçlı açtık biliyosunuz. mod yüklenen çıkınca yapılabilir bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 benim dünyamda crimson çıkmadı keyi de chesti de yok mu şimdi? vampire knifes alamayacak mıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 hayır. Alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Kendi dünyanda biraz ilerle. Silah zırh yapıp falan yeni dünya yarat. İçinde ya crimson oluyor ya corruption. Yeni dünyalardan birinde bulursun kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 crimson mı iyiydi corruption mı loot açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Fish boss ağzımı kırdı ya kesen oldu mu onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 efsane bir wing düşüyormuş ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Nerdeyse 30 olduk , gece 6 saat yerimden kalkmadan oynamışım arkadaşlarla , expert mode bide gelen tokatlıyo giden tokatlıyo ,eye of ctulhu yu kesicez diye 4 kişi saati üç ettik, iş güç var sabah neyin hırsıysa :) .O arada slime rain oldu king slime geldi fln , araya sıkıştırmışız bunu bir mağara girişinde ,yeni doğan adama arkayı sen kolla gelenlere dönemiyoruz dedik adam gitti diğer taraftan boss oraya teleport oldu sonra hepimiz gg olduk , herkes adama sövüyo tabi , baktık rain devam bir 150 slime daha kestik yine geldi, bu sefer zar zor da olsa kestik ,slime mount düştü ordan oraya zıplaya zıplaya gidiyorum nasıl mutluyum aq sanırsın lotodan bir milyon çıktı. Kısaca oyun çok zevkli ya hele birde arkadaş grubuyla oynanınca o dönen chest lootlama maden toplama çingenlikleri fln , baya eğleniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Crimson daha iyi 2 nedeni var ichor farmliyorsun 20 armor penerate eden flask için, 2.cisi oyunun en iyi melee silahlarından birinin keyi crimson moblarindan düşüyor 1/2500 şansla (life leech yapan vampric blades). Duke fishron bu silahla kolay kesiliyor 50 kere kesmişimdir winginden mountuna herşeyi var. Moon lorduda expertte 30 kere kestim malesef oyun bitti benim için her mount ve item var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Bana duke summon silahını verebilir misin fazla varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 oyun ne güzel olmuş ya. endgame contenti falan. aç gibi bitirdik gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Luriel said: Bana duke summon silahını verebilir misin fazla varsa olur saat yazarsan bana burdan bakıp gelirim oyunda hepsinden yedek 1 tane saklamıştım flail i kastediyorsun sanırım. birtek wingten 1 tane var Steam acc: solidhammer steamden de yazabilirsin ordan world inv kolay oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 hardmode yayılmalarını zaman açısından en kolay önleme yolu boşluk bırakmak mı? plantera'ya karşı en efektif silah hangisi? (expert) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar