neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 çünkü bir süre sonra sc açan adam mc açanı ezip geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 serverda mediumcore'a yeticek kadar kaynak olmıycaktırki. kaybedilen itemların yerini doldurucak kadar ivır zıvır bulamayız. en basic trinklerden bile herkeze yetecek kadar olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 eglenmek için oynamiyormuyuz ? neyin ezip geçmesi. benim hergün oyuna ayırcak 5 saatim yok, sc acıcam 2 saat kazıcam cıkcam, hardcore oynasan bile benden iyi olcaksın. neyin yarışı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yarış değil de, sen hala grapplela falan uğraşırken adam yanından full armor set ile flap flap diye kanat çırparak geçince hevesin kaçabiliyor biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 napalım o zaman herkesin oynamadıgı saatlerde server'i mi kapatalım insanlar progress yapmasın diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Cuce said: serverda mediumcore'a yeticek kadar kaynak olmıycaktırki. kaybedilen itemların yerini doldurucak kadar ivır zıvır bulamayız. en basic trinklerden bile herkeze yetecek kadar olmuyo her türlü kaynagi chest i vs. generate edebiliyorum mesela /genores iron 10000 yaziyorum dünyaya uygun yerlere yerleştiriyor 10000 tane iron ore u kaynak sorunu yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Massosoit olarak bende girmek istiyorum,geçen server a girdim.herkes 0 dan başlicak dendi.bi baktım herkes aşmış şekilde giriyordu uğraşmadım bende birdaha. Ama bunda kesin olmak istiyorum, yer yokmu giremicekmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi mc sacma multi icin , sandıkları bile düdüklerken adamlar üstümde tuttugum onca itemi görürse bi güzel toplar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 massosoit said: Massosoit olarak bende girmek istiyorum,geçen server a girdim.herkes 0 dan başlicak dendi.bi baktım herkes aşmış şekilde giriyordu uğraşmadım bende birdaha. Ama bunda kesin olmak istiyorum, yer yokmu giremicekmiyiz şu yüzden soğuyan çok insan olabilir demek istedim sadece. siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yarına ekliycem yeni yerler, bügün halim kalmadı son 2 yer yaptim 21 gleoddyn 22 barbu oyun içi nicklerinizi tam olarak yazinda ekliyim.. Maxiwilliam sypro luriel massosoit için yarın yer yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi sc mc degil buna engel olcak olan. 10 saat oynayan ile 1 saat oynayan arasında fark olcak. ben bunu bilerek geliyorum. bunu sorun yapcak gelmesin zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Praetorian said: yarına ekliycem yeni yerler, bügün halim kalmadı son 2 yer yaptim 21 gleoddyn 22 barbu oyun içi nicklerinizi tam olarak yazinda ekliyim.. Maximillian sypro luriel massosoit için yarın yer yaparim. ben servera yeni karakter ile katılacağım nicki "Maxiwilliam" olarak değiştirebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 applev0dka said: abi sc mc degil buna engel olcak olan. 10 saat oynayan ile 1 saat oynayan arasında fark olcak. ben bunu bilerek geliyorum. bunu sorun yapcak gelmesin zaten :D Abi sorun olan oyun saat inden oluşan fark değildiki. ben yeni karakter açıp gelmiştim servera,üstümde hiç bir şey yoktu. Ama millet zaten single da hali hazırda kastığı karakterle oynuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Praetorian ; "Massosoit" olacak karakterin adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 massosoit said: applev0dka said: abi sc mc degil buna engel olcak olan. 10 saat oynayan ile 1 saat oynayan arasında fark olcak. ben bunu bilerek geliyorum. bunu sorun yapcak gelmesin zaten :D Abi sorun olan oyun saat inden oluşan fark değildiki. ben yeni karakter açıp gelmiştim servera,üstümde hiç bir şey yoktu. Ama millet zaten single da hali hazırda kastığı karakterle oynuyordu o olay düzeltilcek dedi ya adam, konusulan olay softcore char olayi, dısardan item girmicek servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 varsa bile öyle bi şey ki sanmıyorum, idik didik ettim her şeyi. zaman kalmadı yapmak için bügünde açmazsam isyan cıkar sanırım. 1 saat sonra açiyorum.. (mediumcore da başlatma olayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 benim karakter adı da Maedhros bekliyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 maedhros baktim sana bi ara yer istemişin sonra sesin cıkmamış kaynayıp gitmişin. yarin yapilcak yere aldım seni yarin alirsin artik evini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 applev0dka said: sen mc oynayip bundan keyif alıyorsan öyle oyna, sc'den keyif alan öyle oynasın, neden bir kısıtlama getirme merakı var :D Ya düello yapicaz. Sc olmeyecek ama digeri ölecek. ERKEK gibi kapışma olmayacak kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 neden ölsün abi digeri, gider düşürdüğün itemi alırsın. ben günde 2 saat oynucam 1 saatini o yolu geri koşmak için mi harcamalıyım ? çok sacma geliyor bu argumanlar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bu arada benim de adım kara olabilir. Eklersen sevinirim. Eğer kara koymazsam adımı değiştiririm, söylerim sana. Sc acayım madem herkes istemiyor mc yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Praetorian said: maedhros baktim sana bi ara yer istemişin sonra sesin cıkmamış kaynayıp gitmişin. yarin yapilcak yere aldım seni yarin alirsin artik evini. e adım listede var diye bir şey demedim başka bir şey yapmam mı gerekiyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 evet sc aç bi tek sen olucn mc saçma olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 applev0dka said: neden ölsün abi digeri, gider düşürdüğün itemi alırsın. ben günde 2 saat oynucam 1 saatini o yolu geri koşmak için mi harcamalıyım ? çok sacma geliyor bu argumanlar bana Öyle oynican abi. Öbür türlü 3 gün sürmez. Biz mc ile 4 günde full content bitirdik. Neyse tirsaklar var sc olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar