Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 yap bize bi iyilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 önce isteyenleri yazdım genelde, bazilari alınmış yerleri istemiş, bazılarıda 2 farklı yer istemiş, elimden geldigi kadar düzenledim. 1. vaako51 2. deathblade 3. Claiborne 4. ------ 5. letre 6. applev0tka 7. applev0tka ın kardeşi 8. neutrorino 9. Noxhecate 10. Zyon (bu benim player char im tek kayırması iyi yeri kaptı :) 11. cheaz (her girdigi server a bi anıt diktigi için spawn ın dibinde 2 yer verdim ) 12. cheaz 13. cuce 14. maedhros 15. expdisease 16. fir3blad3 17. gabo 18. valerian 19. skyfire 20. assembly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Claiborne. doldur araları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Cuce said: bende 12-14 arası bişi alırım. cok onemli değil. yalnız en orta evi ortak ev yapmak ve en azından unique npcleri orda toplamak lazım. o evi vermiyelim birine. evet olabilir, kimse evine masa sandelye koymaması lazım tek bi yerde olursa masalar orda toplanır hepsi, yoksa hep yer degiştirip duruyolar. olmazsada herkez birbirine yakın zaten npc leri arayıp bulcaz oda çok kötü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ben de geleyim bari ya. hearthstone çıkmayacak bunla zaman geçer biraz biraz. ama bir sorum var. server reset filan mı olacak? chestler biter mesela dungeonda. ben de yeni contenti filan bitirdim, iş arasında çok girmem. girince herkes bütün chestleri açmış filan..nasıl olacak o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 barbu said: ben de geleyim bari ya. hearthstone çıkmayacak bunla zaman geçer biraz biraz. ama bir sorum var. server reset filan mı olacak? chestler biter mesela dungeonda. ben de yeni contenti filan bitirdim, iş arasında çok girmem. girince herkes bütün chestleri açmış filan..nasıl olacak o iş? iyi degindin buna.. chestleri madenleri bi çok seyi generate edebiliyorum, tek komuta bakıyor, bi yazıyorum hop yeni chestler. eski serverda duruyor, ama ona herkez uber itemlerle geldigi için bitirip tükettiler hemen gerci oynuyolardı hala, gerekirse açarim onu yine tekrar ediyim copper sword ve pixaxe le başlıycaksınız oyuna başka itemde getiremiyceksiniz. ve ne olursa olsun bu servera reset falan gelmiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 valla anladığım kadarıyla modları oturtmu$sun helal :). peki yeni karakter yaratmamıza gerke var mı yoksa aynılarıyla mı gelek .itemları auto 0lıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 hakkaten chestleri de 2-3 günde bi respawn ettirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ben gelebilirim o zaman. slot ayırır mısın bir tane. şimdi açamam karakter. ama yarın filan açabilirim. bir de softcore mu herkes? hardcore karakterlerle takılmak isteyen var mı benle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 oynamayacağım oynamayacağım aynı şeyi tekrar yapmam zamanım değerli diyordum ama canım sıkılınca girerim diye bir yer kapayım boş kalan yeri bana ayarlar mısın?nickim "Maximillian" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 gerek yok servera girince üstünde item varsa yok ediyor donla kalıyosun :) cıkarsanda geri geliyo itemlerin serverdan item giriş cıkışları imkansız yani. yinede inventoryleri kontrol etcem her ihtimale karşı haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 chest claim olayi olcak mi yine safe mi verceksin. en önemlisi o, ille hırsızlık oluyor cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 applev0dka said: chest claim olayi olcak mi yine safe mi verceksin. en önemlisi o, ille hırsızlık oluyor cunku tek kalan olay bu zaten. chest protect olayını halletim chest inizi koydugunuz an sadece siz acabiliyosunuz baskası acamiyor çok güzel oldu. amaaa dünyada buldugunuz chestlerde acılmıyor su an onada etki etti. cözmeye calışıyorum tek kalan sorun bu simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 minecrafttaki claim sistemi var mi ? tabela koyardık chest üzerine ona benzer bişey falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 yok çok az ve uyumsuz hepsi genelde ecel teri döktürüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 1. Cheaz 2. deathblade 3. Claiborne 4. gabo 5. letre 6. applev0tka 7. applev0tka ın kardeşi 8. neutrorino 9. Noxhecate 10. Zyon (bu benim player char im tek kayırması iyi yeri kaptı smiling smiley 11. cheaz (her girdigi server a bi anıt diktigi için spawn ın dibinde 2 yer verdim ) 12. vaako51 13. cuce 14. maedhros 15. expdisease 16. fir3blad3 17. fingolfin 18. valerian 19. skyfire 20. assembly fingolfin 17 yi daha önce istemiş gabo yu 4 de aldım, aynı yerin diger tarafı zaten. Maximillian la tam dolmuş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi cheaz 1. yeri ço istiyormuş ona claimlesene bana herhangi biyer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 oha hakkım yenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Claiborne sen almadımı hiç bi yer ? almadıysan 3 senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 wildlinglerle yaşıycaz artık np 3ü vermiştin ya bi önceki sayfada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 tamam orası senin maxi ve barbu ya yeni iki alan ekliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 oha pij gibi kaldım ortada, 8 demiştim onu başkasına vermişsin yok mu başka yer? ya da yancı olarak çıkayım birinin yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Son olarakda oyundaki nick inizi büyük kücük harflerini tam yazarsanız numarasıyla. oyuna girdiginizde aa ben niye kıramıyorum evimi diye mesaj atmazsınız bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 gleoddyn said: oha pij gibi kaldım ortada, 8 demiştim onu başkasına vermişsin yok mu başka yer? ya da yancı olarak çıkayım birinin yanına. off harbi kötü oldu seninki bi baktımda. 8 i senden önce neutrorino aldı ama ÖM le aldı göremedin sende sonra yeni yerde istemedin, en önce yer istiyenlerdendin yer alamadım kötü bi durum. neyse özel bi yer yapariz artık sana. başım döndü ama biraz ara veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar