Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terraria (2D Minecraftımsı birşey.)

Khiran

Öne çıkan mesajlar

önce isteyenleri yazdım genelde, bazilari alınmış yerleri istemiş, bazılarıda 2 farklı yer istemiş, elimden geldigi kadar düzenledim.

1. vaako51
2. deathblade
3. Claiborne
4. ------
5. letre
6. applev0tka
7. applev0tka ın kardeşi
8. neutrorino
9. Noxhecate
10. Zyon (bu benim player char im tek kayırması iyi yeri kaptı :)
11. cheaz (her girdigi server a bi anıt diktigi için spawn ın dibinde 2 yer verdim )
12. cheaz
13. cuce
14. maedhros
15. expdisease
16. fir3blad3
17. gabo
18. valerian
19. skyfire
20. assembly
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

bende 12-14 arası bişi alırım. cok onemli değil.

yalnız en orta evi ortak ev yapmak ve en azından unique npcleri orda toplamak lazım. o evi vermiyelim birine.

evet olabilir, kimse evine masa sandelye koymaması lazım tek bi yerde olursa masalar orda toplanır hepsi, yoksa hep yer degiştirip duruyolar.

olmazsada herkez birbirine yakın zaten npc leri arayıp bulcaz oda çok kötü olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de geleyim bari ya. hearthstone çıkmayacak bunla zaman geçer biraz biraz. ama bir sorum var. server reset filan mı olacak? chestler biter mesela dungeonda. ben de yeni contenti filan bitirdim, iş arasında çok girmem. girince herkes bütün chestleri açmış filan..nasıl olacak o iş?
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ben de geleyim bari ya. hearthstone çıkmayacak bunla zaman geçer biraz biraz. ama bir sorum var. server reset filan mı olacak? chestler biter mesela dungeonda. ben de yeni contenti filan bitirdim, iş arasında çok girmem. girince herkes bütün chestleri açmış filan..nasıl olacak o iş?

iyi degindin buna..

chestleri madenleri bi çok seyi generate edebiliyorum, tek komuta bakıyor, bi yazıyorum hop yeni chestler.

eski serverda duruyor, ama ona herkez uber itemlerle geldigi için
bitirip tükettiler hemen gerci oynuyolardı hala, gerekirse açarim onu yine

tekrar ediyim copper sword ve pixaxe le başlıycaksınız oyuna başka itemde getiremiyceksiniz.

ve ne olursa olsun bu servera reset falan gelmiycek.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

chest claim olayi olcak mi yine safe mi verceksin.

en önemlisi o, ille hırsızlık oluyor cunku

tek kalan olay bu zaten.

chest protect olayını halletim chest inizi koydugunuz an sadece siz acabiliyosunuz baskası acamiyor çok güzel oldu.

amaaa dünyada buldugunuz chestlerde acılmıyor su an onada etki etti.
cözmeye calışıyorum tek kalan sorun bu simdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

1. Cheaz
2. deathblade
3. Claiborne
4. gabo
5. letre
6. applev0tka
7. applev0tka ın kardeşi
8. neutrorino
9. Noxhecate
10. Zyon (bu benim player char im tek kayırması iyi yeri kaptı smiling smiley
11. cheaz (her girdigi server a bi anıt diktigi için spawn ın dibinde 2 yer verdim )
12. vaako51
13. cuce
14. maedhros
15. expdisease
16. fir3blad3
17. fingolfin
18. valerian
19. skyfire
20. assembly

fingolfin 17 yi daha önce istemiş gabo yu 4 de aldım, aynı yerin diger tarafı zaten.

Maximillian la tam dolmuş oldu
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:

oha pij gibi kaldım ortada, 8 demiştim onu başkasına vermişsin yok mu başka yer? ya da yancı olarak çıkayım birinin yanına.

off harbi kötü oldu seninki bi baktımda.

8 i senden önce neutrorino aldı ama ÖM le aldı göremedin sende sonra yeni yerde istemedin, en önce yer istiyenlerdendin yer alamadım kötü bi durum.

neyse özel bi yer yapariz artık sana.

başım döndü ama biraz ara veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...