Nekro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Editor said: Yahu ben server acmistim 8 kisi oynuyordu noldu ona ? Oynamiosa kimse kapatayim bari Cok yazdık sana abi ama bakmadin heralde. Server version uymuyor diyordu girmeyi deneyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Vaay iyiymiş ufaktan kasayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 neutrino said: Hadi bekliyoruz bakalım. Wall of fleshi birlikte keselim lan ben görmedim hiç. tam orda kaldım bende zaten molten armor ve sword u yaptim voodoo dool u da buldum kesmek kaldı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ben de gelirim yeni servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bende gelirim ama hiç oynamadım, ondan daha büyük bi alan isterim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Praetorian said: neutrino said: Hadi bekliyoruz bakalım. Wall of fleshi birlikte keselim lan ben görmedim hiç. tam orda kaldım bende zaten molten armor ve sword u yaptim voodoo dool u da buldum kesmek kaldı sadece. Night's Edge ide yap tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yeni serverda kasarsınız yav, tavsiyem herkez yeni char açsın. herkez aynı seviyede başlasın çok keyifli olur o zaman. tabi size kalmış yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Nekro said: Editor said: Yahu ben server acmistim 8 kisi oynuyordu noldu ona ? Oynamiosa kimse kapatayim bari Cok yazdık sana abi ama bakmadin heralde. Server version uymuyor diyordu girmeyi deneyince ahh çok pardon ya öm atsaydınız keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Acildimi yeni server? Şuankinde yaptıklarımız gidecek mi(boru değil 50 tane taş bloğum var :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Yeni char açmak güzel fikir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yeni karekter olsun kesin. ne zaman açılacak server ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 İP: paticik.nitrado.net Sifre yok oyuna girince register olun sonra login olun omasanız üstünüze ait alan alamiyosunuz. /help yazarak komutlari görün ben kare seklinde alanlar yaptim hemen üstünüze vericem alanı, istediginiz gibi yikip düzenliyin, başkasi geliğ zarar veremez.. yok ben daha büyük alan istiyorum diyosaniz gösteririsiniz hallederim ben. skyfire girdi kendine ait bi aan aldi http://i.imgur.com/HiC8xdM.png yer yaparken alt kısımdan gecilcek sekilde boşluk birakin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bide ricam yeryüzü seklini fazla bozmamaya çalısın, yerin dibini istediginiz gibi kazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bu crimsonları hangi pickaxe ile temizliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 gold yada Platinum ve üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bu kare yerler nasıl bizim oluyor? Nasıl kilitli oluyor chestler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bağlanmaya çalıştığımda connecting yazıp kalıyor problem nedir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 2,5 dolar oyun su an steamde kapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 neutrino said: Bu kare yerler nasıl bizim oluyor? Nasıl kilitli oluyor chestler? plugin ekledim o alanlari sınır icine alıyorum sizin acc ye kaydediyorum sizden başkası o bölgede bi şey yapamıyor. chestleri yapamadım ama henüz olunca /cset yazıp cheste clikliyceksiniz siden başkası acamiycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Preatorian ben register ettim kendimi, ortalara yakın boş bölmeler var, birini bana atarsan sevinirim. Char adı met. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 en soldaki kare alan senin, git dene bi vurunca kırılıyosa senindir, kırılmıyosa diil. olmadıysa haber edersin http://i.imgur.com/o1uFa1R.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ben de "Maximillian" olarak register oldum.herhangi bir evi alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 register olcan sonrada login, oldunmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 aldım geliyorum ben de,yükleniyor applev0dka olur id steam id applewodka ordan eklemek isteyen olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Preatorian olmuş bu ev, sağol vurunca kırılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar