Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Oynarım ben gece 12 civarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Oynamak isteyenler birde tunngle kursun da sonradan uğraşmayalım. 3-4 kişi akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 alsam mı diyorum da indirime girer heralde ilerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hepsi indirime giriyor bi müddet sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 birkaç hafta sonra 5$ hatta daha düşük fiyata satılacağına adım gibi eminim fakat çok canım çekti aldım gitti :) oha. oyun 50bin satmış ilk gün. helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Minecraft'tan çok şey almışlar ama üzerine bir sürü şey katmışlar, bol bol item vs var ve gelişebilir daha fazla gayet. 4 ay için oldukça başarılı buldum ben açıkçası. Ben pek sorgulamadan bam diye aldım, Minecraft'ı da öyle aldıydım. Pişman değilim sdf. Daha eklemeler yapılırsa gayet cici olabilir, şu an için değer mi derseniz bence değer valla. Ama MC kafası seviyorsanız değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 çok boktan bir oyun açıkçası. sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Çok keyifli oyun ama tek başına fazla bi ilerleme kaydedemiyorsunuz..Özellikle boss fightlarda..Ama oyunda yapabileceğiniz nesne sayısı çok geniş yaratıklar çok çeşitli, rare itemlarda öyle.Ben şahsen denemeyenlere tavsiye ediyorum..Bu arada hamachiden multi oynamak isteyen olursa bana ö.m atsın multi oynamak istiyorum asıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 oynayanlar var mı almak istiyorum ama oynayacak kimse bulamayacağım diye takılıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 aldık biz deneyeceiz sereglin griswold ben multiplayer da bağlanamıyoruz bir türlü birbirimize, var mı bir yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 oyun çok iyi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mortis said: aldık biz deneyeceiz sereglin griswold ben multiplayer da bağlanamıyoruz bir türlü birbirimize, var mı bir yolu? Port açın ve 2 tarafta firewallı kapasın. Kuran kişi kendi oyununa girmek için 2. kez oyunu açıyor 2. oyundan kendine bağlanıyor. Orada da ip sorun olursa bir internal ipnizi deneyin bu arada ben de oynayabilirim isterseniz? Oyun falan da kurarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ya herkes girdi oynuo ben bi türlü giremiyorum normal serverı görüo vs şifreyi yaziorum Requesting World information da takılıo sonra deniyorum paso arada orayı geçiyor fakat Requesting Tile Data'da kalıyor bu sefer ve hiç bi türlü girmiyor, her şeyi denedim o 31337 portunu açtım modemden, firewallumu kapadım windowsun olmadı forumu aradım 1-2 kişi yazmış bunla ilgili topic açmış kimse cevap atmamış var mıdıır böle bişey yaşayan başka? veya ne yapmamı öneriyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 cuce'yle biz costuk. baya aksiyon yaşadık. lavlara kadar geldik fln sonra bir geri donelim dedik. ben bir tane demons eye oldurdum eye of ctulhu geldi DASASD. öldüremedik tabi. neyse yatmam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Hamachiyle port açmaya gerek yok sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 official foruma da topic açtım kimse sallamadı çok mutsuzluk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Steam üzerinden oynanıyo mu ? var mı serverları falan ( tam bilmediğim için soruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Tunngle kurun gelirim. Full silver armor'umla akıyorum, üstüne birde gold longsword'um var. Hook bulamadım ben bir türlü, bir ara kazak dungeon gezekte item tamamlayak, tunngle'da millet elinde ışınkılıçları, arkalarında uçan ışıklarla geziyor. Birde böyle bir evim var sıcacık, içinde taşduvar kaplı gizli vault'u olan, girişinde 3 kapısı bulunan mekanımda çay içmeye bekliyorum. http://i.imgur.com/oimYf.png Edit : 2 gündür 200'e yakın skeleton kestim hook bulmak için, buraya yazdım bu yazıyı girdim 2 iskelet kestim hook düştü. Sizi sevmek için bir neden daha 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Deathblade said: Tunngle kurun gelirim. Full silver armor'umla akıyorum, üstüne birde gold longsword'um var. Hook bulamadım ben bir türlü, bir ara kazak dungeon gezekte item tamamlayak, tunngle'da millet elinde ışınkılıçları, arkalarında uçan ışıklarla geziyor. Birde böyle bir evim var sıcacık, içinde taşduvar kaplı gizli vault'u olan, girişinde 3 kapısı bulunan mekanımda çay içmeye bekliyorum. http://i.imgur.com/oimYf.png Edit : 2 gündür 200'e yakın skeleton kestim hook bulmak için, buraya yazdım bu yazıyı girdim 2 iskelet kestim hook düştü. Sizi sevmek için bir neden daha 8-)Kur server geleyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 biraz gazlayın alıyım bende . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 poopla said: biraz gazlayın alıyım bende . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 poopla: Abi ben böyle oyun görmedim gta 4ün 2d versiyonu +minecraft o derece güzel bir oyun keşvedeceğin milyonlarca!!! şeyler var yanısıra arkadaslarınla COOP oynama sansın var eh adamlar daha ne yapsın be adam! adamlar kralını yapmıs üstüne üstlük 10lirada fiyat koymuslar sen almayacaksında kim alıcak he söyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 multisi nasıl oluyor bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Anelor said: poopla said: biraz gazlayın alıyım bende . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://i51.tinypic.com/23w6zip.jpg implere karsi yardima ihtiyacimiz var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar