Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 "Tatar Ramazan" said: Edu'nun kendi kalesine attığı gol sayısı, çoğu forvetin golünden fazlaydı. Cesuryürek'in ise attığı gol sayısı 28! 4'te asist var, yani o da çoğu forvetten fazla atmış lol Ayrıca agresifti, çirkefti diye ağlayanlar şunu okusun; 5 yıl boyunca 188 maçta 61 sarı 6 kırmızı kart gördü. Sene başına 1 kırmızı 12 sarı düşüyor gayet normal bi istatistik bu kadar başarılı bir adam için onun bir lafını yeri gelmişken tekrarlayalım; "futbol kız oyunu değildir..." Normal bir ligde o kırmızı kart sayısının sonuna bir 0 bile gelebilirdi, o derece fazla kırmızı kartlık hareketi oldu Lugano'nun. Daha yeni olduğu için akıllarda, topuğa basıp kart görmediği pozisyonu herkes hatırlıyordur mesela. Futbol kız oyunu değildir, ama futbol maganda oyunu da değildir. Adam gibi oynamak yerine rakip sakatlamaya çalışan adamın yeri yok futbolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Düşürülmemizi kabul etmediler hede hödö diyosunuz da Federasyon'a yazılı bir belge sunulmamış ?? Mahalle ligi mi burası aga bizi bi düşürün seneye gelelim lafıyla hareket edecekler. Fenerbahçe Yönetimi bu kararı şov yapmak için almış belli ki. Madem isteniyordu böyle bir şey başvuru yapılsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 nileppezdel said: edit: Son 2 sezonda adam Uruguay'la baya ciddi başarılar kazandı. Sizde de iyiydi bence son derece, niye öyle dedin ki :/ Mental açıdan söyledim ben, ligde çok fazla afedersiniz ama "şerefsizlik" yapıyordu, bilerek ayağa girmeler falan ben öyle oyuncuyu sahiplenmem asla. Edu kendi kalesine falan gol atıyordu ama Fenerbahçenin son 10 yılda sahipo lduğu en iyi defans edu-lugano ikilisiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 vay be saygı duydum myshkin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 gel sarılalım =) sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Edu-Lugano mu iyiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Evet iyiydi, aksini söyleyen futbolu bilmiyordur net zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 dalga geçio bence. bi insan futboldan bu kadar az anlıyo olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Üstteki resme dikkatlice bak. En iyi diyor bi de ya. AHAHAAHAHAHAHAHAHA ay iyi güldüm. AHAHAHAHAAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 şampiyonlar liginde estirdiğimiz sene, dünyanın en iyi defans dörtlüsüne sahiptik. ve bu dörtlünün belkemiği Edu'ydu. hatta o seneki performansı sayesinde brezilya milli takımının bankosu olmayı başarmıştı. ama Lugano başkaydı. Högh ve Luciano'dan sonra en sevdiğim oyunculardandı. Müjdat'ın adeta günümüz tezahürüydü. sarı kart kırmızı kart diye yine paticik forum galatasaraylısı troll saldırısı başlamış, Fenerbahçe'ye yapılanları vermeyen hakemler bence her iki taraf adına da adil davrandılar. ülkemizin genelinde kart kullanılmıyor malesef. kullanılırsa da bir ona bir buna misali peşpeşe taraf tarafa çıkarılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 dunyanın en iyi defans 4lüsü vöh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 zaytung spor servisi resmen ayrıca Servet ve Ayhan da onlar kadar kart görmeliydi dedim, gayet objektif yaklaştım. Ama maksat trollük olsun sen yine sataş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 fener şampiyonlar liginde estirmiş. hmmppss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 biraz fazla iddaalı bir laf olsa da çok da haksız değil herif. chealse'ye elenirken bile maç alıp elendik, öncesinde sevilla falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 şampiyonlar liginde edunun sizin forvetlerden fazla golü vardı be.kaç kere attı kendi kalesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 fener takımı iyiydi abi o zmaan laf eden yok ama dunyanın en iyi defans 4 lüsü değildi yani misal fenerin chelseayi yenmesi eduyu terry yapmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Red said: dunyanın en iyi defans 4lüsü vöh roberto carlos - lugano - edu - gökhan gönül. -roberto carlos şimdi gelse oynasa yine şampiyonlar liginde estirir ki bunu tartışmaya çalışacağınızı sanmıyorum:) -Lugano yılların uruguay kaptanı, defansif becerisi pozisyon almadaki kimi eksiklikleri haricinde zaten tartışılamaz. dünya çapında kabul görmüş bir defans oyuncusu. -Edu tipik brezilyalı futbolcu rahatlığına sahip malesef kritik hata yapma potansiyeli bulunan ama performansı üst düzeyken her takımı sırtlayabilen bir yapıya sahip defanstı. -galatasaraylı arkadaşların Gökhan Gönül taparlığından ötürü GG hakkında yorum yapma ihtiyacı duymadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Bu hesapta biz UEFA ve Süper Kupa'yı alırken Dünyanın en iyi 11'ine, ertesi sene CL çeyrek finali oynarken de en iyi 4 oyuncusuna sahiptik kafadan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ya iyi bir 4lüydü desen mutevazi olucak ama o dönemin dunyanın en iyi 4 lü değil yani carlos sonuçta carlos değildi sizde biliosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Red said: ya iyi bir 4lüydü desen mutevazi olucak ama o dönemin dunyanın en iyi 4 lü değil yani carlos sonuçta carlos değildi sizde biliosunuz carlos bizde carlos değildi ama zaten dünya genelinde yaşanan sol bek kıtlığında adı ön planda anılan bir futbolcuydu. yani carlos Fenerbahçe'ye gelmek yerine Milan'a filan gitseydi bu çeşit bir önyargıyla yaklaşmazdınız, yurtdışı kompleksiniz ağır basardı. popescu ve taffarel'in taktik bilgisi en iyi savunmaya sahip olduğunu iddia etmenize yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 r. carlos - r.madrid gibi üstdüzey bir ligin üstdüzey takımında oynayacak potansiyelini kaybettiği için 3. sınıf birligde oynamak için fenere geldi lugano - 1. sınıf defans değildir. üstdüzey takımlarda oynayamaz. psg gibi senelerdir fransa liginde 2.sınıf top oynayan takıma gitti. psgde potansiyel var bi kaç sene içinde 1. sınıf olmak için (arap buffıyla ) olursa alıntı yaparsınız bunu. luganonun kademe hatalarını görmüyorsanız futbol izlemeyi bırakını ya da yorum yapmayı bırakın edu - tolga doğantezden tek farkı brezilyalı olması gökhan gönül - çok iyi kumaşı var ama şu seneye kadar ben istikrarını bi türlü göremedim. bu sene de avrupaya gitmek istiyor. umarım gider orda tuncayın senelerdir oynaması sayesinde ite kaka edindiği tecrübeyi edinir. potansili yüksek ama istikrarı zayıf. bu dörtlü türkiyenin üzerindeki avrupa liglerinde Avrupa ligine gitme hedefi olan takımlarda filan iyi iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 fede GG'ye falan bile giydirmişin komik olmuş, umarım her zamanki gibi trollüyosundur. Ha yok ciddiysen asıl senin futbol bilginden şüphe edilir. -GG şu haliyle dünyanın en kral takımında bile banko oynar, kimseyle tartışmam bile -Edu ile Tolga Doğantez'i karşılaştırmak komik bile değil -R.Carlos Madrid'ten ayrılırken Milan ve bikaç büyük kulüp peşindeydi ama adam parayı seçti, zaten kariyerde yapacağını yapmış. -Lugano'yu alan PSG bu sene en çok para harcayan takımlardan biri, eski halini belleyip yorum yapmamak gerek. Ayrıca bu beğenmediğin adam Fener'i geçtim ama Copa America'yı alan World Cup'ta yarı final oynayan takımın kaptanı ve belkemiği Abicim Edu'nun Luciano'nun çok iyiydiler diye adının geçtiği yerde herkes Uche'yi anacak okaa!! http://i.tmgrup.com.tr/ftm/galeri/fenerbahce/fenerbahcenin_unutulmaz_yabancilari_434793200000/uche_d_d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 gg ye giydirmedim istikrarı yok deim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Müjdat Reis'i de analım o zaman. Uche'den hemen öncesi :) beşiktaş çarşısında ikamet eder kendisi rastlarsanız bi hatır sorun efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 gg çok iyi olsaydı avrupaya gitmişti şimdiye. bodur ve istikrarsız iyi bir sağ bek için. ha bek fakiri ülkemizde yıldızı parlıyor o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar