Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Edu'nun kendi kalesine attığı gol sayısı, çoğu forvetin golünden fazlaydı.
Cesuryürek'in ise attığı gol sayısı 28! 4'te asist var, yani o da çoğu forvetten fazla atmış lol

Ayrıca agresifti, çirkefti diye ağlayanlar şunu okusun;
5 yıl boyunca 188 maçta 61 sarı 6 kırmızı kart gördü.
Sene başına 1 kırmızı 12 sarı düşüyor gayet normal bi istatistik bu kadar başarılı bir adam için

onun bir lafını yeri gelmişken tekrarlayalım; "futbol kız oyunu değildir..."

Normal bir ligde o kırmızı kart sayısının sonuna bir 0 bile gelebilirdi, o derece fazla kırmızı kartlık hareketi oldu Lugano'nun. Daha yeni olduğu için akıllarda, topuğa basıp kart görmediği pozisyonu herkes hatırlıyordur mesela.

Futbol kız oyunu değildir, ama futbol maganda oyunu da değildir. Adam gibi oynamak yerine rakip sakatlamaya çalışan adamın yeri yok futbolda.
Sosyal ağlarda paylaş

Düşürülmemizi kabul etmediler hede hödö diyosunuz da Federasyon'a yazılı bir belge sunulmamış ??

Mahalle ligi mi burası aga bizi bi düşürün seneye gelelim lafıyla hareket edecekler. Fenerbahçe Yönetimi bu kararı şov yapmak için almış belli ki.

Madem isteniyordu böyle bir şey başvuru yapılsaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

edit: Son 2 sezonda adam Uruguay'la baya ciddi başarılar kazandı. Sizde de iyiydi bence son derece, niye öyle dedin ki :/

Mental açıdan söyledim ben, ligde çok fazla afedersiniz ama "şerefsizlik" yapıyordu, bilerek ayağa girmeler falan ben öyle oyuncuyu sahiplenmem asla.

Edu kendi kalesine falan gol atıyordu ama Fenerbahçenin son 10 yılda sahipo lduğu en iyi defans edu-lugano ikilisiydi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

şampiyonlar liginde estirdiğimiz sene, dünyanın en iyi defans dörtlüsüne sahiptik. ve bu dörtlünün belkemiği Edu'ydu. hatta o seneki performansı sayesinde brezilya milli takımının bankosu olmayı başarmıştı.

ama Lugano başkaydı. Högh ve Luciano'dan sonra en sevdiğim oyunculardandı. Müjdat'ın adeta günümüz tezahürüydü.

sarı kart kırmızı kart diye yine paticik forum galatasaraylısı troll saldırısı başlamış, Fenerbahçe'ye yapılanları vermeyen hakemler bence her iki taraf adına da adil davrandılar. ülkemizin genelinde kart kullanılmıyor malesef. kullanılırsa da bir ona bir buna misali peşpeşe taraf tarafa çıkarılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

dunyanın en iyi defans 4lüsü

vöh

roberto carlos - lugano - edu - gökhan gönül.

-roberto carlos şimdi gelse oynasa yine şampiyonlar liginde estirir ki bunu tartışmaya çalışacağınızı sanmıyorum:)

-Lugano yılların uruguay kaptanı, defansif becerisi pozisyon almadaki kimi eksiklikleri haricinde zaten tartışılamaz. dünya çapında kabul görmüş bir defans oyuncusu.

-Edu tipik brezilyalı futbolcu rahatlığına sahip malesef kritik hata yapma potansiyeli bulunan ama performansı üst düzeyken her takımı sırtlayabilen bir yapıya sahip defanstı.

-galatasaraylı arkadaşların Gökhan Gönül taparlığından ötürü GG hakkında yorum yapma ihtiyacı duymadım:)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ya iyi bir 4lüydü desen mutevazi olucak ama o dönemin dunyanın en iyi 4 lü değil yani

carlos sonuçta carlos değildi sizde biliosunuz

carlos bizde carlos değildi ama zaten dünya genelinde yaşanan sol bek kıtlığında adı ön planda anılan bir futbolcuydu. yani carlos Fenerbahçe'ye gelmek yerine Milan'a filan gitseydi bu çeşit bir önyargıyla yaklaşmazdınız, yurtdışı kompleksiniz ağır basardı.

popescu ve taffarel'in taktik bilgisi en iyi savunmaya sahip olduğunu iddia etmenize yeterli bence.
Sosyal ağlarda paylaş

r. carlos - r.madrid gibi üstdüzey bir ligin üstdüzey takımında oynayacak potansiyelini kaybettiği için 3. sınıf birligde oynamak için fenere geldi

lugano - 1. sınıf defans değildir. üstdüzey takımlarda oynayamaz. psg gibi senelerdir fransa liginde 2.sınıf top oynayan takıma gitti. psgde potansiyel var bi kaç sene içinde 1. sınıf olmak için (arap buffıyla ) olursa alıntı yaparsınız bunu. luganonun kademe hatalarını görmüyorsanız futbol izlemeyi bırakını ya da yorum yapmayı bırakın

edu - tolga doğantezden tek farkı brezilyalı olması

gökhan gönül - çok iyi kumaşı var ama şu seneye kadar ben istikrarını bi türlü göremedim. bu sene de avrupaya gitmek istiyor. umarım gider orda tuncayın senelerdir oynaması sayesinde ite kaka edindiği tecrübeyi edinir. potansili yüksek ama istikrarı zayıf.

bu dörtlü türkiyenin üzerindeki avrupa liglerinde Avrupa ligine gitme hedefi olan takımlarda filan iyi iş yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

fede GG'ye falan bile giydirmişin komik olmuş, umarım her zamanki gibi trollüyosundur. Ha yok ciddiysen asıl senin futbol bilginden şüphe edilir.

-GG şu haliyle dünyanın en kral takımında bile banko oynar, kimseyle tartışmam bile
-Edu ile Tolga Doğantez'i karşılaştırmak komik bile değil
-R.Carlos Madrid'ten ayrılırken Milan ve bikaç büyük kulüp peşindeydi ama adam parayı seçti, zaten kariyerde yapacağını yapmış.
-Lugano'yu alan PSG bu sene en çok para harcayan takımlardan biri, eski halini belleyip yorum yapmamak gerek.
Ayrıca bu beğenmediğin adam Fener'i geçtim ama Copa America'yı alan World Cup'ta yarı final oynayan takımın kaptanı ve belkemiği

Abicim Edu'nun Luciano'nun çok iyiydiler diye adının geçtiği yerde herkes Uche'yi anacak okaa!!
http://i.tmgrup.com.tr/ftm/galeri/fenerbahce/fenerbahcenin_unutulmaz_yabancilari_434793200000/uche_d_d.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...