Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

kkk said:

nileppezdel said:

Evet de Lugano gibi adamın sözleşmesine o kadar düşük bir serbest kalma maddesi eklenmesi çok saçma. Acaba zamanında gidicem diye tutturdu da zar zor böyle mi ikna ettiler ki :/ komik yani o bedel

muhtemelen oledir.

başka mantıklı bir sebebi yok.

Benim asıl merak ettim 2 senedir bu sözleşme geçerli değil mi? Yani geçen yaz aynı fiyattan transfer geyikleri falan da vardı.

Geçen yıl Dünya Kupası'nda harikaydı, bu yıl Copa America'da

LAN KİMSE NİYE TEKLİF GÖTÜRMEDİ BU ADAMA?

Bu çapta ve yaşta bir adam için 3.5M bildiğin bedava, hani alan takım hayrına 3-4 adam verse yine karşılamaz Lugano'yu, cidden bedavaya gitti...
Sosyal ağlarda paylaş

Lugano 3 senedir gitmek istiyor İtalya'ya ama kimse burdaki maaşın yarısını bile vermiyor o yüzden kaldı hep.
Ama gün olur da biri iyi maaş verir diye öyle ucuz bonservis koydurttu uyanık menajeri Juan Figer, ki zaten Nobre'ye bile yıllık 3m avro aldırtmış adam bu menajer tam 3 kaatçının biri.
Sosyal ağlarda paylaş

15 gündür futbol adına sadece fenerbahçe şamp. liginden elendi haberi duydum. detaylardan habersiz olarak bi geçmiş olsun ve bir de zaaa diyip kaçayım. yarın usta birliğine teslim olup dünyadan bağları tekrar koparacağım =) askerde bu tartışmalar çok daha iyi oluyo buraya göre =) 2 kelime haber duyuyoruz geri kalanı full yazıyoruz =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...