Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

sexdrugsrocknroll said:
bisürü koltuk da fırlattılar maç oynanırken onlardan biri futbolcuya gelse ağır yaralanır.
lol bunu diyip sonra bizim maçta da sahaya adam indi işte demek çok komik değil mi? ya o sahaya inenlerden biri futbolcunun kafasına gömseydi bi tane o zaman nolcaktı?
Sosyal ağlarda paylaş

futbolcuların yanında es geçen taraftarlar? tek amacı yayıncı kuruluşa ve basın mensuplarına rahatsızlık vermek olan taraftarlar? neyin holiganlığı? eylemin en güzelidir bu. toki arenanın açılışında yapılan başbakanı yuhalamayı ne kadar doğal karşılıyorsak aynısını bu tepki için de göstermeliyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Hazırlık maçı, şiddet yok, madde yok, küfür yok, tahrik var, e bi zahmet 2 maçla yetinin siz de. Tahkim 1 maça indirir veya tarafsız sahaya çevirirse o ayıp olur ama, Tahkim'e gitmemiz bile ayıp olur hatta, ideal duruyor ceza.

1. si şiddet var basın tribününe, 2. si bu organize bi olay yani planlanarak yapılmış basın tribününü boşaltıp oraya pankart açmak, dolayısıyla böyle bi organizasyonu klübün bilgisi dışında yapamazsın çünkü o ebattaki pankartlar kontrolden geçerek alınıyor stada.
2. si maçı tatil ettirdiniz hacı tamam hazırlık maçı olması ve kimseye bişey olmaması dolayısıyla fazla ceza verilmesini beklemek ayıp ama, hatırlatırım son Galatasaray Fenerbahçe maçında sahaya atılan rakı şişesinin cezası 2 maç olmuştu...

Bütün bunlara rağmen en başta ilk tepkiyi veren insan olarak şurda ben cezanın 2 hafta olmasına değil tahkime gidilir cümlesine tepkili bi post attım.
Yoksa genel olarak saha kapatma kadar çağdışı bi ceza olamaz,kim suç işlediyse onu cezalandırırsın, kombine satın almış taraftarın maça gitme hakkının elinden alınması hiç bir hukuk kuralıyla açıklanamaz normal şartlarda.
Sahaya atlıyanları tespit edip cezalandırsın, olayda klübün ihmali suçu varsa klübe de para cezası verirsin konu kapanır...
Sosyal ağlarda paylaş

cezası 3-4 mac arası olması yazıyormus kuralda tahrik olması durumunda 2 ye düşürülebiliyor heralde hakem kötü yönetti macı yada rakip oyuncular tahrik etti seyretmedigimden bilmiyorum

hazırlık macı olmasının ne önemi var onu anlamadım hazırlık macında taskınlık cıkarmak bi kere ayrı fail
Sosyal ağlarda paylaş

basın tribününün bulunduğu yer benim yıllardır kombine aldığım yer. etrafındaki taraftar kitlesi bırak şiddeti küfür etmeyi bile tercih etmeyen kişilerden oluşuyor. kombineli müdürler, iş adamları d tribünde mevcut özellikle fenerium tribününde. aradan bir iki dallama atlamadan önce zaten sözlü protestoyla boşaltıldı tribünler Ali Koç'un isteğiyle.

sahaya atlayan elemanları zaten kaale almıyorum. 1000 galatasaraylı 10000 bin Fenerliyi yer kafasındaki elemanlar onlar. önyargıyla yaklaşılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...