Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi saçmalıyorsunuz, güvenlik görevlisi ayıp ettiyse cezasını zaten polis, mahkeme verir.

oh wai.. hepsi size karşı komplocuydu değil mi. O zaman tamam sahaya taraftar dalıp güvenliği dövebilir, haklılar
Mesaj tarihi:
Holy said:

nilep yüzünden faşizm yanlısı oldum.

artık hitler'i daha iyi anlıyorum.

Nilep yüzünden FB başlığına bile giremiyoruz artık. Adam bizden çok giriyor bekçi gibi.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

abi saçmalıyorsunuz, güvenlik görevlisi ayıp ettiyse cezasını zaten polis, mahkeme verir.

oh wai.. hepsi size karşı komplocuydu değil mi. O zaman tamam sahaya taraftar dalıp güvenliği dövebilir, haklılar

Burda tek saçmalayan sensin. Şu mesajınla bi kere daha tescillendi.
Mesaj tarihi:
Ordaki basını dışarı attıracak kadar hatta foto muhabirlerini bile attıracak kadar taşkınlık yapanlara haklı demek ...........

Bi kaç taraftarın sahaya niye girdiğine hiç değinmemek ..........

Bütün suçu güvenlik görevlilerine atmak ..........

Güvenlik görevlileri dövdü diye sahaya inip saldıranları haklı bulmak ..............

Doldurun boşlukları abi herkes neyin kafasını yaşıyor ya?
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

ya taraftarın sahaya dalıp şiddet uygulamasını haklı buluyorsunuz. Bu kadarsınız işte. Çıktım topiğinizden, seviyesiz seviyesiz takılın
ÇIKMAZSAN SENİ DE DÖVERİZ!
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

ya taraftarın sahaya dalıp şiddet uygulamasını haklı buluyorsunuz. Bu kadarsınız işte. Çıktım topiğinizden, seviyesiz seviyesiz takılın

bir daha da gelme mümkünse.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

saçmalamanın ötesine geçtin iyice,kim neyi haklı bulmuş şaka mı yapıyosunuz abicim
Mesaj tarihi:
davayı açan Fenerbahçe spor kulübü olunca çok güzel ceza verirer orantısız güç kullanımına, rahat olun :)

ve hayır trollemiyorum, Grast resmen hak verdi adamlara. Yok hak vermek istemediyse de düzgün cümle kursun.

"Adam döven gvenliğe kızılması da, basına kızılması da haklı ama verilen tepkiler, şiddet uygulanması kesinlikle haksız" desin mesela?
Mesaj tarihi:
abi facebook'umdaki fenerli arkadaşlarım falan, daha doğrusu onları okudukça tanıştığım güne lanet ettiğim adamlar diyeyim asfsadf

abi şu olayı "bizi bu hale getirdiler" falan diye anlatıp, halen sağa sola laf atıp yaptıklarının haklı ve olması gereken bir davranış olduğunu iddia ediyorlar falan,

bunlar nasıl bu hale geldi ya? Yazık lan,
  • Yeni Oluştur...