Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Baggio ne içtiysen forumdaki diğer arkadaşlarına da ikram et böyle kendine müslüman olmuyor. :)
Galatasaray 4 yıl ligde şampiyon olurken sadece uefa şampiyonu olmadı, avrupada her yıl bişeyler yaptı, hiç bir rakibinin altında ezilmedi.
Fenerbahçe bugün şampiyon oldu,yarın şampiyonlar liginde young boys tarzı bir takıma elenip dönücek tekrar.

O dönemde Galatasaray'a yapılan kıyak hakem kıyağı falan değildi,sadece önemli maçlardan önce lig maçı erteleniyordu daha uygun bir tarihe, ki bence bu bugün de uygulanması gereken bir olay. Ne var herkes 3 günde bir maç oynuyor denmesin lütfen çünkü belli ki bizim takımlarımız oynayamıyor,ya avrupa maçında yedeklerle çıkıyor haftaya GS maçı var diye yada dönüşünde lig maçında pert oluyor takım...
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

O dönemde Galatasaray'a yapılan kıyak hakem kıyağı falan değildi,sadece önemli maçlardan önce lig maçı erteleniyordu daha uygun bir tarihe, ki bence bu bugün de uygulanması gereken bir olay. Ne var herkes 3 günde bir maç oynuyor denmesin lütfen çünkü belli ki bizim takımlarımız oynayamıyor,ya avrupa maçında yedeklerle çıkıyor haftaya GS maçı var diye yada dönüşünde lig maçında pert oluyor takım...

ben katılmıyorum buna, birden fazla kulvarda yarışıyorsan ona göre takımı kuracaksın. rotasyon cart curt ne ise işleyecek takımda
üst sıraları zorlayan, kümede kalmaya çalışan diğer takımın suçu ne ki, maç ertelensin daha rahat çıksın galatasaray demek rakibinin puan kaybetme olasılığı yükselsin demek
ben katılmıyorum bu olaya
Sosyal ağlarda paylaş

Abi olay şu ki bizim takımlarımız yetemiyor o 3 günde bir maç temposuna, oyuncularımız da yetemiyor. Benim için öncelikli olan avrupada başarı kimse kusura bakmasın, ben o Galatasaray'la büyüdüm, ne lig şampiyonluğu ne Türkiye kupası vermiyor bana öyle büyük bi haz. Ha sevinmem mi sevinirim elbette ama avrupada eli yüzü düzgün bi takıma karşı alınan galibiyet beni Fenerbahçe'ye karşı alınandan daha mutlu ediyor.
Takımlar o tempoyu kaldırabilene kadar en azından kritik maçlarda olabilir erteleme diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakibini zora sokmuyorum ki? Sonuçta rakibi zaten haftada 1 maç yapıyor.
Kusura bakma Türkiye'de bütün büyük takımlar lig endeksli ligde iyiysen iyisin yoksa 3 günde teknik direktör kovuluyor, dolayısıyla lig mi avrupa mı seçiminde kalan TD'ler hep ligi seçti.
Senin mantığınla avrupadan erken elenen takım avantajlı oluyor, rakibin arada avrupa maçına konstantre olmak orda gücünü harcamak zorundayken sen çarşamba akşamı oturup örnek veriyorum Beşiktaş'ın 8 yemesini izleyip kefiyli keyifli çıkabiliyorsun haftasonu maça....
Normalde olmamalı evet,ama bizim takımlarımız ve oyuncularımız yeto olduğu için kritik maçlarda erteleme olmalı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Kasımpaşa Spor avrupada maçımız var dedi de Galatasaray yok kardeşim ertelemeyelim mi dedi?

Bugün bize, yarın onlara.

Ülke futbolu süper olur, avrupaya bir sürü takım gider, her giden takım avrupada birşey yaparsa dediğin doğru.

Ama ligde kaç takımın avrupa kupalarına katılacağı 3 takımın avrupadaki başarısına bağlıyken diğer 28 maçında maymun olmuş 5-6 yemiş küme düşecek takım kusura bakmasın abi. Git bütün lige yenil sonra "omo mocon örtölönmösö böze dözövtöj!!"
Sosyal ağlarda paylaş

benim düşüncem ne zaman futbolcularımız üç günde bir maç trafiğine alışır o zaman lig kalitesi, oyun kalitesi artar

futbolcular yeto, takımlar yetersiz diyip maç ertelemek uygun koşulları sağlamak kolay

koşulları kendine göre değiştirmiceksin, sen koşullara göre duruma göre bir takım oluşturacaksın
maç trafiğine göre adamların idmanlarını vs. ayarlicaksın
fizik/kondisyon olarak o adamları hazırlayacaksın

adamlar tüm lige kaybetti diye o zaman maçı hükmen verelim. öyle şey mi olur ya
adamlar zayıf buldukları anda puanı kopartacaklar işte rakiplerinden
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Türkiye'de büyük takımların lige odaklı oynaması gerekiyor zaten,

Önce Avrupa kapısında bir istikrar yakalamalı ki takımlar ardından Avrupa'da başarılı olsun. Sadece katılım payı dediğin şey ŞL'de takım başına 5M yanlış hatırlamıyorsam, gruplarda maç kazandın mı 1M veriliyordu yine yanlış hatırlamıyorsam. Hadi her sene 2 maç kazansan gruplarda en kötü 7M kasaya koyuyorsun.

Bunun reklamı olur, takımın kazanacağı tecrübe olsun vs. her sene istikrarlı bir şekilde takım hem maddi hem manevi bir şekilde kazanıyor olur.

Sen gidip 4-5 senede bir başarılı olursan, geri kalan senelerde hiç olmazsan o arena da, hani gitme hiç daha iyi

Lyon diyoruz mesela, adamlar tam bir Avrupa takımıdır. Her sene gidiyorlar, adamların tecrübesi olsun ve daha önceden diğer takımlar üzerinde oluşturdukları psikolojik baskı olsun vs. bir şekilde bir yerlere geliyorlar.

Fenerbahçe çeyreğe çıktı ne oldu? Galatasaray UEFA aldı ne oldu? Hani bunlar şuan tamamen tesadüf olarak görülüyor çünkü istikrarı yakalayamadık. Önce lig, sonra Avrupa olmalı,

Schalke mesela, adamlar yarı final gördüler ama ligde kötü diye hocalarını kovdular acımadan. En güzel örneği sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...