Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Ayrıca şunu anlamıyor bazıları; adamın "ederi" ya da "son transfer bedeli" çok bağlayıcı değil. Siz takımında aktif olarak oynanan, satışa çıkarılmamış bir adamı almak isterseniz bir miktar da ikna parası gibi bir şey vermeniz lazım kulübüne. İnler ile Sneijder arasındaki fark bu.
Sosyal ağlarda paylaş

gelecek vaadeden adamları bırakın biz alalım beşiktaş alsın. sizin hem hayvan gibi geliriniz oldu bu sezon sonu, hem de CL sayesinde ekstra prestij şansınız var. gelecek vaadedeni değil hazır vaadetmişini alın, oturmuş olmuş adam alın da yıllar sonra bi türk takımını yine avrupada iyi halde görelim.
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bir türk takımı ne yaparsa yapsın cl de ceyrek final bile zor yapar kısa vadede bence.
Fenerbahcede seneye belki 2. Turu görür ama kadro çekirdeğini ayarlamak 5 yıl sonrasını düşünmek gerekiyor.
Emre yaslanıyor, lugano düşecek alex bitecek illaki, ama şu an 24,25 likler kovalayıp gelecekte bunların yerleri doldugunda 5-6 yıl sonra bişeyler olur belki.
Şimdi kendini kanıtlamış futbolcu alması güzel olur tabi ama döngüyü iyi hesaplamak lazım.
Mesela essien geldi diyelim emrenin yanına süper olur ama 2 yıl sonra bi essien kovalamaktansa şimdi essien olabilecek genc kovalasalar da iyi olur.tutarsa ne ala 2 sene sonra forveti değişiriz ortasahaya kafa yormayız falan.
Planlama kötü olursa gün gelir mecburen 7-8 futbolcu takviyesi gerekir o zaman da takım kimyası alışması vs uzun zaman alır.
Örnegin bu sene gs birçok oyuncu alacak.ben sanmıyorum ki başarıyı yakalayacaklar.drogba gelse,hulk gelse, mexes gelse yine de bişey yapamazlar.tr de başa oynamak dışında.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz'in şampiyon olamayan her teknik direktörü (Zico dahil!) gönderip, kafasına göre yaşlımsı yıldız falan transfer edip, en son yeni hocayı getirip "hadi oynat bunları lord yap bizi" diyerek gittiği senelerden sonra bu sene takım ilk defa mevcut sistem ve kadronun üstüne ihtiyaçlar doğrultusunda adam alarak ilerliyor, onun için orta sahaya da gerekli takviye yapılırsa Avrupa'da da iş yapacağımıza inanıyorum ben. Kura da önemli tabi ama yani 5 sene değil de en fazla 2 sene doğru bir strateji izlense başarı çok da uzak değil.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız fb'nin basına gecmis en basarılı td'lerden biri daum'dur he. adam cenabet midir nedir, son dk'da sampiyonluk kaybederek gitti. geldiginde yine son macta sampiyonlugu kaybetti. onları almıs olsa fb simdi 4. yıldızı takardı, daum da alex'ten daha efsane bir adam olurdu taraftarın gozunde. ahahahah dusununce cok komik geldi bi an. kokocu alman.
Sosyal ağlarda paylaş

İsviçre basını Gökhan İnler için Fenerbahçenin 12.3 M Euroya Udinese ile anlaştığını ve G.İnlere 4 yıllık sözleşme imzalattığını duyurdu.

dogruluk payı hakkında bır bılgım yok.. sadece paylasıyorum.

denmiş antu da eger dogruysa rakam iyi ama 21 m euro lar uçuk biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...