Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

özer için hüküm verilmiş.

Fistan said:

cacık olmaz

Bonjo said:

hayırlı olsun youtube yıldızınız

:p

ahahaha evet ben de hatırlıyorum bu yorumları GS'ye gelecek haberleri çıktığı zaman. Aynı kişilerin o zaman bunları derken şimdi "ankaraspordayken şöyle müthişti böyle iyiydi" diye 180 derece dönmeleri (tu)
Mesaj tarihi:
şampiyonlar liginde 3. torba olduğumuz garanti. gittim tek tek baktım.

hatta muhtemel rakiplerimiz:
1. torba: manu, chelsea, barca, real, porto, katılırsa arsenal ve münich, shaktar
2. torbadan ben bizzat borussia dortmundu istiyorum, hazır nuri de yok.
3. torbadan biz varız.
4. torbadan romanya şampiyonu galati denen takım mümkünse.

VE İŞTE FENERBAHÇENİN 108. YILI
Mesaj tarihi:
benim istegim mumkun olan en zor grup gelmesi ve ordan 3 olarak cikmamiz. sampiyonlar liginde devam edersek max 2. turu goruruz gibi goruyorum

ama uefaya kalirsak min yari final
Mesaj tarihi:
BEYLER MAÇ İPTAL OLMUŞ

kehkeh

tebrik edemedim yatışsın diye bekledim, kutlarım. Beleş bi şampiyonluk olmadı, sıkıntılı bi yarış vardı özellikle son dönemde.

Darısı türkiye kupasınasdgfsfgfdgfdsg, pardon sdf
Mesaj tarihi:
uefa'da da seribaşı değiller. cl'de bir tur atlayıp uefa'ya düşseler daha iyi. ama cl'deki ilk turdaki (daha ikincisi var) muhtemel rakipleri benfica twente falan.
Mesaj tarihi:
Kaç senedir Trabzon ilk maçta eleniyor, bu senede farklı olacağını sanmıyorum. Yani gidip kıbrıs rum takımına yenilmiş bir takımdan söz ediyoruz. Şenol Güneş ile başarılı oldukları avrupa macerası yok zaten.
Mesaj tarihi:
emre gibi adamlardan kurtulup derken yanlış mı yazdın abi? adamın yerine futbolcu yok şuan takımda.

selçuk, baroni, bilica, bekir. bunlar gibi adamlardan kurtulmak laızm.
Mesaj tarihi:
baroni, bilica, güiza gitsin. santos hayvan yüklü parayla gönderilsin, kalanı kalsın. lass alınsın, bir türk yedek stoper alınsın serdar falan. 2. kaleci mert günok olsun. semih de kalsın. emenike falan alınmasın. selcuk inan alınsın. sezer falan alınsın. hiçbir türk ögnderilmesin, kadro derinliği olsun.
Mesaj tarihi:
alexi beğenmeyen fenerliden sonra emre gönderilsin diyende gördük sdfs

karakteri bizi bağlamaz.ama şampiyonlukta adamın payı alex kadar vardır
Mesaj tarihi:
yahu neden yol versinler. emre gibi bir tane daha oyuncuya ihtiyaç var. sakatlık, kart, bişi olur filan. değişmeli oynarlar. 1 adama bağlı kalmak çok kötü.
  • Yeni Oluştur...