Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 özerdem bi bok olmaz dogru demisim , seneye kurtulmamız lazım kazımdan sonra ozeride veririz olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Masquerade said: özer için hüküm verilmiş. Fistan said: cacık olmaz Bonjo said: hayırlı olsun youtube yıldızınız :p ahahaha evet ben de hatırlıyorum bu yorumları GS'ye gelecek haberleri çıktığı zaman. Aynı kişilerin o zaman bunları derken şimdi "ankaraspordayken şöyle müthişti böyle iyiydi" diye 180 derece dönmeleri (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 şampiyonlar liginde 3. torba olduğumuz garanti. gittim tek tek baktım. hatta muhtemel rakiplerimiz: 1. torba: manu, chelsea, barca, real, porto, katılırsa arsenal ve münich, shaktar 2. torbadan ben bizzat borussia dortmundu istiyorum, hazır nuri de yok. 3. torbadan biz varız. 4. torbadan romanya şampiyonu galati denen takım mümkünse. VE İŞTE FENERBAHÇENİN 108. YILI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 En azından bu sefer elenme riskiniz yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 trabzon da gelse bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 benim istegim mumkun olan en zor grup gelmesi ve ordan 3 olarak cikmamiz. sampiyonlar liginde devam edersek max 2. turu goruruz gibi goruyorum ama uefaya kalirsak min yari final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Trabzon 2 eleme oynamayacakmı yahu, 1. si neysede 2. si çok kazık bir takıma karşı olacak bence gruplara kalması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 uefa ya gidicekler iste daha iyi onlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Yine kazık bir takım çıkacak, adamlar 1. torbadan katılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 BEYLER MAÇ İPTAL OLMUŞ kehkeh tebrik edemedim yatışsın diye bekledim, kutlarım. Beleş bi şampiyonluk olmadı, sıkıntılı bi yarış vardı özellikle son dönemde. Darısı türkiye kupasınasdgfsfgfdgfdsg, pardon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 uefa'da da seribaşı değiller. cl'de bir tur atlayıp uefa'ya düşseler daha iyi. ama cl'deki ilk turdaki (daha ikincisi var) muhtemel rakipleri benfica twente falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ilk turda benfica, kiev, twente falan gelecek. geçerse münih, villareal, arsenal falan. yaş iş. fenere de ilk torbadan barca/real, ikiden acmilan/shaktar, 4den de dortmund/napoli gelsin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Kaç senedir Trabzon ilk maçta eleniyor, bu senede farklı olacağını sanmıyorum. Yani gidip kıbrıs rum takımına yenilmiş bir takımdan söz ediyoruz. Şenol Güneş ile başarılı oldukları avrupa macerası yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 gercekleri gormek tum futbol camiasi icin guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 fenerin emre gibi adamlardan kurtulup şampiyonlar liginde yarı finali hedeflemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 fenerbahçe emreyi bırakamaz daha. karakteri tamam ama öyle yada böyle adam mevkisinin en iyisi türk olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 emre gibi adamlardan kurtulup derken yanlış mı yazdın abi? adamın yerine futbolcu yok şuan takımda. selçuk, baroni, bilica, bekir. bunlar gibi adamlardan kurtulmak laızm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 baroni, bilica, güiza gitsin. santos hayvan yüklü parayla gönderilsin, kalanı kalsın. lass alınsın, bir türk yedek stoper alınsın serdar falan. 2. kaleci mert günok olsun. semih de kalsın. emenike falan alınmasın. selcuk inan alınsın. sezer falan alınsın. hiçbir türk ögnderilmesin, kadro derinliği olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi o yazdığın adamlar önemli yerlerde oynamıyo ama emre gibi onların yerine adam koymak kolay, parası neyse vercen adam gibi orta saha alcan şu takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 sevgili spark, emre'nin yerine konacak türk ortasaha söyler misin bana ? nuri ile hamit olmaz, real madridde oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 alexi beğenmeyen fenerliden sonra emre gönderilsin diyende gördük sdfs karakteri bizi bağlamaz.ama şampiyonlukta adamın payı alex kadar vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 nuri gitti hamit gitti selcuku alırsa fener evet o zaman yol verebilir emreye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yine yol veremez, selçuk da emre'nin yedeği veya yanında oynayan olur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yahu neden yol versinler. emre gibi bir tane daha oyuncuya ihtiyaç var. sakatlık, kart, bişi olur filan. değişmeli oynarlar. 1 adama bağlı kalmak çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi yapmayın lütfen ya, emre şu takımın en önemli oyuncularından birisi ve de türk olarak alternatifi de yok yani, selçuk inan iyi hoş da bir emre değil maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar