Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

gökhan'ı niye kiralık veriyolar yahu. kurtulamadık şu adamdan bi turlu. okan alkan'da iyiydi onuda bonservisiyle vermeseydik keşke.

şöylede bi soylenti dolanıyo
twitter said:

fenerbahce'li yoneticiler de burda, Ever Banega ile ayni masada yemek yiyorlar. 88 dogumlu arjantinli fenerbahce'De mi acaba?

http://twitter.com/#!/angrbodaa/status/74712498380619776
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

ahahah ne alaka?

erucalavera said:

gerçekten ne alaka ?

selcuk transferinde israrla gs'nin kap'a yaptigi aciklamayi yalanlayip su kadar para alcak, mac basi alirsa su kadara cikacak diye haber yapan adamlar kesimal haberini bir miktar para diye vermis.
corba parasi sanki.

ps: kesimal iyi transfer. insallah oynatir aykut, beklerse kulubede yazik olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

ntvspor said:

Selçuk'la yapılan sözleşmenin detayları da açıklandı. Galatasaray Kulübü'nden borsaya gönderilen yazıda, milli futbolcunun sezon başına 2 milyon euro ve maç başı 15 bin euro alacağı bildirildi. Bununla birlikte bonservis bedeli ödenmeyecek yıldız futbolcunun, borsaya bildirilen rakamın çok üzerinde bir ücret alacağı, Galatasaray'a maliyetinin toplam 18 milyon euroyu bulacağı belirtiliyor.

haber hala bu şekilde duruyor selçuk olayında.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kulupler de soylenti olunca kızıyolar ama transfer ayrıntılarını dogru duzgun yazmıyolar resmi sayfalarına. kim gitmis, kim gelmis, ne kadar odenmis adam gibi belirtseler kimse soylenti cıkaramayacak bitmis transferler hakkında. demek ki kulupler de istiyor millet atıp tutsun diye.
Sosyal ağlarda paylaş

kesinleşmeden resmi sitede yazamaz ki, en fazla kulübüyle anlaştık diyorlar işte. Oyuncu daha yeni "ben istemeden olmaz ülen" diye açıklama yaptı. Şimdi GS resmi sitede görüp "hhmmm bu kadar para vermişler ben üstüne şunu da veriyorum" diyip çat diye alsa nolacak? O yüzden gizli tutuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...