Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Sissoko haberleri yine çıkmaya başlamış , lassta juve'ye geçtiğine göre bizimkiler bu sefer fırsatı kollarlar herhalde.Herifte çok sağlam fizik var ama şu ana kadar çokta göze batan bi futbolcu olamadı.Fenerbahçe ona ilaç gibi gelcektir umarım alırız bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Tottenham'dan Palacios'u falan alsa ya Fener, orta sahası mis olur. Bu arada amma ölücü çıktı Juve ne adam var piyasada topluyor kesin mi Lass'ın gidişi oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 corrier della sportta geçmiş büyük ihtimalle anlaşıldı diye.onun gelmesiylede sissokoyu büyük ihtimale postalarlar , çokta forma şansı bulamıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 @Alex10combr @MuvatArslan no hagi sen alex sen efsanesin kariyerler ortada sen türkiyeye gelen en iyisisin seninle gurur duyorum idolümsün. » @MuvatArslan hagi. twitterına denk geldim de bi şekilde adamın.. kraldan çok kralcı olmamak gerek bazen. alex 10 numara oyuncu ama, 10 numara da adam lan. mütevazi herif. seviyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 DoGMeaT said: sakat değildi pek,istanbul BB'de kiralıktı fiziğide bizim A2 menşeili cocuklar arasında en gelişmiş olan fln. ilerki yıllarda iyi bir futbolcu olacagından şüphem yok gökayın fiziği onun yarısı bile değil,yinede azda olsa ilk 11'de yer buldu. biliyorum, istanbul bb de çoğu maç sakat olduğu için veya değil, forma şansı bulamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 MeSh said: @Alex10combr @MuvatArslan no hagi sen alex sen efsanesin kariyerler ortada sen türkiyeye gelen en iyisisin seninle gurur duyorum idolümsün. » @MuvatArslan hagi. twitterına denk geldim de bi şekilde adamın.. kraldan çok kralcı olmamak gerek bazen. alex 10 numara oyuncu ama, 10 numara da adam lan. mütevazi herif. seviyoz. şundan bi halt anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 adama hagi mi sen mi diye soruyolar adam da hagi diyo. Daha önce de burada geyiği döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 tribundergi SON DAKİKA Serdar Kesimal resmen Fenerbahce'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Resmen ibaresini kaldırıp, kulübüyle kesin anlaşma sağlandı olarak değiştirdiler ifadeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ahah ben gelmem mi dedi adam acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yıl 2011 hala futbol takımı tutan ve destekleyen insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kesin işte http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=24709 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ya orada bile "kulübüyle anlaştık" diyorlar. futbolcuyu adamdan saymamışlar bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 BJK'nin Okan Koc transferi gibi olacak galiba. Kayseri haklarini direk verdi. Fener ister imzala ister imzalama sen bilin restini cekip imzayi attirir. O degil de; "Serdar Kesimal için Kayserispor Kulübü'ne, 3 oyuncu ve bir miktar para verileceği belirtildi. " Ntvspor Bir miktar para ne be ahahah. Ben full akbil + mac basi bonus olarak verilecek yarim kilo kiyma hesabinin da icine konup net ucreti gormek istiyorum Selcuk Inan haberindeki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 aziz resmi siteden yayınlatıp sonra dalga konusu olmayı yediremez. yayınlattıysa bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Fenerbahçe bu transfer karşılığında Kayserispor’a Gökhan Ünal, Okan Alkan, İlhan Eker ve 4,5 milyon € para verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 okanı niye veriolar lan iyi topcu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 gokhan hic maca cikti mi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bir Kayserispor & Suleyman Hurma klasigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Okan artistlik yapmış "ben as takım oyuncusuyum 11 çıktım" diye paf takıma döndüğünde diğer gençleri tokatlamış, Aykut da "bu adamı cezalandırın" demiş diye bi iddia dönüyodu ortada. Batuhan vakası yaşanmış olabilir yani. 2 seneye 3 büyükleri koşturur yine peşinde 3er 5er milyonu dizerler önüne. @aqu: Gökhan 2. yarı İBB'de kiralıktı orada oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Saraçoğlunda young boys a karşı oynadı bi daha da görmedim adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 okan kiralık verilmiş diyolaaa. ben de okudum onu da, aykut kocaman o kadar da tek kalemde silip atmamıştır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Aykut hoca ınsallah okanı kiralık vermıstır.Okan bır sene banko oynasın kayserıde,parlarsa ne ala,parlamazsa uygun fıyata yollanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 okan kiralık gitmiştir inş yoksa çok pis küfür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 az önce ntv'de geçen altyazı "Fenerbahçe, Kayserisporlu Ali Kesimal'i isimleri daha sonra belli olacak 3 futbolcu ve bir miktar para karşılığında renklerine bağladı" =)) kara para dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar