Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Sissoko haberleri yine çıkmaya başlamış , lassta juve'ye geçtiğine göre bizimkiler bu sefer fırsatı kollarlar herhalde.Herifte çok sağlam fizik var ama şu ana kadar çokta göze batan bi futbolcu olamadı.Fenerbahçe ona ilaç gibi gelcektir umarım alırız bu adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

@Alex10combr @MuvatArslan no hagi sen alex sen efsanesin kariyerler ortada sen türkiyeye gelen en iyisisin seninle gurur duyorum idolümsün.

»

@MuvatArslan hagi.

twitterına denk geldim de bi şekilde adamın.. kraldan çok kralcı olmamak gerek bazen. alex 10 numara oyuncu ama, 10 numara da adam lan. mütevazi herif. seviyoz.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

sakat değildi pek,istanbul BB'de kiralıktı
fiziğide bizim A2 menşeili cocuklar arasında en gelişmiş olan fln.
ilerki yıllarda iyi bir futbolcu olacagından şüphem yok

gökayın fiziği onun yarısı bile değil,yinede azda olsa ilk 11'de yer buldu.

biliyorum,
istanbul bb de çoğu maç sakat olduğu için veya değil, forma şansı bulamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:

@Alex10combr @MuvatArslan no hagi sen alex sen efsanesin kariyerler ortada sen türkiyeye gelen en iyisisin seninle gurur duyorum idolümsün.

»

@MuvatArslan hagi.

twitterına denk geldim de bi şekilde adamın.. kraldan çok kralcı olmamak gerek bazen. alex 10 numara oyuncu ama, 10 numara da adam lan. mütevazi herif. seviyoz.

şundan bi halt anlamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

BJK'nin Okan Koc transferi gibi olacak galiba.
Kayseri haklarini direk verdi. Fener ister imzala ister imzalama sen bilin restini cekip imzayi attirir.

O degil de;

"Serdar Kesimal için Kayserispor Kulübü'ne, 3 oyuncu ve bir miktar para verileceği belirtildi. "

Ntvspor

Bir miktar para ne be ahahah.

Ben full akbil + mac basi bonus olarak verilecek yarim kilo kiyma hesabinin da icine konup net ucreti gormek istiyorum Selcuk Inan haberindeki gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Okan artistlik yapmış "ben as takım oyuncusuyum 11 çıktım" diye paf takıma döndüğünde diğer gençleri tokatlamış, Aykut da "bu adamı cezalandırın" demiş diye bi iddia dönüyodu ortada. Batuhan vakası yaşanmış olabilir yani. 2 seneye 3 büyükleri koşturur yine peşinde 3er 5er milyonu dizerler önüne.

@aqu: Gökhan 2. yarı İBB'de kiralıktı orada oynadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...