Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ne sarcasm'ı ? Geçen sene takımı Aykut değil, Alex şampiyon yaptı. Aykut kitlenip kalıyordu da Alex iki el kol yapıyordu sağa sola da bir anda gol atıyordu ya da net pozisyon yakalıyordu Fener, Alex yönetti takımı saha içinden, alex'in teknik futbol bilgisi de eminim şuan 3 büyüklerdeki bütün oyunculardan da teknik ekiplerden de daha iyidir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 darkrider şu an galatasaray şampiyon olacak dese gs'nin küme düşme ihtimali doğar, o yüzden evet diyebiliriz kendisine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben de hak veriyorum aslında dediğine. taktik falan hikaye, geçen sene alex vurduğunu atıyodu, asistler de bonus oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 erucalavera said: DarKRideR said: Aykut Kocaman'ın sözleşmesi 3 yıl uzatıldı. süper (tu) baya sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 volkan beklemedigim kadar duzgun konusmus: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20105653.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Kocaman konusunda hata ediyor bence Fener yani tamam adam feneri seviyor zor günde bırakmadı falan ama bariz hataları var ve normal bir sene olsa 50 kere yollanmıştı. Volkan dün gece hakkaten inanılmaz düzgün konuştu yani o görüntü ve geçmişteki delidamarına yakışmadı kedi yavrusu hali :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Abi adam Türkiye'de en çok yapılan hatayı yapmıyor en azından kötü transfer politikası. Stoch Dia Niang Sow Serdar falan. Hem borca girmiyoruz hemde genç yetenekli oyuncular alıyoruz. Buda aykut'un ileriye yönelik ne kadar iyi bir TD olduğunu gösteriyor. Hata yapıyor mu yapıyor. Geçen yıl söylediği gibi bir takım oluşturdu herkes ağladı zırladı ama neymiş zaman lazım. Şimdi bazı oyuncular gitti bu şike davası başa döndü adam. Zamanla yine oturtacak kadroyu. Yaptığı hatalarıda zamanla düzeltir. Gavurun biri gelip tazminat için bile bile hata yapacağına Aykut hata yaparak işi öğrensin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 DarKRideR said: ne sarcasm'ı ? Geçen sene takımı Aykut değil, Alex şampiyon yaptı. Aykut kitlenip kalıyordu da Alex iki el kol yapıyordu sağa sola da bir anda gol atıyordu ya da net pozisyon yakalıyordu Fener, Alex yönetti takımı saha içinden, alex'in teknik futbol bilgisi de eminim şuan 3 büyüklerdeki bütün oyunculardan da teknik ekiplerden de daha iyidir ... Orası öyle. Ama sezonun ilk yarısı Alex tek başına oynadı da ne oldu. Ben forvetim diyen Alex'ti yok sadece forvet değilsin ortsahaya yaklaşıp takımı organize edeceksin ısrarla diyen Aykut'tu. Sezonun 2. yarsına kadar adam hep önde basan bol pas yapan agresif bir takım ayralıcam diyordu. Ve söylediklerini yaptı. Takım harika oynuyordu. Ama başka takım taraftarının bütün başarıyı Alex'e yıkmasınıda anlıorum. Sonuçta adam yaşlandı emeklilik yaklaştı. Alex yoksa FB hiç mesajları bunlar. Kusura bakma en büyük pay Alex'in olsada teknik ekip ve diğer oyuncuların yaptıkları ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 gecen sezon takimi alex sampiyon yapti demek isin kolay kismi; alex o mantikla her sene sampiyon yapardi. aykut kocaman, bazi takintilari disinda gayet basarili buldugum bir t.d.. umarim uzun yillar kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Daum'a yaptıklarından ve ikili oynamasından sonra sevemedim Aykut'u. Suratsız olusunun da etkisi var bunda. Daum ikinci kez gonderilmeden once Aykut'un Daum'un dibini kazdıgı cok ortadaydı. Her seferinde yok ben Daum'un arkasındayım falan diyip yalan soyledi. En son "guc dengeleri degisti" seklinde sacmalayınca iyice iticilesti gozumde. Aslında terbiyeli duzgun adam ama kıl biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ben Aykut'un ne kadar ikili oynadığını bilmiyorum ama düzgün biri olarak görüyorum, bence kötü bir teknik direktör değil Aykut, ama Alex varken pek radikal kararlar almak zor şu an Fenerbahçe'de açıkçası. Ben Aykut'un kafasında Alex'siz başka planları olduğundan eminim. Alex, TSL'de direk bazı maçlarda cheat açma etkisi görüyor, ancak iş uzun vadede veya bir sistem oturtmaya gelirse değişiklikler gerekecektir, bence Aykut Alex'ten sonra daha rahatlayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bence bakan cıkıp "kupayı hakeden trabzona vereceğiz" diyorsa cidden güç dengelerinde bi değişme olduğu ortadadır. aykut kocaman,bence fenerbahce için biçilmiş kaftan. daum kötü bir TD değildi bence,keza zico'da öyle. 2side takıma çok şey kattı,öğretti,bugün aykut bir nevi onların meyvelerini topluyor.lakin bir yandan da sisteme kendi yorumunu getiriyor. elindeki oyuncuları azami verimle oynatmak konusunda daum'dan gömlek gömlek üstün aykut,kafasındaki optimal taktiği takıma empoze etmek ugruna gereksiz zaman ve emek kayıplarına uğramıyor.aynı zamanda kimin takıma bir katkısı olup kimin olamıyacağını iyi kestirebiliyor.hem stoch'u hem alex'i gereksiz yere kestiği için eleştirildi bu adam,e geçen sezon alex,bu sezon stoch,rekor performanslarını buldular bu adamla, bu ne perhiz vs lahana turşusu. ben bir futbol dehası değilim,FM12 kralıda değilim,bunları görüyorsam sadece daum'uda zicoyuda aragoneside aykutuda izlememden ve hatırlamamdan,boş keseden sallamamamdan kaynaklanıyor. zicodan sonra izlemesi en zevkli futbolu aykut oynatmaya calısıyor,gelecek sezon dahada iyi olacak diye düşünüyorum . ha aykutun daumun kuyusunu kazıp kazmadıgı hiç birimiz bilmiyoruz,işler iyi giderken aykut bize bu maçı aldırdı saolsun diyen daumdu,sonra ktü giderken aykut sportif direktr olamadı diyende daumdu,ama hiç kuyumu kazdı türü bi imada bulumadı.o hıncal uluçun iddasıdır ne kadar ciddiye alınıp alınmayacağı herkesin kendi iradesine bağlı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ya ahaha http://www.ntvmsnbc.com/id/25330982 http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/120316-timsahh.hlarge.jpg Hayırlı olsun. Semtinize timsah heykeli konmuş ahhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 semt degil, ilce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 pardooon. düzeltelim. ya ahaha http://www.ntvmsnbc.com/id/25330982 http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/120316-timsahh.hlarge.jpg Hayırlı olsun. İlçenize timsah heykeli konmuş ahhahaha. HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bu yeni bir şey değil ki, çoook uzun süredir var kadıköyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ahdshgdasgvbdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Buddha said: DarKRideR said: ne sarcasm'ı ? Geçen sene takımı Aykut değil, Alex şampiyon yaptı. Aykut kitlenip kalıyordu da Alex iki el kol yapıyordu sağa sola da bir anda gol atıyordu ya da net pozisyon yakalıyordu Fener, Alex yönetti takımı saha içinden, alex'in teknik futbol bilgisi de eminim şuan 3 büyüklerdeki bütün oyunculardan da teknik ekiplerden de daha iyidir ... Orası öyle. Ama sezonun ilk yarısı Alex tek başına oynadı da ne oldu. Ben forvetim diyen Alex'ti yok sadece forvet değilsin ortsahaya yaklaşıp takımı organize edeceksin ısrarla diyen Aykut'tu. Sezonun 2. yarsına kadar adam hep önde basan bol pas yapan agresif bir takım ayralıcam diyordu. Ve söylediklerini yaptı. Takım harika oynuyordu. Ama başka takım taraftarının bütün başarıyı Alex'e yıkmasınıda anlıorum. Sonuçta adam yaşlandı emeklilik yaklaştı. Alex yoksa FB hiç mesajları bunlar. Kusura bakma en büyük pay Alex'in olsada teknik ekip ve diğer oyuncuların yaptıkları ortada.kusra bakma ama alex olmasa küme falan düşer fener. adam tek başına 60 puan topladı geçen sezon, geri kalanı da şike zaten. alex'in yanına bizim mahalleden takım kursan tsl'de şampiyonluğa oynar. ayrıca istediği kadar yaşlansın 40'ına kadar oynar bu ligde. aykut sayısız kez alexsiz sistem denedi her seferinde ağzının payını aldı tükürdüğünü yalayıp alex'e sarıldı. bu takımın kalitesizliğinden değil, alex'e bağımlı hale gelmiş olmasından kaynaklanıyor. 1 alex 2 emre bu futbolcular oynamayınca sahada fenerbahçe değil yeni malatyaspor oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 BulletRide said: ahdshgdasgvbdg ne iş çıkmış mi aziz basgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Öff öfff leş troller basmış takım başlığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Volkan'ın açıklamalar baya iyi, Volkan'ın zaten sinir problemi olan iyi ve düzgün bir insan olduğunu düşünüyordum, bu haber pekiştirdi bunu. Ama adam o kadar Fenerli ki, sahada nefret ettiriyor kendinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bi psikologla anlasıp tedavi ettirse kendini aslında seker gibi adam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 said: Trabzonspor kupayı alsa ne olur, benim gönlüm şampiyon deme boyle fatmagul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 @Doruk İyi peki öyle olsun. Yıllardır tek oyuncu yeniyormuş sizi yazık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Khelben said: Volkan'ın açıklamalar baya iyi, Volkan'ın zaten sinir problemi olan iyi ve düzgün bir insan olduğunu düşünüyordum, bu haber pekiştirdi bunu. Ama adam o kadar Fenerli ki, sahada nefret ettiriyor kendinden. geçen gün hangi kanaldı unuttum da çıkıp uzun uzun konuşmuştu. Hani bende sevmezdim o adamı ama sanıyorum ki şu ülkedeki en aklı başındaki futbolculardan bir tanesidir. Düzgün konuşması, fikirleri falan cidden alkışlanacak düzeyde, Saha içinde kendinden ne kadar nefret ettirirse ettirsin o koltukta cidden bambaşka bir insan oturuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar