Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Selçuk Şahin röportajı..

Üçüncü soru...

FourFourTwo said:

-Destek görseydin daha iyi bir konumda olacağını düşünüyor musun?

Ayağıma gelen toplardan dokuzunu doğru kullanıp birini yanlış kullansam tepki görüyorum çünkü kredim yok. Bu yüzden rahat edemiyorum.İlk zamanlarda bunun zorluğunu çok yaşadım.

Taraftar futbolcuya neye göre kredi veriyor sence?

İki oyuncu geçip pas verirsen taraftar seni sever ama benim işim bu değil.Ben aldığım topu en uygun gördüğüm arkadaşıma veririm.Benden Alex gibi oynamamı bekliyorlar "Alıp ileri geri atıp başka da bir şey yapmıyor" diyorlar. Ben hocaların verdiği görevi yapıyorum.Adam geçmeye çalışırken top kaybetmiyorum.Benim bölgemde oynayan futbolcuların hiçbiri de bunu yapmaz.Taraftarlık başka bir şey. Onları anlıyorum

Anlam veremediğiniz bir şeyler var mı?

Uzayın sonsuzluğunun nasıl bir şey olduğunu kafam almıyor.İnsan vücudu da çok garip.Beynimle bedenime hükmedişimi anlamakta zorlanıyorum.

Pişman olduğun bir şeyler var mı?

Daha iyi yatırımlar yapabilirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

davadan 45 milyon euro alıyoruz.
bu sene şampiyon olup 25-30 milyon euro daha cebe atıyoruz cl bileti ile.
elimizde 75-80 milyon euro olacak.
bienvenü yerine emenikeyi geri alıyoruz.
selçuk ile baroniyi sepetleyip gökhan inler ve alper potuku alıyoruz orta sahaya. diaya teşekkür edip krasic, shaqiri ya da eden hazardı alıyoruz kanada. bilica yerine daha iyi bir yabancı stoper alıyoruz. yerli stoper olarak ömer toprakı alıyoruz. ziegleri yollayıp taiwoyu koyuyoruz sol beke.

Volkan

GG Yobo Ömer Taiwo

Inler Emre Alper

Hazard Emenike Stoch

Canavar gibi 4-3-3. Oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Taiwo stoper kökenli bek, Hakan Balta gibi herif. Gökhan İnler'e Napoli 17 milyon euro saydı, CL'ye katılamazsa belki bu fiyatın biraz üstünü kabul ederek satarlar. Hazard dediğin adam için kapılar 30'dan açılıyor.

Alper Potuk'u tekrar deneyin derim

Gökhan İnler asıl hayal, Napoli'de çok seviliyor ve en az Cavani, Hamsik kadar banko oyuncu haline gelmeye başladı. Kolay kolay elden çıkarmaz Napoli, çok sağlam para saymak gerek yani biraz üstü de değil bence,

Hazard ultra hayal yani, hani Fener'i bırak GS veya BJK alsın zaten dünyada yılın transferi falan olur.

Taiwo'da alınabilir sağlam bir paraya, ama o gelir mi orası şüpheli. Hani büyük kulüplerde çok tercih edilen bir tip değil Taiwo, ucuza kapatırlarsa alıyorlar ancak Milan gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...