mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 sow'da yetişmiyo sanırım bjk maçına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Sow yetişir 2-3 gibi istanbul'da.. Sıkıntı yok. musa'nın 1 golü var beşiktaşa =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 helal la size : ) http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=27753 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Selçuk Şahin röportajı.. Üçüncü soru... FourFourTwo said: -Destek görseydin daha iyi bir konumda olacağını düşünüyor musun? Ayağıma gelen toplardan dokuzunu doğru kullanıp birini yanlış kullansam tepki görüyorum çünkü kredim yok. Bu yüzden rahat edemiyorum.İlk zamanlarda bunun zorluğunu çok yaşadım. Taraftar futbolcuya neye göre kredi veriyor sence? İki oyuncu geçip pas verirsen taraftar seni sever ama benim işim bu değil.Ben aldığım topu en uygun gördüğüm arkadaşıma veririm.Benden Alex gibi oynamamı bekliyorlar "Alıp ileri geri atıp başka da bir şey yapmıyor" diyorlar. Ben hocaların verdiği görevi yapıyorum.Adam geçmeye çalışırken top kaybetmiyorum.Benim bölgemde oynayan futbolcuların hiçbiri de bunu yapmaz.Taraftarlık başka bir şey. Onları anlıyorum Anlam veremediğiniz bir şeyler var mı? Uzayın sonsuzluğunun nasıl bir şey olduğunu kafam almıyor.İnsan vücudu da çok garip.Beynimle bedenime hükmedişimi anlamakta zorlanıyorum. Pişman olduğun bir şeyler var mı? Daha iyi yatırımlar yapabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ahahahahah efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 boştaki adama pas atmak meselesinden bir anda evrenin sonsuzluğuna geçmek efsane olmuş hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Uzayın sonsuzluğunun nasıl bir şey olduğunu kafam almıyor.İnsan vücudu da çok garip.Beynimle bedenime hükmedişimi anlamakta zorlanıyorum. imzalık ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Senegal'in 0 çekmesine sinirlenen Federasyon kamp cezası vermiş Sow , Dia bjk macına yetişemiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 o ne saçma şeymiş öyle ya, teallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ömer temelli twitter'dan halletmeye çalışıyoruz dedi.inşallah getirirler bir anca, bjk maçında lazım adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 davadan 45 milyon euro alıyoruz. bu sene şampiyon olup 25-30 milyon euro daha cebe atıyoruz cl bileti ile. elimizde 75-80 milyon euro olacak. bienvenü yerine emenikeyi geri alıyoruz. selçuk ile baroniyi sepetleyip gökhan inler ve alper potuku alıyoruz orta sahaya. diaya teşekkür edip krasic, shaqiri ya da eden hazardı alıyoruz kanada. bilica yerine daha iyi bir yabancı stoper alıyoruz. yerli stoper olarak ömer toprakı alıyoruz. ziegleri yollayıp taiwoyu koyuyoruz sol beke. Volkan GG Yobo Ömer Taiwo Inler Emre Alper Hazard Emenike Stoch Canavar gibi 4-3-3. Oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 çok fazla fm oynuyosun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 benim gibi bir adam icin bile cok fantastik bu postun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Söyledeğim hangi transfer zor mokoko? Alper, Inler, Omer hepsi yerli. Taiwonun sozlesmesi bitiyor. Emenike zaten gelir şike süreci bitti. Bir tek Hazard biraz hayal onun yerine Cimbomun uzatmalı sevgilisi Şakiri alırız Krasici alırız falan. FMlik bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Taiwo büyük hayal. Bir çok avrupa takımının sol kanadında sıkıntı varken böyle iyi adam gelmez Türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Taiwo stoper kökenli bek, Hakan Balta gibi herif. Gökhan İnler'e Napoli 17 milyon euro saydı, CL'ye katılamazsa belki bu fiyatın biraz üstünü kabul ederek satarlar. Hazard dediğin adam için kapılar 30'dan açılıyor. Alper Potuk'u tekrar deneyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hayal kurmak güzel sey tabi adam bide ismindeki sahsi unuttu sow nerde? lol tazminat alip sampiyon olucagina inanmakta priceless olmus belki bank asya da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 necati ateş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 BulletRide said: Taiwo stoper kökenli bek, Hakan Balta gibi herif. Gökhan İnler'e Napoli 17 milyon euro saydı, CL'ye katılamazsa belki bu fiyatın biraz üstünü kabul ederek satarlar. Hazard dediğin adam için kapılar 30'dan açılıyor. Alper Potuk'u tekrar deneyin derim Gökhan İnler asıl hayal, Napoli'de çok seviliyor ve en az Cavani, Hamsik kadar banko oyuncu haline gelmeye başladı. Kolay kolay elden çıkarmaz Napoli, çok sağlam para saymak gerek yani biraz üstü de değil bence, Hazard ultra hayal yani, hani Fener'i bırak GS veya BJK alsın zaten dünyada yılın transferi falan olur. Taiwo'da alınabilir sağlam bir paraya, ama o gelir mi orası şüpheli. Hani büyük kulüplerde çok tercih edilen bir tip değil Taiwo, ucuza kapatırlarsa alıyorlar ancak Milan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 BulletRide said: Selçuk Şahin röportajı.. FourFourTwo said: Uzayın sonsuzluğunun nasıl bir şey olduğunu kafam almıyor.İnsan vücudu da çok garip.Beynimle bedenime hükmedişimi anlamakta zorlanıyorum. sabah sabah iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 "Son Bilgi: Fenerbahce'nin Senegalli oyunculari Moussa Sow ve Issiar Dia yarin aksam Istanbul'a geliyor.. Besiktas macinda oynayabilerler..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Stoch: 8 gol Alex: 8 gol Bienvenu: 6 gol Cristian: 5 gol Emre: 2 gol Mehmet Topuz: 2 gol Caner: 2 gol Dia: 2 gol Semih: 1 gol Özer: 1 gol Gökhan: 1 gol tarihimizde bu kadar etkisiz forvet hattı olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 aykut sow'un büyük ihtimalle pazar oynayacağını sölemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-02-03_p446.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 allahım photoshop olsun amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar