Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Abi Emenike hoş güzel'de gayet güzel işliyordu sistem tek yapmaları gereken Emre'nin yanına 1 oyuncu almaktı. Birde Santos satılıp daha çok beg olan bir oyuncu alınabilirdi. Birde Sezer'i alıyorlar şuursuzca geliyor bana bu transferler. Neyse çok merak ediyorum hangileri oynayacak hangileri yedek kalacak. Niang'ı sola almak gibibir hata yapılmaz umarım sırf Emenike'yi oynatmak için. Emenike transferi Aziz Yıldırım fantazisi gibi duruyor. Aykut devre arasında da orta saha lazım demişti. Aykut'un düzgün ortasaha istediğini duymuştuk önceden. Aziz'in forvet koleksionu.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Abi şöyle yazıyım ben sana

Volkan

Gökhan Lugano Yobo Santos

Topuz(Stoch) Emre Transfer Niang

Alex

Emenike

niang biraz daha ilerde tabi, sol ilerde marsilyada oynadıgı gibi..Emre'nin yanına bir emre daha alıyoruz alex'in arkasına 2 kişi olmuş oluyor işte.

Abi Niang'ın solda ne işi var? Eski takımında da yer yer solda oynuyordu adam santrafor oynamış bu yaşına kadar. Sırf Emenike için Nianggibi bir oyuncu asıl mevkinden alınamaz adama ayıptır ya. Türkiye liginde goller attı diye yılların Niang'ı solda mı oynayacak Emenike için yuh artık.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır, onlar yaptıktan sonra kanun değişti. aziz yıldırımın önüne geleni türk yapıp kanunu abuse etmesi yüzünden böyle bir hamle yapıldı.

esasında başvuru yapıldıktan sonra 5 sene içinde onaylanıyo sonra adam türk statüsünde oynuyor. yani alex bugün başvursa 5 sene sonra türk olur. ama araya başbakan falan koydurttular kişisel torpille bu yaz türk yapabilirler alexi. O zaman da 5 sene beklemesine gerek kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Dartanian said:

Dediğin transferin türk olması gerekiyo şu kadroda.

Türk olması gerekiyorsa aprayı basıp Selçuk'u alacakalrdı. Yada Alex türk olacak emenike'yi almayıp iyi bir ortasaha yine alınabilirdi.

O zmn gidisat Yobo veya Santos'un ayrılacagını isaret ediyor
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar herif 100 defa yazmış kimse mi okumuyor. şu an türk olmak için başvurursan ancak 5 sene sonra türk statüsüne giriyor.

yalan o bir yabancıyı türk yapma olayı.

ayrıca neden dert oldu size. emenike gibi bir adamı transfer ettik işte. niang formsuz olduğunda bu girer oynar. maçta yorulduğunda bu girer oynar. ya da başka çözümler üretilir. mis gibi transfer işte. paramız da var. genç oyuncu üstelik olmadı satarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Eternal said:

Abi şöyle yazıyım ben sana

Volkan

Gökhan Lugano Yobo Santos

Topuz(Stoch) Emre Transfer Niang

Alex

Emenike

niang biraz daha ilerde tabi, sol ilerde marsilyada oynadıgı gibi..Emre'nin yanına bir emre daha alıyoruz alex'in arkasına 2 kişi olmuş oluyor işte.

Abi Niang'ın solda ne işi var? Eski takımında da yer yer solda oynuyordu adam santrafor oynamış bu yaşına kadar. Sırf Emenike için Nianggibi bir oyuncu asıl mevkinden alınamaz adama ayıptır ya. Türkiye liginde goller attı diye yılların Niang'ı solda mı oynayacak Emenike için yuh artık.

Buddha niang Ankaragücü 2.yarısında oynadıgı yerde oynicak abi sol uçta. Kadroda çizemedim onun tam yerini. Ankaragücü maçını izlediysen. Gayet güzel bir yer niang için. İçeri deparlasın dursun işte ordan sasdfds
Sosyal ağlarda paylaş

Emenike yedek oynamayı kabul eder mi? PEki abi 2 senedir orta saha diyoruz Emre'nin yanına türk alamıyoruz yok bir Selçuk vardı GS aldı. Mecbur yabancı alacaz eğer Emenike forvet Niang sol kanat oynarsa orta sahaya yabancı futbolcu transferi yine yalan olacak. Sorun bu önce SANA ASIL LAZIM OLAN BÖLGEYE ADAM AL. Sonra yer varsa yabancıdır şudur budur Emenike'yi alırsın. Hani bizim ilk orta saha alıp ondan ya emenikeye yabancı kontejanı falan fistan tartışmamız lazımdı. Orta saha için değil.

Aziz Yıldırım başladı yine şuursuzca forvet fantazisi yapmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne kolpacisin rew, aziz yildirim onune geleni turk yapiyormus. aurelio, MILLI TAKIMDA OYNAMASI ICIN turk yapildi. o kadar. fenerbahcede baska turk olan futbolcu yoktu; 30 yil turkiyede oynayan uche ve 10 yil kocaelisporda oynayip orada turk olan mirkovic haric.

nobre fenerden besiktasa gitti, demiroren in kayinpeder turk yapti nobreyi.

emenike yedek oynamayi kabul eder tabi ki de, ahahaha emenike kim lan, sanki messi anasini satiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla eğer emenike'yi oynatıcaksa Fenerbahçe Niang'la beraber,
volkan
gg-lugano-yobo-santos
Emre-Selçuk
Topuz-Alex-Niang
Emenike

Tarzı oynatabilir. Dia,stoch falan da yabancı kontenjanına takılır.

Ha zaten Alex olmadığında,dinlendirildiğinde falan oynasın çift forvete döneriz o zamanlarda diye aldılar bence, Galatasaray'ın Hagi sendromunu yaşamamak için hazırlıktır muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse ben hala umutla 2 senedir beklediğimiz oyunu 2 yönlü oynayan Emre'ye yardımcı olacak pas özürlü olmayan adam gibi bir ortasaha bekliyorum. Yabancı mabancıda beni ilgilendirmez onu Emenike'yi almadan önce düşünecekler.

Ve Niang sol kanat oynarsa çok komik olur! Çok kral bir santraforun var sol kanat oynat sırf Emenike için küçük bir takımda tr liginde gol attı diye.

@EricCantona

Abi diyorum ya Emenike bildiğin klasik aziz yıldırım forvet fantazisi. Nedir GS BJK almasın bize karşı oynamasın diye alınmış bir oyuncu. Ve seninde söylediğin gibi şuan geçen yılki düzen alt üst oluyor yabancı bir forvet alındı diye. Emenike'ninde yedek olmayı kabul etmeyeceğini düşünürsek Niang solda oynayacak ortasaha alınamayacak yabancı en azından baya komik şeyler olacak. Yani 1 gereksiz transfer yüzünden şampiyon takımın 1 yıllık kurulu duzeni alt üst oluyor.

Emenike iyi oyuncu olabilir iyi oyuncu cok abi GS BJK almasın diye biz mi alacaz hepsini. Niang varken bide ya gerçekten enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...