Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 red ilkokulu nasıl bitirdin ya. yalakalık yapıyosada gitsin bunu taziyede yapmasın bari. yada gitsin beşiktaş klup başkanı etiketi kullanarak yapmasın. zor mu bu kadar anlamak? hadi temizligcilere temiz futbol forumu bırakalım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ilkokulu bitirdiğimi kim söyledi ayrıca taziye işin geyiği bahanesi.onu düşünememen senin hatan durduk yere cıkıp başbakan en iyi diyiceğine işte taziye mesajına sıkıştırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Adam 5 dk dayanabilmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 fener sezon sonu mu kume duser simdi? kume dusurmeyip eksi puan vereceklerse yine sezon sonu mu verecekler? sezon sonu vereceklerse fenerin de sansi olsun diye koyduklari playoffu niye bu sene koydular? pardon sike sorusturmasi basligina yazacaktim yanlislikla buraya yazmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mali beyinsiz oldugundan akil edememistir o kadarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 play-off'u digitürk getirdi, tff ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 tff onay vermese gelmeyecekti sonucta. bisey degismiyor. futbolu digiturk'un yonetmesine izin veren tff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 beyinsiz demesen? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 biyinsiz dimisin? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Niye demiyim yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 iylı yıpmı ımı çık iziliyirım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ben durumu "Her yerde,her zaman, en büyük Fener" diyerek bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ters oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=26152&utm_campaign=fbsk&utm_source=fbsk&utm_medium=fbsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yalamadan da oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 İki başsağlığı mesajı arasındaki farkı çok bilmiş arkadaşlarla tartışmak isterim. başsağlığı mesajı 1 türkiye cumhuriyeti'nin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi hedefinde büyük işler başaran, son yılların en büyük ekonomik yükselişinin mimarı olan sayın recep tayyip erdoğan'ı bizlere armağan eden, vefakâr annelerimizden tenzile erdoğan'a allah'tan rahmet, erdoğan ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. yıldırım demirören beşiktaş jk yönetim kurulu başkanı" başsağlığı mesajı 2 'Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Sayın Tenzile Erdoğan'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhume'ye Allah'tan rahmet, başta Sayın Başbakanımız olmak üzere kederli ailesine ve tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim. Aziz YILDIRIM Başkan' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 aziz ergenekoncuymus. ondan yalamamıs diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Yıldırım Demirören ne yalamış arkadaş. İnsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ekonomik olarak bir yükseliş varmiş ülkede geçen bir hocayı karşıladım aselanda çalışan adam direk dedi ki yunanistanı bu hala getiren biziz avrupa birliği bile hesap edemedi bunu dedi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 İçerdeyken yalamasını beklerdim halbuki ben, kurtarır belki başbakan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Llama said: ekonomik olarak bir yükseliş varmiş ülkede geçen bir hocayı karşıladım aselanda çalışan adam direk dedi ki yunanistanı bu hala getiren biziz avrupa birliği bile hesap edemedi bunu dedi adam daha açarsan mevzuyu memnun olurum. merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 özel msj atayım bura şimdi spor bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 caner ya ahahah. http://www.trtspor.com.tr/Images/HABER-ICI.jpg http://img5.mynet.com/spr4/caner-semih-id-kavga-41671_501.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 caner ardaya, arda semihe, semih canere, sonra hepsi canere. semih demişken: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/50323/semih-senturku-halen-ruyamda-goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar